Η συλλογή επιτραπέζιων μου! (Aoristas)


1@Mandrax-7[/USER] σε ευχαριστώ πολύ! 1@NIOBH[/USER] τόσο οι Δημοπρασίες, όσο και τα Έργα Τέχνης είναι πράγματι εξαιρετικά επιτραπέζια. Να σημειώσω, πως παρόλο που φαινομενικά έχουν ίδια θεματική, το gameplay δεν έχει καμία σχέση. Επίσης, οι Δημοπρασίες είναι από τα λίγα επιτραπέζια που έχω παίξει, που με 2 παίκτες χαρακτηρίζεται κακό παιχνίδι και από 3 παίκτες και πάνω εξαιρετικό!!
 
Οι δημοπρασίες πιστευω θα μου άρεσε σαν παιχνιδι, καθώς οι αγαπημένες μου σειρές στην καλωδιακή ειναι αυτού του τύπου, δηλαδη με storage wars, οικογένεια ενεχειροδανειστων κτλ.

Ο νοών νοείτο..
 

1@viking4a[/USER] το επιτραπέζιο Έργα Τέχνης είναι περισσότερο στη λογική των σειρών που παρακολουθείς!! Στα Έργα Τέχνης, υπάρχει και η δυνατότητα να πουλήσεις ένα έργο τέχνης που δεν είναι αυθεντικό,ένα στοιχείο που του δίνει πολλά extra points!!
 
Καταπληκτική συλλογή και ένα μεγάλο μπράβο και από εμένα!

Αυτό που είχα παλέψει να βρω εγώ ήταν το ghost castle που είχα μικρός και τελικά κατάφερα το βρήκα και τώρα πρόσφατα το παίξαμε κιόλας έχοντας μαζευτεί ωραίο παρεακι επίσης βρήκα φαταούλα και ναυμαχία , κάποια άλλα από τις φωτο τα έχει η γυναίκα μου από μικρή οπότε έχω μια μικρή συλλογή και εγώ.. μικρή όμως το τονίζω! οπότε το δια ταυτα… δεν βρίσκω εύκολα άνθρωπο να παίξουμε αυτά τα υπέροχα παιχνίδια της εποχής αυτής οπότε … στήσε και έρχομαι αδελφέ να γίνει ατέλειωτο παιχνίδι!!! Αχαχαχα!!! Να είσαι καλά μπράβο!!! Πολλά μπράβο!!! Ακόμα μια μεγάλη συγκίνηση που πήρα μπαίνοντας εδώ!

:clap: :worship: :clap: :worship:
 

1@SPIROS44[/USER] σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου!! Εάν κατοικείς Αθήνα, είμαστε μέσα για συνάντηση σε κάποιο καφέ!! Στείλε μου inbox και το κανονίζουμε!! Θα χαρούμε πολύ να δούμε και κομμάτια της δικής σας συλλογής!!
 
πολλα απο αυτα τα χα παιξει σε μικροτερη ηλικια! να τα χαιρεσαι ρε φιλος! τι μου θυμισες!
 

1@Obiwan88[/USER] Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαίρομαι που η συλλογή σου ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις!
 
Καλησπέρα με νέες προσθήκες, μεταξύ των οποίων και επιτραπέζια δεκαετίας 70 από θρυλικές ελληνικές εταιρείες!!!

153231.jpg153232.jpg153233.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Άλλος ένας οπαδός της ΜΒ βλέπω εδώ, χαχα!!

ταιριαζουμε φιλε.... ειδικά το Σταυροφορια στο Διάστημα ειναι πολύ σπάνιο....ζήλεψα....αν και το έχω... :p

με γειες!!!
 

1@viking4a[/USER] πράγματι μιλάμε για την εταιρεία ορόσημο όσο αφορά το επιτραπέζιο παιχνίδι!! Βέβαια, ως συλλέκτες δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε και τη μαγεία που εμπνέουν τα κλασικά επιτραπέζια των ελληνικών βιομηχανιών στην φωτογραφία στο κέντρο!!
 
Καλό μήνα με προσθήκες πολυαγαπημένων επιτραπέζιων!! Εύχομαι καλές διακοπές σε όλους τους retroμανιακούς!!

154134.jpg154133.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ο Κυρίαρχος και Ζορρό....ΜΠΡΑΒΟ!!! :)
 

1@viking4a[/USER] αναζητούσα το Κυρίαρχο σχεδόν δύο χρόνια και επιτέλους βρέθηκε ολοκαίνουργιο!! Ένα πραγματικά υπέροχο επιτραπέζιο! Ο Ζορρό βρίσκεται σχετικά πιο εύκολα, το συγκεκριμένο το βρήκα σε ένα βιβλιοπωλείο, το ωραιότερο εκτιμώ επιτραπέζιο που έχει βγει με το συγκεκριμένο ήρωα!!
 
Pacman, κάστρα και πολιορκητές και HOTEL...

τι να πω, εκτός ότι σας ζηλεύω όσοι ζείτε Ελλάδα και βρίσκετε διαμαντακια, έκαστος στο είδος του...

Αυτο!! ;) εύγε!! :clap:
 
ειναι εφικτο να καταχωρηθουν οι οδηγιες απο τα παιχνιδια ''ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΠΟΝΥ Καστρο των Ονειρων'' (post 16 σελ 2) και ''Το μεγαλο μας παιχνιδι'' (post 31 σελ.4);

:D
 

1@BETTY BOOP[/USER] φυσικά και είναι εφικτό και θα το κάνω με μεγάλη χαρά! Ξεκινάω με τις οδηγίες από "Το Μεγάλο μας Παιχνίδι" και σύντομα θα ανεβάσω και τις οδηγίες από το "Μικρό μου Πόνυ", το οποίο βρίσκεται στο σπίτι της κοπέλας μου!!
 

1@AORISTAS[/USER]

Καλοριζικα και καλοπαιχτα ολα!!! :thumbup:

Οποτε βρεις χρονο, ριξε μια παρουσιαση στην δεξια στηλη ( Bingo, Superman & Πυραμιδες) please.... ;)

By the way....ριξε μια ματια σε αυτον τον οδηγο για την δημιουργια αλμπουμ. :)

 

1@stayros[/USER] καλημέρα. Με μεγάλη μου χαρά να φτιάξω παρουσιάσεις για τα επιτραπέζια που μου ανέφερες παραπάνω!! Σε ευχαριστώ και για τον οδηγό δημιουργίας album, δεν το είχα δει νωρίτερα!
 
Πίσω
Μπλουζα