Και εγένετω PS3 slim!

TallMan

RetroNuts!
Joined
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
1.616
Αντιδράσεις
36
300 έουρος, 120 GB, no linux.

Αρχές Σεπτέμβρη.

custom_1250619126248_PS3_Controller_.jpg


Sony Announces Slim PS3 - It Lives This September!(kotaku)

Sony unveils slimmer PS3: $300, lands in September(engadget)

PS3 Slim sized up: smaller, deeper, no Linux or PS2 compatibility

ps3-slim-unbox-rm-eng-11.jpg


PlayStation 3 Slim unboxing and hands-on!

2216830


ps3slim-unboxing3-r9nbw-rm-eng.jpg


ps3slim-unboxing3-kktpy-rm-eng.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Το πρωτο PS3 σχεδιαστικα μου αρεσει πιο πολυ,οπως το βλεπω το slim μαλλον 2,5 σκληρο δισκο θα παιρνει.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπάρχει κανένας που έχει το "χοντρό" PS3 και θα το δώσει για το slim ; Δεν το νομίζω, και αν υπάρχουν, θα πρέπει να είναι ελάχιστοι. Σύν οτι μου φένεται για ποίο φτηνίαρα κατασκευή... Δεν λέω οτι είναι τέτοια, αλλα συγκριτικά με το 1ο PS3, για τέτοια δείχνει.

Αλλα η μείωση της τιμής ( η οποία κατ'εμε έπρεπε ήδη να είχε γίνει ), σίγουρα θα τραβήξει πολλούς νέους πελάτες. Σε αυτό στοχεύει προφανώς και η Sony.
 
Γκρίνια πάλι.........

Θα το πάρω το PS3 slim. Το παλιό δεν χώραγε στο σαλόνι μου (και σιγά μην άλλαζα έπιπλο για δαύτο)......... WAIT............. ΔΕΝ θα το βάλω στο σαλόνι, πήρα tv για το playroom !!!!!!

Και πάλι χρειάζομαι κάτι μικρότερο από το γκουμουτσέϊκο PS3 baul. Όσο για το φτηνοκατασκευή, με ενδιαφέρει μόνο ότι η πλακέτα θα είναι μικρότερη και οι επεξεργαστές φτιαγμένοι με νέες αρχιτεκτονικές. Design και λοιπά δεν μου καίγεται καρφί. Κονσόλα είναι όχι μπιμπελό. Βέβαια, το νέο είναι ομορφότερο του παλιού.
 
Εγω παντως βρισκω το... παλιο πιο, συσκευη ας το πω. Με την εννοια οτι μπορεις να το βαλεις στο rack, διπλα στα μηχανηματα σου και να μην δειχνει ξενο η φτηνιαρικο. Ταιριαζει παντου. Στο νεο για να πεσει η τιμη του, σιγουρα θα εχουν γινει καποιοι συμβιβασμοι. Αυτοι θα εχουν να κανουν και με την ποιοτητα κατασκευης -πλαστικο περιβλημα, προσοχη στην λεπτομερια-, αλλα και με τις λειτουργιες του. Καποιες ας πουμε, ειναι οτι δεν θα είναι σε θέση καποιος να εγκαταστήσει άλλα λειτουργικά συστήματα στο νέο PS3, δεν θα εχει υποδοχες για memory stick, οπως και οτι δεν θα παιζει δισκακια PS2. Θα εχει ομως bravia sync. Κατι που θα επρεπε να ειχε το παλιο! Ισως με μια αναβαθμιση, αλλα δεν το νομιζω. Θα ειναι ενα απο τα οπλα του νεου PS3!
 
Aν και I couldnt care less για μοντερνα συστηματα, ηδη εφεραν προχθες το μηχανημα σαν promotion με περιπου 50 κομματια στο τοπικο best buy με τιμη 299$ και τα εδιωξαν ολα σχεδον σε μιαμιση ημερα..

Αυτη την διαφορα 300$-300Euro δεν μπορω να την καταλαβω παντως, και σιγουρα καποιοι τα τσεπωνουν χοντρα ανα νκομματι. Γιατι η διαφορα απο ενα ευρωπαικο μηχανημα με ενα αμερικανικο για το ιδιο προιον να ειναι σε διαφορα 90euro (300$=210Euro) σιγουρα δεν εχει λογικη.
 
Σίγουρα θα έγιναν κάποιοι συμβιβασμοί στην ποιότητα υλικών που χρησιμοποιηθήκαν για να διατηρηθεί και η τιμή σε χαμηλά επίπεδα.Πάντως και εγώ προτιμώ εμφανισιακά το παλιό PS3.Είναι πιο σοβαρό και επιβλητικό!Το slim μου φαίνεται πιο.... "κονσόλα!"

Αναρωτιέμαι πως τα 'πηγαίνει' απο άποψη θερμοκρασίας μετά απο 4-5 ώρες παιχνιδιού γιατί coolerακι δεν διακρίνω πουθενά!
 
