@ Aardvark
Νίκο,δε διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες,άλλωστε και modding έχω κάνει και super modding εδώ μέσα,το γνωρίζεις αυτό.Το ζήτημα όμως είναι φυσικά (και) ο τρόπος που γίνεται αυτό και το πώς απευθύνεσαι στον άλλο.
Δε τίθεται θέμα ανοχής του modding απ' τον οποιοδήποτε ημών,είναι παραπάνω από απαραίτητο,όσο και επιθυμητό,προκειμένου το υψηλό επίπεδο του παρόντος forum να παραμείνει υψηλό,όπως όλοι το επιθυμούμε να είναι.Ξαναείπα,αν κρίνεται το post μου εμπρηστικό,προσβλητικό,άστοχο,off topic ή οτιδήποτε άλλο,ας σβηστεί,δε θα με πειράξει αυτό.
Τα γαμώτο της υπόθεσης είναι ότι:
α)δεν είδα ΚΑΝΕΝΑΝ μέχρι στιγμής να υποστηρίξει ότι θίχθηκε από το post αυτό
β)Πρόσεξα ιδιαίτερα το πώς θα εκφραστώ και πάλι όμως εισέπραξα μια ειρωνεία και στη συνέχεια ένα άκρως εμπρηστικό post ως απάντηση
γ)η όλη συζήτηση που έγινε,θα οδηγήσει τελικά στο να σβηστεί αυτό ή/και να κλειδωθεί το thread,χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.
δ)η νοοτροπία "αν ένα θέμα δε σου αρέσει,μη postάρεις και μην ασχολείσαι με αυτό,μη μπαίνεις να το διαβάζεις",προφανέστατα θα έπρεπε να είναι καθολική.Κάνω λάθος και σε αυτό;
Πού θέλω να καταλήξω;Εγώ πρόβλημα στο thread διαπιστώνω από το υπ' αριθμόν 23 post,αυτό του Paspartoo,το οποίο ασφαλώς δεν αποτελεί μέρος του modding.Αν αυτό δεν υπήρχε,δε θα είχαμε φτάσει στο σημείο αυτό.Και ερωτώ:Ποιος ο λόγος;Δεν του άρεσε;Ας το έσβηνε,δε θα ήταν η πρώτη φορά και θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι έκανε modding (το ποιον θα έπειθε δεν το εξετάζουμε,δεν είναι άλλωστε το θέμα μας αυτό).Αλλά το να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε,με πλήρη και απόλυτη μάλιστα επίγνωση ότι θα φτάναμε,όπως τόνισα παραπάνω,είναι περισσότερο από καταφανής μεθόδευση,με σκοπό να ειπωθεί ότι....."πάλι έκανα οίκο ανοχής ένα thread".Αυτό το "πάλι" ειδικά,τα λέει όλα!
Δε θα σας ζαλίσω άλλο,ούτε θα σας κουράσω.Κάντε ό,τι θέλετε και φυσικά ό,τι κρίνετε αρμόζων για το GRM ρε παιδιά,δε χάθηκε ο κόσμος για ένα αναίτιο -ή και αιτιολογημένο,αν τελικά το κρίνετε off topic- σβήσιμο ενός post.Το θέμα είναι:το post-κακό σπυρί (για έναν και μόνο άνθρωπο πάντα) θα φύγει,η νοοτροπία όμως του συγκεκριμένου,που προέβη σε αυτόν τον τρόπο και τη μέθοδο αντιμετώπισής μου,θα παραμείνει.Αυτό είναι αλήθεια τελικά το ζητούμενο;
Την απάντηση δώστε την ο καθένας μόνος σας....
σ.σ ΔΕΝ θα επανέλθω στο ζήτημα,ότι είχα να πω το είπα.Άλλωστε δυσάρεστος και αντιπαθητικός μπορώ να γίνω και μόνος μου,δε χρειάζομαι άλλους να σιγοντάρουν την επίτευξη του σκοπού αυτού.Και κάτι τέτοιο έχω την αίσθηση ότι έγινε από χθες.Με αυτό βέβαια ΔΕΝ αναφέρομαι σε καμία περίπτωση σε σένα και στον Wally,με εσάς έχω κατ' επανάληψη τονίσει ότι δεν έχω πρόβλημα και ό,τι αποφασίσετε,θα το σεβαστώ άνευ γκρίνιας,διαμαρτυρίας και διαμάχης,κάθε άλλο.Απλά στον Wally εξήγησα παραπάνω το γιατί κατά τη γνώμη μου το post μου δεν ήταν off topic.Πιθανώς να σφάλω όμως,οπότε η διαγραφή του θα είναι η λύση στο συγκεκριμένο θέμα...