Και εγένετω PS3 slim!

Το μελλον εχει να κανει με τον ανταγωνισμο. Υπαρχουν ετοιμες αναβαθμισεις, αλλα η SONY θα τις δωσει οταν θεωρησει οτι πρεπει να το κανει. Τωρα το ποτε και το γιατι πρεπει, ειναι ενα θεμα που παιρνει μεγαλη συζητηση. Δικο της το καρπουζι, δικο της και το μαχαιρι. Δυστηχως ομως ετσι ειναι και γι'αυτο ο καθενας το παιρνει η δεν το παιρνει, για δικους του λογους! Αυτα θα πρεπει να τα περιμενουμε απο τις εταιριες, γιατι αυτοσκοπος τους ειναι το κερδος και η επικρατηση τους στην αγορα.
 
master b είπε:
Το μελλον εχει να κανει με τον ανταγωνισμο. Υπαρχουν ετοιμες αναβαθμισεις, αλλα η SONY θα τις δωσει οταν θεωρησει οτι πρεπει να το κανει. Τωρα το ποτε και το γιατι πρεπει, ειναι ενα θεμα που παιρνει μεγαλη συζητηση. Δικο της το καρπουζι, δικο της και το μαχαιρι.
Δικά μας ωστόσο τα λεφτά... ;)

Την απόφασή μου την έχω πάρει προσωπικά.

Όπως και με το PS2, όταν το PS3 αρχίσει να πωλείται στα 150?, τότε θα σκεφτώ να το πάρω και πρώτα για bluray player και μετά για να παίξω τα παιχνίδια του.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πλακα πλακα ,ολοι θα το παρετε.
icon10.gif
 
Exω Dreamcast οποτε δεν με καλυπτει τιποτα σε slim:cool:
 
TallMan είπε:
Δικά μας ωστόσο τα λεφτά... ;)
Την απόφασή μου την έχω πάρει προσωπικά.

Όπως και με το PS2, όταν το PS3 αρχίσει να πωλείται στα 150?, τότε θα σκεφτώ να το πάρω και πρώτα για bluray player και μετά για να παίξω τα παιχνίδια του.
Κι εγω οταν το πηρα, ηταν για BLU RAY player πρωτα και μετα για παιχνιδια. Για παιχνιδια ειχα και εχω το PS2, οποτε... Παντως να πεσει στα 150 ευρω το βλεπω δυσκολο. To slim ισως πεσει λιγο, αλλα το τωρινο μοντελο δυσκολα. Αυτος ειναι και ο λογος που εβγαλαν το slim. Να πουλησουν σε οσους ηθελαν το PS3, αλλα το θεωρουσαν ακριβο.
 
Το τωρινό μοντέλο καταργείται. ;)

Σε 3-4 χρόνια που θα πέσει η τιμή του slim στα 150?, θα αρχίσω να σκέφτομαι την αγορά του...
 
TallMan είπε:
Το τωρινό μοντέλο καταργείται. ;)
Σε 3-4 χρόνια που θα πέσει η τιμή του slim στα 150?, θα αρχίσω να σκέφτομαι την αγορά του...
Αν περιμενεις 3-4 χρονια να το παρεις για BLU RAY, οπως ειχες γραψει παραπανω, τι να πω! Τοτε θα εχει βγει το PS4-pro και θα παιζει RGB-RAY! Παρτο τωρα να τελειωνουμε. Με ολο το θαρος!
 
master b είπε:
Αν περιμενεις 3-4 χρονια να το παρεις για BLU RAY, οπως ειχες γραψει παραπανω, τι να πω! Τοτε θα εχει βγει το PS4-pro και θα παιζει RGB-RAY! Παρτο τωρα να τελειωνουμε. Με ολο το θαρος!
Τσούκου.

Το PS3 θα έχει δεκαετή κύκλο ζωής κατά τους ιθύνοντες της Sony!

300? για playstation ΔΕΝ δίνω!
 
Εδώ θα βρείτε έναν τύπο που το αγόρασε και το έκανε φύλο και φτερό.

