Θα ήταν παράλογο να ξεκινήσει κάποιος να συλλέξει τώρα όλα τα Μίκυ Μάους;

Συγχαρητήρια kingtiger077 για την υπομονή σου και την επιμονή σου να ξεκινήσεις ένα τόσο δύσκολο εγχείρημα,σου εύχομαι να βρείς και το νούμερο #1 γρήγορα και ανέξοδα.

Έχεις ψάξει σε παλαιοβιβλιοπωλεία εκτός από το Μοναστηράκι?

Σε παλαιοβιβλιοπωλεία δηλαδή που δεν είναι "διαφημισμένα",θα σου πρότεινα να το κοιτάξεις γιατί σίγουρα μπορείς να βρείς κομμάτια από την συλλογή σου και γενικά αρκετούς "θησαυρούς"

Αν θέλεις μπορείς να περάσεις μία βόλτα από την [edit] καλύτερα να γίνει συνεννόηση με πμ [edit]

Ας αναφέρω τώρα και εγώ την θλιβερή ιστορία μου.Είχα όλα τα Κόμιξ από το 1-25 περίπου και βέβαια τα χάρισα σε ένα παιδάκι πριν πολλά χρόνια.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οδο Λευκωσιας ποσο; Μενω εκει κοντα και δεν το ηξερα! Ευχαρσιτω!
 
στην γωνια ειναι το ξενοδοχειο ινοι δυο μαγαζια παραδιπλα ειναι προς τον σκλαβενιτη!!!
 
Ευπαλίνος είπε:
Συγχαρητηρια, βρηκες δυσκολα τευχη, και μαλιστα σε καλη τιμη.Παντως τον τελευταιο καιρο το #1 πωλείται σε δημοπρασίες απο 3000 ως 5000?!!
Φίλε Ευπαλίνε το #1 όντως το έχω πετύχει πολλές φορές μπροστά μου σ'αυτές τις εξωφρενικές τιμές, που συνήθως λόγω κρίσης με τόσα λεφτά μπορεί να βρεις όλη τη συλλογή, και συνήθως είναι η ανατύπωση αλλά είτε δεν το γνωρίζουν είτε το κάνουν επίτηδες μερικοί ψάχνοντας για κάποιο θύμα!

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και τη βοήθεια που μου δίνετε!
 
Πολυ καλο το τολμημα αλλα οντως στις εποχες που ζουμε ειναι λιγο δυσκολο ολο αυτο..Σου ευχομαι να τα καταφερεις.Τωρα μου βαλες στο μυαλο αλλη ιδεα οχι οτι ειναι το ιδιο συλεκτικη σαν την δικη σου.Εγω εχω τρελα με τον Ντοναλντ και απο τοτε που αρχισε νασ βγαινει παιρνω το περιοδικο(οχι συνεχεια) αλλα εχω αρκετα τευχη απο περιεργεια θα τα βαλω σε μια σειρα να δω ποσα εχω...
 
Ευχαριστώ thouvou21!!! Μαζεύω όλες τις εκδόσεις Ντίσνεϋ (σχεδόν), και έχω και τα Ντόναλντ! Χαίρομαι που υπάρχουν πολλοί εκεί έξω με τα ίδια γούστα!
 
Να σαι καλα δυστυχως οσο ειμαστε μικροι δεν μπορουμε να εκτιμησουμε πολλα πραγματα.Εμενα η μητερα μου πρεπει να ειχε πεταξει 2-3 τσαντες μικυ μαους ,κλασικα και αλλα κομικς)ποπαυ,μπλεκ,Δυστυχως τωρα ολα αυτα θα ηταν το λιγοτερο σημαντικα αν οχι συλεκτικα
 
Καιρό έχω να ποστάρω εδώ και είπα να κάνω ένα update! Τα Μίκυ Μάους που έχω πλέον είναι 1600 τεύχη και ο χορός καλά κρατεί!!! Από εδώ και πέρα δυσκολεύουν τα πράγματα λόγω τιμής βασικά καθώς τα περισσότερα που μου λείπουν είναι σχετικά μικρά και ακριβούτσικα νούμερα... αλλά αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι που λέει και ο σοφός λαός!!! Πλέον είμαι πολύ αισιόδοξος και αποφασισμένος να κλείσω τη σειρά πάσει θυσία! Άλλωστε από την πρώτη εικοσάδα που είναι και τα πιο ακριβά μου λείπουν πλέον 3 τεύχη συμπεριλαμβανομένου του #1 καθώς πρόσφατα απόκτησα το #2!!! :d@redevil :D @redevil:award:
 
Ειναι δυσκολο ειδικα την σημερινη εποχη να τα βρεις γιατι το κοστος ειναι οντως μεγαλο...Εγω κανω μια προσπαθεια για τα Ντοναλντ αλλα απο τα σχεδον 200 τευχη που βγηκαν εχω καμια 80αρια οποτε ειναι λιγο δυσκολο.Απο μικυ μαους εχω αρκετα και κανουργια και λιγο παλιοτερα(γυρω στο 90) .Το μονο θετικο ειναι οτι εχω το τευχος 2000.Βλεπετε οσο ειμαστε ποιο μικροι δεν σκεφτομαστε οτι αργοτερα να εχουν συλλεκτικη και οχι μονο αξια...
 
Εντάξει το Ντόναλντ είναι μικρή σειρά σχετικά με 190 τεύχη (κατά τη γνώμη μου θεωρώ μικρή μια σειρά μέχρι 150-200 τεύχη). Είναι εύκολο να βρεθούν και είναι αρκετά φθηνά. Το Μίκυ Μάους παρόλο που άρχισα σχετικά πρόσφατα να το συλλέγω, είχα το μικρόβιο μέσα μου καθώς συνέλεγα άλλα κόμικ, οπότε όταν έβλεπα επετειακές εκδόσεις όπως το Μίκυ Μάους 2000 τις αγόραζα. Το συγκεκριμένο τεύχος (το #2000) είχε κυκλοφορήσει σε 4 διαφορετικά χρώματα και τα είχα πάρει και τα 4!!!
 
Οντως ο Ντοναλντ ειναι μικροτερη σειρα...Εγω εχω και Μικυ και Ντοναλντ και Κομιξ και Αλμανακο και μεγαλο Μικυ και Κλασικα δλδ λιγο απο ολα δλδ... :) αλλα και ετσι αξιζουν και τα διαβαζω ακομα...Σου ευχομαι παντως μα τα βρεις οσα.Αν ξερεις ποια νουμερα δεν εχεις βγαλε κανα ποστ.Που ξερεις μπορει καποιο να το εχω κατα τυχη!!!Αν και παλια δεν εχω πολλα αλλα ποτε δε ξερεις...
 
Δεν ξέρω αν είναι παράλογο όπως ρωτάει ο τίτλος του θέματος αλλά σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Όποιος τα καταφέρει πάντως αξίζει πολλά respect.
 
Πίσω
Μπλουζα