borellus είπε:
Δεν θα πάρω το νούμερο 2 καθώς είναι ακόμα πιο ακριβό και λίγο παράλογο ότι ήταν 2D ενώ το πρώτο παιχνίδι είναι 3D.
Καταρχάς θα συμφωνήσω με τον Βασίλη. Εγώ το είχα νοικιάσει τότε και στην αρχή μου κακοφάνηκε λίγο αλλά στο τέλος μου άρεσε πιο πολύ από το πρώτο. Βέβαια το πρώτο είναι 3D adventure όμως το N64 έχει πολλά 3D adventures τα οποία είναι καλύτερα από αυτό (ΟΟΤ, Majora's και Shadowman ας πούμε). Ομως παιχνίδια σε στιλ Goemon's Adventures δεν έχει πολλά και εκτός από αυτό, το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό γιατί συνδυάζει 2D platform με 3D γραφικά και adventure στοιχεία πολύ καλά.
Προσωπικά θα σταθώ σε ένα σημείο του όμως. το Soundtrack. Δεν ξέρω αν σου αρέσει αυτό το στιλ "Edo Japan" μουσικής. Εγώ το θεωρό πιασάρικο και ταιριαστό. Είναι στο ίδιο στυλ με το πρώτο Goemon. Ομως είναι το αγαπημένο μου Soundtrack στο N64 μαζί με Majora, Banjo-Kazooie, Body Harvest και F-Zero X. Η πλάκα όμως είναι ότι το συγκεκριμένο soundtrack είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.
Υπάρχουν πάνω απο 80 διαφορετικά μουσικά κομμάτια τα οποία φτάνουν τις εκατοντάδες αν μετρήσεις και τις διαφορετικές versions που έχουν κάποια. Και η πλάκα είναι ότι μου αρέσει σχεδόν το 95% από όλα αυτά! Δηλαδή, πχ, σε άλλα παιχνίδια που έχουν πάρα πολλά τραγούδια, άντε να μου αρέσουν τα μισά ή λίγα παραπάνω στην καλύτερη. Αυτό όμως το παιχνίδι έχει πραγματικά, από τα πιο μεγάλα σε μέγεθος soundtracks που έχω δει και το ποσοστό αυτών που μου αρέσουν είναι τόσο μεγάλο όσο του F-Zero X που έχει λιγότερα από 15 κομμάτια και μου αρέσουν σχεδόν όλα! Είναι το μόνο παιχνίδι με πολλά τραγούδια που το έχει πετύχει αυτό για μένα.
Ισως να είμαι εγώ παράξενος και να είμαι από τους ελάχιστους που τους "έκατσε καλά" το soundtrack αλλά προσωπικά περίμενα να είναι πολύ πιο διάσιμο από ότι είναι τώρα (που κανείς δεν το αναφέρει ποτέ στις λίστες του

). Ισως γιατί ελάχιστοι το έχουν παίξει. Η γιατί έχω περίεργα γούστα, ξέρω γω.