Η συλλογή επιτραπέζιων μου! (Aoristas)

Με γεια Aoristas.

Το 1ο και το 3ο πρώτη φορά τα βλέπω. Ποιας εταιρίας είναί ; Κάποιες επιπλέον πληροφορίες έχουμε; πχ χρονολογία 
Επίσης αν ακόμα βλέπω καλά ( :p ) το πρώτο παιχνίδι είναι περιβαντολλογικό. Ενδιαφέρον! 
 
1@Kambia[/USER] σε ευχαριστω πολυ!! Αναφορικα με το Lone Ranger, εκανα παρουσιαση πριν λιγες μερες στο Forum! Ειναι απο την εταιρεια Remundo.Στο captain planet δεν αναγραφεται εταιρια.

 
1@AORISTAS[/USER] πολύ ωραία ευρύματα! Μας έκανες ποδαρικο για το νέο χρόνο. Το παιχνίδι του Captain planet δε το είχα δει κάπου. Φαίνεται σπάνιο. Όποτε έχεις χρόνο... ξέρεις εσύ...

 
1@foutix[/USER] εννοείτε!! Θα προσπαθήσω μέσα στην επόμενη εβδομάδα!!

 
Καλησπέρα!!! Όμορφες προσθήκες του τελευταίου τριμήνου! Το σύνολο των 4 αυτών επιτραπέζιων βγήκε στην ελληνική αγορά τις δεκαετίες 60-70.

53526719_221516005388046_326363101555326976_n.jpg
 
Με γειά. Εταιρίες ξέρουμε. Και όποτε έχεις χρόνο διάλεξε κανένα από αυτά για παρουσίαση :)
 
1@Kambia[/USER] σε ευχαριστώ!! Το Croquet το είχα παρουσιάσει σχεδόν με το που το απέκτησα (Δεκέμβριος). Σύντομα θα αφιερώσω χρόνο να παρουσιάσω κάποιο από τα υπόλοιπα. Όσο για την ερώτηση σου αναφορικά με τις εταιρείες.. Στο Croquet δεν αναγραφόταν εταιρία, το Ταξίδι στο Διάστημα βγήκε στην αγορά από την εταιρεία Μισέλ, ο "Ιππόδρομος" από τη γερμανική εταιρεία Klee, ενώ "Ο Πρωταθλητής" από την εταιρεία Γ. Καμινάρης και ΣΙΑ.

 
Να είσαι καλά AORISTAS. Κατά τα ειωθότα, για όλα θέλουμε παρουσίαση. Ξεκίνα μόνο με το πιο παράξενο από όλα: "Το παιχνίδι των εκλογών". Χαχαχα, δεν ήξερα ποτέ οτι είχε εμφανιστεί τέτοιο παιχνίδι. Είμαι πολύ περίερεγος τι να περιλαμβάνει..Την περίοδο του 89-90 έγιναν διάφορες αλλαξόκ...ιες, τόσες που μάλλον επέτρεψαν να βγει το παιχνίδι...χαχαχα. Πάντως μου κάνει εντύπωση που βάζει τον μακαρίτη τον Φλωράκη στο ίδιο ύψος με τον άλλο μακαρίτη τον Ανδρέα...Ο ψηλός στο ύψος του...χαχαχα
 
1@foutix[/USER] υπόσχομαι να τα παρουσιάσω όλα!! Στο εξώφυλλο από "Το παιχνίδι των εκλογών" ο Στεφανόπουλος είναι στο ίδιο ύψος με το Φλωράκη! Ο Παπανδρεόυ είναι πίσω από το Μητσοτάκη! Πιθανότατα η σειρά ύψους των πολιτικών αρχηγών έχει να κάνει με τη θέση που πήραν τα κόμματα στις εκλογές του 1989!

 
Δεν τους διέκρινα καλά στην φωτογραφία....
 
Το "παιχνιδι των εκλογών" ζητήθηκε φέτος από τα πληρώματα, στον "Κρυμμένο θησαυρό", στο Πατρινό Καρναβάλι!
 
1@DINO[/USER] έψαχναν τη φιγούρα του Στεφανόπουλου για το κυνήγι του θησαυρού!!

 
Aoristas επειδή τα ξανακοίταζα λίγο και επειδή είναι πολλά πράγματα στη φώτο, συν το οτι δεν έχει και πάρα πολύ καλή ποιότητα. Ο ακριβώς πίσω από τον Ανδρέα, ο μεσαίος των 5, ντυμένος στα κόκκινα ποιός είναι;  Δεν είναι ο Φλωράκης;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
1@foutix[/USER] έχεις δίκιο.  Μπερδεύτηκα με το Λεωνίδα Κύρκο.  Στη μέση είναι ο Φλωράκης!

 
Περιμένουμε με ανυπομονησία AORISTAS πασχαλιάτικο μποναμά....χεχε
 
Comeback έπειτα από αρκετό καιρό με όμορφες προσθήκες των τελευταίων μηνών! 
Θαυμάσια όλα!!!!! 

Παράκληση: Μήπως μπορείς να τα φωτογραφίζεις  ένα-ένα, ώστε να φαίνονται καλύτερα?
 
Θαυμάσια όλα!!!!! 

Παράκληση: Μήπως μπορείς να τα φωτογραφίζεις  ένα-ένα, ώστε να φαίνονται καλύτερα?
Ευχαριστώ θερμά 1@Eagle 1[/USER]!! Το είχα σκεφτεί και στο παρελθόν αλλά θεώρησα πως έτσι θα γεμίζουν σελίδες...  Όπως και να έχει ότι νεότερο προστεθεί θα το  φωτογραφίζω ένα-ένα!!

 
Πίσω
Μπλουζα