Thank u!vasilas432 είπε:Πολύ καλή η συλλογή σου μπράβο! Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα Turok που έχεις αν και εκτός το 1 και το 2 τα αλλά δεν πρέπει να λένε και πολλά.Που ειναι ο Mario??
Το Mario 64 με τη γνωστή σε όλους ατάκα "It's me, Mario" δεν ανήκει στην κατηγορία platform, ανήκει στην κατηγορία "ΕΠΟΣ"borellus είπε:Thank u!To Turok Rage Wars είναι πολύ καλό αλλά ουσιαστικά multiplayer παιχνίδι.. έχει και μονό παιχνιδάκι βέβαια..
Το Turok 3 ήταν απογοήτευση καθώς ήταν κατώτερο του Turok 2, ξέφυγε από τίς ρίζες του Turok ενώ βγήκε λίγο μετά το Perfect Dark και η σύγκριση μαζί του ήταν αναπόφευκτη!
Δεν είμαι Mario και γενικά platform fan.. έχω όμως το Mario Kart..
Θα συμφωνήσω.vasilas432 είπε:Το Mario 64 με τη γνωστή σε όλους ατάκα "It's me, Mario" δεν ανήκει στην κατηγορία platform, ανήκει στην κατηγορία "ΕΠΟΣ"
Το Mythologies ναι..ήταν το πιο ακριβό.. μου κόστισε όσο κόστισαν όλα τα παιχνίδια μαζί της τρίτης φωτό!johnny19818 είπε:Το Mythologies ψιλοσπανίζει. Σου κόστισε ακριβά; Το NBA Courtside είναι καλό; Ψάχνω ένα μπασκετάκι για το Ν64 και δεν ξέρω τι να πάρω.
Thank u thank u..να είσαι καλά!SurvivalHorror είπε:Xαίρομαι να βλέπω συλλέκτες με μεράκι και αγάπη.Συνέχισε το πολύ καλό έργο που κάνεις και εμείς θα συνεχίσουμε να σε παροτρύνουμε.Ποια είναι τα 5 αγαπημένα σου παιχνίδια στο Nintendo 64?
Thank u metalcandyman!metalcandyman είπε:Μεγια τα νεα παιχνιδια φιλαρακι ολα ειναι εξαιρετικα και πολλα απο αυτα ειναι και αγαπημενα δεικα μου.Συλεκτη μπορει να μην θεωρεις τον εαυτο σου αλλα χιλιες φορες αυτο που κανεις να μαζευεις αυτα που γουσταρεις για να τα παιξεις παρα να κυνηγουσες κουτατα η σε ζελατινες και να τα ειχες σε κανενα ραφι να τα βλεπεις και μετα να τα επαιζες σε κανεναν emulator στο PC.Πραγματικα μπραβο γιαυτο που κανεις γιατι πανω απ'ολα ημαστε gamers.