Εγω παντως ηλπιζα να βγαλει αυτη την εκδοση του slim που μου αρεσε πολυ.

ps3%20slim%20&%20lite.jpg
 
Το μονο καλο που βρίσκω σχετικα με το νεο ειναι οτι "λογικα" θα πέσει η τιμη του παλιού.
 
Κυρήξανε ήδη οι Λινουξάδες μποικοτάζ ή αποκλειστικά την M$ κυνηγάνε; ;)
 
Saulot είπε:
Το μονο καλο που βρίσκω σχετικα με το νεο ειναι οτι "λογικα" θα πέσει η τιμη του παλιού.
Ήδη και το "παλιό" πωλείται με τη νέα τιμή.

Πάντως αισθητικά, το slim όντως οπτικά είναι ξεκάθαρα "παιχνιδομηχανή", ενώ το παλιότερο είχε πιο "high end" αισθητική..
 
Και ρετρό feeling!!

Σαν Betamax του 1982 ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
TallMan είπε:
Ήδη και το "παλιό" πωλείται με τη νέα τιμή.
Πάντως αισθητικά, το slim όντως οπτικά είναι ξεκάθαρα "παιχνιδομηχανή", ενώ το παλιότερο είχε πιο "high end" αισθητική..

Οντως το νεο PS3, το αναφερει και η SONY καπου, βγηκε στην αγορα σαν παιχιδομηχανη περισσοτερο και μετα ολα τ'αλλα που χαρακτηριζουν το πρωτο.
 
Αφού δεν της "έκατσε" το multimedia feeling που έδωσε στο πρώτο (αν θυμάστε τότε έσπευδε να διακηρύξει ότι δεν είναι η gaming αγορά ο κύριος στόχος του PS3).

Ε, τώρα πάει να συμμαζέψει την κατάσταση και να διορθώσει το λάθος της.

Πιστεύω πάντως ότι με την νέα τιμή και το νέο look θα αυξήσει σημαντικά τις πωλήσεις (κλάμα ο Wally, θα πέσει τρίτο το 360...)
 
Θα πεσει τριτο το 360?...Kαι να πεσει το ps3 σε πωλησεις ακομα δεν το εχει φτασει...

http://vgchartz.com/

Οπως και με το ps2..Στης αρχες η σονυ το ps2 το προωθουσε εως dvd player και πεσαν ολοι να το παρουν.Ηταν το ποιο φθηνο dvd player της εποχης.Ομως τωρα ποθ οι καιροι εχουν αλλαξει το ps3 φενεται να μην μπορει να πιασει με την πολιτικη που εφαρμοζει η sony.Πρωσπαθοντας το να το πουληση εως high end multimedia συστημα δεν αγγιζει της πωλησης των ανταγωνιστων της...

Το ps3 slim το βλεπω σαν μια πρωσπαθεια να μαζεψει να ασυμαζευτα μιας και οι κυκλοφορια του slim δειχνει σαν κονσολα να οριμαζει στην αγορα..
 
Ουτε μετοχες της SONY να εχετε ρε παιδια! Οπως και να εχει ομως, κανεις δεν μπορει να μην δεχτει οτι η SONY με το PS3, ασχετα με το αν εχει πουλησει οσο θα ηθελε, δεν εχει δωσει μια υπεροχη κονσολα στο κοινο σε παγκοσμιο επιπεδο! Ο επεξεργαστης CELL, εχει τεραστιες δυνατοτητες και μακαρι η SONY να μπορεσει στο μελλον, να τις εκμεταλευτει πληρως με τις αναβαθμισεις.
 
Ποσο μακρια ειναι αυτο το μελλον? Ηδη κυκλοφορει 3 χρονια...
 
Παντως εγω με το PS2 slim μια χαρα περασα και ουτε θεμα για φτηνοκατασκευη. Τριακοσια ευρω για τοση δυναμη ειναι ευκαιρια.Εξαλλου ειναι αναλωσιμο οπως ο,τι αλλο βγαινει αυτον τον καιρο, ζητημα χρονου να μας αναψουν με καινοριο γκατζετακι οποτε οσο φθηνοτερα τοσο καλυτερα...
 
Wally είπε:
Ποσο μακρια ειναι αυτο το μελλον? Ηδη κυκλοφορει 3 χρονια...
Υπομονή, όπου να'ναι φτάνει. :sealed:

iakovos είπε:
Εξαλλου ειναι αναλωσιμο οπως ο,τι αλλο βγαινει αυτον τον καιρο, ζητημα χρονου να μας αναψουν με καινοριο γκατζετακι οποτε οσο φθηνοτερα τοσο καλυτερα...
Ακριβώς. Εγώ πήρα το PS2 slim όταν πήγε 100 ευρώ. Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και για το PS3. Ας τα σκάσουν οι υπόλοιποι για το "μέλλον". Retro FTW!!!11 :)
 
Πίσω
Μπλουζα