Κωστα σε ευχαριστούμε για την ενημέρωσηcrc είπε:Εδώ υπάρχει και μια μικρή περιγραφή του τι σημαίνει τεύχος από τόμο.
http://mycomicsgr.blogspot.com/2010/08/blog-post.html
ο carl barks αν δεν κάνω λάθος αποσύρθηκε το 66,οι τόμοι έχουν φτάσει ήδη στο 1955 οπότε λογικά δεν είναι πάρα πολλοί ακόμα για να ολοκληρωθεί η σειρά (αρκετοί αλλά όχι κάποιος ακραίος αριθμός) πέρα από αυτό δεν πρέπει να έχει κλείσει διετία η σειρά οπότε φαντάζομαι ότι μέσα στην επόμενη τριετία θα έχει ολοκληρωθεί.iliekater είπε:Συγνώμη που επεμβαίνω πάλι , αλλά βλέπω πως δημιουργείται ένα αριθμητικό παράδοξο ... Αν ο Τερζόπουλος εκδίδει μόνο 4 τόμους τον κάθε χρόνο , τότε για να εκδόσει και τους 40+ που προβλέπεται στη συγκεκριμένη σειρά θα του χρειαστούν 10 χρόνια ...
χμμ,δεν ήξερα ότι σκόπευαν να κυκλοφορήσουν τόσους,με έβαλες σε σκέψεις...πως θα καταφέρουν να τους κυκλοφορήσουν όλους,από τη στιγμή μάλιστα που κάνει 18 ευρώ ο ένας; ίσως θα έπρεπε να κάνουν όλη τη σειρά paperback ή μεγαλύτερους τόμους γιατί με τέτοια τιμή σε αυτή την εποχή το βρίσκω πολύ δύσκολο να ολοκληρωθεί :xm:iliekater είπε:Ναι , πράγματι σωστό το σκεπτικό σου ! Ωστόσω , απ'ότι διάβασα στον 1ο τόμο , η σειρά ξεκινάει το '50 όταν ο συγγραφέας ήταν στο απόγειο της δημιουργικότητάς του και θα συνεχίζει όχι μόνο με τα μετέπειτα χρόνια , αλλά και με τα προγενέστερα .Επίσης , απ'ότι διάβασα στην παρακάτω σελίδα , πρόκειται να κυκλοφορήσουν 48 τόμοι .
http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=53646
Αν λοιπόν εδώ και δύο χρόνια έχουν κυκλοφορήσει μόνο 10 τόμοι , τότε - με λίγες διαφορικές εξισώσεις - μπορείτε να υπολογίσετε πόσο ακόμα θα πάρει ...
Δεν είναι παράδοξο... Θα έχουμε να διαβάζουμε υλικό για χρόνιαiliekater είπε:Συγνώμη που επεμβαίνω πάλι , αλλά βλέπω πως δημιουργείται ένα αριθμητικό παράδοξο ... Αν ο Τερζόπουλος εκδίδει μόνο 4 τόμους τον κάθε χρόνο , τότε για να εκδόσει και τους 40+ που προβλέπεται στη συγκεκριμένη σειρά θα του χρειαστούν 10 χρόνια ...
Και εγώ μια από τα ίδια. Είμαι λίγο παλιός και δεν με ενδιαφέρει τόσο το ΚΟΜΙΞ-έχω αγοράσει δυο τευχη μόνο για να δω πώς είναι. Έχω κόλλημα με τα Κλασικά, το Μίκυ Μάους (ιδιαίτερα τεύχη σειράς 800 και 900) και το μακρόστενο μηνιαίο Μίκυ με την χαρτοκοπτική. Εκτιμώ πάρα πολύ τους σχεδιαστές της παλιάς Ιταλικής σχολής, (Romano Scarpa, Giovan Battista Carpi, Luciano Gatto και Giorgio Cavazzano) με τα έργα των οποίων μεγάλωσα στα 80's. Ο Carl Barks είναι τεράστια μορφή γενικά στο χώρο των τεχνών του 20ού αι. και πρωτοπόρος. Ήταν πολύ καλή η κίνηση του Τερζόπουλου να αναδείξει το έργο του μέσα από το ΚΟΜΙΞ. Αλλά κατά τη γνώμη μου οι Ιταλοί είναι που έφτασαν τον Σκρουτζ και τον Ντόναλντ στο απόγείο τους.giorgos είπε:Του Καρλ Μπαρκς ε?Μπα,λιγα πραγματα.
Περισσοτερο διαβαζα τα προγενεστερα και δημοφιλεστερα
Μικυ Μαους
ΚΛΑΣΣΙΚΑ
ΜΙΚΥ (Με την παραλληλη ιστοριουλα στο κατω μερος...Θυμασαι την ΧΑΡΤΟΚΟΠΤΙΚΗ που ειχε??!)