Όχι, το συγκεκριμένο patch που αφορά στο όριο των 512 MB, είναι unofficial όπως σωστά γράφει και ο pooky(1).tarasque είπε:το συγκεκριμένο είναι unofficial επειδή η ms δεν έβγαλε ποτέ sp για win98se, ο τύπος έχει απλά μαζέψει όλα τα official updates από το windows update σε ένα πακετάκι![]()
είναι περιττό και χωρίς κανένα νόημα. Μιλάμε για μηχάνημα του 1999-2000 με 1ghz cpu, με κάρτα γραφικών directx7 με directx7 drivers που προφανέστατα δεν μπορεί να σηκώσει τίποτα που να χρησιμοποιεί directx9. Άσε που αναβάθμιση σε 9 μπορεί να σημαίνει και ασυμβατότητες σε παλιότερα παιχνίδια που χρησιμοπειούν directx5/6/7 ...Ace είπε:το DirectX 9.0c τι έχει;
Αδέλφια, 120GB είναι ο Hitachi μου, ενώ τον έχω χωρισμένο σε 100 και 20, όχι 250 που έγραψα από πάνω... :angry:Ace είπε:...εμένα, αυτό που μου συμβαίνει, είναι πολύ ωραίο για να είναι αληθινό.
Σε Windows 98SE setup, έχετε δει ποτέ να λειτουργεί στην εντέλεια μια Kingston 512Mb SDRAM και ένας σκληρός 250 GB; Ειδικά για τον σκληρό, διάβασα ότι τα 98άρια δεν βλέπουν πάνω από 137 GB δίσκο και χρειάζονται drivers για 48bit LBA.
Το μηχάνημά μου περιλαμβάνει τα εξής:
- Pentium III 1000
- QDI Advance 10F (Via Apollo Pro 133A chipset)
- GeForce 3
- Voodoo Graphics Chipset
- Soundblaster Live! 5.1
- 512Mb SDRAM
- HDD Western Digital 40GB
- HDD Hitachi 250GB
- Κάρτα δικτύου Ethernet 10/100
- Κάρτα USB 2.0 (Nec Chipset, με 4+1 εξόδους)
- Κάρτα ραδιοφώνου PCI
- Windows 98SE Ελληνικά
Τον 250άρη δίσκο τον έχω χωρισμένο σε δύο διαμερίσματα, ένα των 50GB και ένα των 200GB, τα οποία δημιούργησα με το FDISK για το οποίο παντού γράφεται ότι δεν λειτουργεί με δίσκους άνω των 137GB.
Όσον αφορά στο λογισμικό έχω εγκαταστήσει όλες τις ενημερώσεις της Microsoft μέσω Windows Update, αλλά και τους 4in1 4.35 drivers της VIA για τη mainboard, που κάτι μου λέει ότι αυτοί είναι που κάνουν τη δουλειά όσον αφορά την υποστήριξη του σκληρού, αν και στο history.txt, δεν αναγράφεται κάτι τέτοιο παρά μόνο για 2K/XP λειτουργικά.
Τώρα να ανάψω καμία λαμπάδα ίσα με το μπόι του Gates ή μόλις ξεπεράσω τα 137GB σε κάλυψη δεδομένων, θα τιναχτεί στο αέρα το tower;
υπάρχει, ακόμα δεν την έχεις ανακαλύψει. Όταν αρχίζεις να παίζεις και διάφορα άλλα περίεργα και παλιά παιχνίδια που πολύ απλά δεν κάνουν τίποτα θα ξέρεις γιατί...Ace είπε:...δεν υπάρχει καμία ασυμβατότητα.Παίζει τα πάντα:Virtua Fighter, Tomb Raider, Quake...
Προσωπικά, το 9.0c το έβαλα, για το Halo, το οποίο απόλαυσα σε Windows 98SE, Pentium 1GHz και Geforce 3 με όλα τα settings στο full και ανάλυση 640Χ480.Το τερμάτισα δε δύο φορές, μία στο Normal και μία στο Legendary επίπεδο δυσκολίας, με τα 30 FPS να είναι παιχνιδάκι στο συγκεκριμένο μηχάνημα.
Πως είναι η συγκεκριμένη μητρική? Έχει επιλογές για διάφορες ταχύτητες cpu?nikdev είπε:2.Υπάρχει στα σκαριά μια mobo 386 με Ram (4 αν θυμάμαι καλά) και ψάχνω για επεξεργαστή (αν κάποιος έχει θα ήταν ευχής έργο να με βοηθήσει). Αποθημένο ο 386 καθώς με είχαν συμβουλέψει να πάρω ΑΤ και η συνέχεια ήταν γνωστή.... Τα σοβαρά Games της εποχής να βγάζουν μηνυματάκι 386 or 486 Required Γκρρρρ