Όχι δεν σταμάτησε. Ο Τερζόπουλος έχει πάρει κάτι από τον Σκρούτζ οπότε θα βλέπουμε αυτή τη σαβούρα για πολλά χρόνια ακόμη στα περίπτερα.konkar είπε:ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΟΜΙΞ?
'beagle boys' νομιζω ειναι η πρωτοτυπη ονομασια τους..κ εμενα μου αρεσαν ως λυκοι,αλλα..η μεταφραση θα ηταν ουτως η αλλως ατυχηςAardvark είπε:Ειχαν κανει δημοσκοπηση νομιζω και στο τελος υπερισχυσε η νεα γενια και το "μουργολυκοι". :angry:
Απ' ότι έχω ακούσει ήθελαν να ονομάσουν τη σειρά Βιβλιοθήκη Ντον Ρόσα αλλά λόγω προβλημάτων με τον Ντον Ρόσα την ονόμασαν απλά βιβλιοθήκη ΚΟΜΙΞ και αν πάει καλά θα είναι μια σειρά που θα περικλείει ολόκληρο το έργο του! Μάλιστα ο ίδιος ο Don είπε πως ένας από τους λόγους που αποσύρθηκε είναι πως κουράστηκε χρησιμοποιούν το όνομα του για εμπορικούς σκοπούς χωρίς την άδεια του (και χωρίς να βγάζει έξτρα φράγκα προφανώς) αλλά μόνο με την άδεια της Disney.iliekater είπε:Να κάνω μερικές ερωτήσεις ; Οι άλλοι δύο τόμοι με τίτλο "ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΜΙΞ" έχει καμία σχέση ; Και κάτι άλλο : αποτελεί και αυτή σειρά ; δηλαδή θα βγουν και άλλα τεύχη σε αυτή τη σειρά ; Αν κατάλαβα καλά , αυτά τα άλλα τεύχη περιέχουν ιστορίες του Don Rosa ;
Όντως οι ιστορίες του Μπαρκς είναι αριστουργήματα αλλά όλες σχεδόν όσες δημοσίευσε το ΚΟΜΙΞ είχαν ξαναδημοσιευτεί ήδη σε άλλα περιοδικά, όπως το μεγάλο (μηνιαίο) Μίκυ. Μόνο που αυτή τη φορά αυτοδιαφημίζονταν σαν "συλλεκτικές". Φυσικά, ακόμα και σήμερα μπορεί να βρει κανείς τις ιστορίες αυτές σε παλιά Μίκυ της δεκαετίας π.χ. του '70 και του ΄80, πολύ πιο φτηνά απ' ότι στο ΚΟΜΙΞ, κι ας πρόκειται για παλιότερες εκδόσεις!!DINO είπε:Εγώ τουλάχιστον, για πρώτη φορά άκουσα και έμαθα, τον Carl Barks και τον Don Rosa...
Συμφωνώ απόλυτα!manitari666 είπε:συμφωνω με τον krem.εγω σταματησα να το αγοραζω πριν 2-3 χρονια.δεν ειχε το ιδιο επιπεδο με παλιοτερα.κριμα γιατι ειχα καλη συλλογη(απ το 1 μεχρι το 220κατι μου λειπαν 35 τευχη).συν τις extra εκδοσεις που βγαιναν ανα καιρους(ζωδιακη πετρα,το σπαθι των παγων,κλπ)το πιο παλιο που εχω ειναι το 3.δεν ηξερα οτι αποσυρθηε ο don!μεγαλη απωλεια στο χωρο του disneyκου comics.ηταν ο αγαπημενος μου σχεδιαστης!
Τα πράγματα είναι όπως τ' αναφέρεις Lord_Makro.Lord_Makro είπε:Όντως οι ιστορίες του Μπαρκς είναι αριστουργήματα αλλά όλες σχεδόν όσες δημοσίευσε το ΚΟΜΙΞ είχαν ξαναδημοσιευτεί ήδη σε άλλα περιοδικά, όπως το μεγάλο (μηνιαίο) Μίκυ. Μόνο που αυτή τη φορά αυτοδιαφημίζονταν σαν "συλλεκτικές". Φυσικά, ακόμα και σήμερα μπορεί να βρει κανείς τις ιστορίες αυτές σε παλιά Μίκυ της δεκαετίας π.χ. του '70 και του ΄80, πολύ πιο φτηνά απ' ότι στο ΚΟΜΙΞ, κι ας πρόκειται για παλιότερες εκδόσεις!!