ΚΑΜΠΙΝΕΣ (προς καταστροφή)

pipin

RetroN00b
Joined
15 Φεβ 2010
Μηνύματα
11
Αντιδράσεις
0
ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ,ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΚΑΜΠΙΝΑ ARCADE ΠΙΑ PARTS ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ!!!!Η ΠΛΑΚΕΤΑ?ΟΙ ΜΟΧΛΟΙ?ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΞΟΥΔΑ?ΤΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟ Η ΠΛΑΚΕΤΑ ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!!!ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΠOIΑ PARTS ΑΠΟ ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!ΚΡΙΜΑ!!
 
(Καλη η ερωτηση - γραφουμε ομως με μικρα, μιας και τα κεφαλαια δειχνουν οτι "φωναζεις" πραγμα που δεν χρειαζεται να κανουμε εδω ;) )
 
Συγνωμη αν το εκλαβατε ετσι!Απλος μου αρεσει να γραφω κεφαλαια λογω καλυτερης συμμετριας.
 
Απο μια παλια καμπινα arcade αξιζει να σωθει....ολη η καμπινα..! :headbang:
 
+1 @ spirosp

Πολλοι απο εδώ μεσα θα ήθελαν μια καμπίνα να την μαγειρέψουν (mame κλπ)

εμενα συμπεριλαμβανομένου
 
Τεστάρεις όσες καμπίνες ανάβουν και εάν βλέπεις κατι στην οθόνη τους, τις κρατάς για spare γιατί οθόνες δε βρίσκεις εύκολα. Και σιγουρα σώζεις ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως τις πλακέτες!!! Τα χειριστήρια φτιάχνονται και μαλιστα καλύτερα απο πρίν.!!! Και θελουμε και φωτόζ!!!
 
Mακαρι να μπορουσα να τις γλυτωσω ολες!Κανα δυο φλιπερ και κανα 2-3 καμπινες,μεχρι εκει.Οι αλλες ομως θα πανε για καταστροφη γι΄αυτο ρωταω μπας και γλυτωσω καμια πλακετα.Αρα αυτο που αξιζει ειναι η πλακετα.
 
Παρε όλες τις πλακέτες τότε!!!
 
και χαρισε μας τις καμπινες! :tease:
 
δεν γίνεται να πεις πού είσαι μπας και κάποιος από εδώ έρθει και φορτώσει καμοία; άμα είναι να πάνε για καταστροφή είναι αμαρτία...
 
joystick εχω πολλα και μαλιστα τα περισσοτερα ειναι τα tomahawk του ανερουση!!Δυστυχως φιλε μου δεν γινεται.Μπορεις να φανταστεις απο που θα τα παρω και δεν μπορω να παρω παραπανω!!κριμα αλλα δεν γινεται!!!μακαρι να τα δινανε στον κοσμο αφου τα πανε για καταστροφη.Πιστευω να με καταλαβαινεις,τουλαχιστον μαλλον θα σωσω τις πλακετες.Οσο για φωτο θα σας στειλω μολις τις εχω!!
 
μπας και είναι τίποτα κουλοχέρηδες; οι πλακέτες δεν θα έχουν καμοία αξία εκτός από αυτή του κουλοχέρη...
 
Με την ευκαιρία και για να μην ανοίγω άλλο τόπικ, ας ποστάρω κάποιες φωτογραφίες που τράβηξα πρίν λίγες μέρες. Μάλλον πρόκειται για φρουτάκια απο ότι κατάλαβα αλλα ήθελα και μια άλλη γνώμη για το αν αξίζει να σωθεί κάτι.

picture.php


picture.php
 
εχεις δικαιο, αυτο πρεπει να το κοιταξω καλυτερα γιατι πρεπει να εχει πολους κουλοχερηδες
 
για να πάνε για καταστροφή μάλλον τέτοια είναι.... και το ότι σε αφήνουν να πάρεις πράματα από αυτές είναι καλή φάση... αν δεις ότι (λογικά αν κάποιος ξέρει) κλωτσάνε στο να πάρεις pcb, τουλάχιστον πάρε καμπίνα χωρίς την πλακέτα με όλα τα άλλα, θα είναι πιο εύκολο να την κάνεις με ΜΑΜΕ
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
που να το ηξερα .. κάποτε δούλευα σε γνωστό κατάστημα (έχασα την δουλεία μου εξαιτίας του Τριανταφυλλοπουλου) με άπυρα μηχανήματα μέσα και πανάκριβα και δεν πήρα ούτε ενα τασάκι sega βρε αδερφε που είχαμε δεκάδες και καμπίνες χαλασμένες στο υπόγειο άμα ζήταγα θα μου έδιναν στάνταρ μια έστω.. αχ λάθη μεγάλα
 
Ναι , τώρα στις μέρες μας τα τασάκια έχουν μεγαλύτερη αξία !
 
Καμπινες

Απο χτες στην Δραπετσωνα και συγκεκριμενα στην διασταυρωση Αριστοτελους κ Ελευθ.Βενιζελου,υπαρχουν οι παρακατω καμπινες και ειναι για πεταμα οπως ρωτησα.Οποιος ενδιαφερεται ας σπευσει.

IMG0135A.jpg

Η ποιοτητα των φωτο ειναι χαλι,ελεω κινητου!

IMG0133A.jpg

IMG0134A.jpg
 
Πω ρε φιλε τι να κανω ειμαι πολυ μακρια δυστιχως κ ψαχνω να βρω τετοια ακριβως τι μου τις εβαλες τωρα τις φωτο ξενερωσα μακαρι να μπορουσα να παρω εστω κ μια!
 
Πίσω
Μπλουζα