Η πλακέτα του είναι εκπληκτικής κατασκευής. Όχι σαν τη φτηνοκατασκευή του 360. Επίσης ο τύπος αναφέρει ότι μετά 2 ώρες παιχνιδιού ήταν "warm at best".

Κάνει περιγραφή και των controllers που δίνονται μαζί και αναφέρει ότι είναι καλύτερης ποιότητας από τους παλιούς.
 
Ακομα και σε slim εκδοση, το PS3 συνεχιζει να πωλειται κατω του κοστους! Περιμενα οτι θα μπορουσαν με το slim να βαλουν κανα φραγκο στη τσεπη απο το hardware.

Να δουμε ποσο θα αντεξει μιας και δεν βλεπω τιποτα εξκλουσιβιες στο ορατο μελλον που μπορουν να γυρισουν την κατασταση (να μην αναφερω και την περαιτερω πτωση της τιμης του 360 τις επομενες ημερες)
 
Τα νέα στο net είναι αντικρουόμενα. Λένε πως επίτηδες η SONY ανακοινώνει ότι χάνει χρήματα, άλλοι μιλούν ότι κερδίζει έως και 47 δολλάρια τη κάθε κονσόλα που πουλάει.

Η αλήθεια είναι άγνωστη αλλά δεν με πειράζει καθόλου.

Έχω δύο έξτρα HDMI θέσεις στη νέα μου LCD-TV που κοσμεί το δωμάτιο - ναό με τους υπολογιστές μου. Και θέσεις στο σύνθετο - γραφείο άπλετες. Έρχονται και Χριστούγεννα.........
 
Τουλάχιστον η $ony κερδίζει σε κάθε δισκάκι που πουλάει. Αφού ακόμα και οι Κινέζοι δεν κατάφεραν να το σπάσουν ακόμα. Άντε, επέπλευσε πάλι. :)

Wally, η Microsoft το έχασε πάλι το παιχνίδι. Απλά θα αναγκαστεί να ρίξει και άλλο την τιμή, άρα θα χάσει και άλλα χρήματα από το hardware. Και σπασμένη η κονσόλα, άρα πάει και το software. Μόνο το Live την κρατάει. :)

Εγώ θα ακολουθήσω τον Tallman, αλλά θα το αγοράσω μόνο στα 100 ευρώ, ούτε καν 150. Το ίδιο έκανα και στην προηγούμενη γενιά που είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να τα πάρω και τα τρία (XBox, PS2, Gamecube) καινούρια και με όριο κόστους τα 250 ευρώ, κάτι που έκανα τελικά. Το PS3 παραπάνω από 100 δεν αξίζει έτσι και αλλιώς. Δεν έχει και τίποτα πραγματικά γοητευτικό exclusive στην γκάμα του (σε αυτό το σημείο θα συμφωνήσω με τον Wally....)

Για το Blue Ray, σκασίλα μου. Έχω να δω ταινία στην τηλεόραση κάτι χρόνια. Με παίρνει ο ύπνος αν δεν πέφτει ένας πυροβολισμός ανά 2 λεπτά το πολύ για να ξυπνάω. :p
 
Μα το 360 εδω και 1,5 χρονο εχει κερδος απο το καθε κομματι hardware που πουλαει. Ολα τα components ειναι licensed στην MS. Δεν εκανε το λαθος που εκανε στο ΧΒΟΧ1 και ειχε τετοια χασουρα. Περιεργως το παραδειγμα του XBOX1 ακολουθησε κατα γραμμα η Sony με το PS3!
 
Maddog είπε:
Και σπασμένη η κονσόλα, άρα πάει και το software. Μόνο το Live την κρατάει. :)
Το περιεργο είναι οτι από πωλήσεις software το 360 τα πάει εξαιρετικά.Αυτός είναι και ο λόγος που έχει την μεγαλύτερη υποστήριξη από τις 3rd party εταιρείες...
 
Μα το 360 ειναι η κονσολα με το μεγαλυτερο tie-ratio στη γενια.

BTW Μολις ανακοινωθηκε η πτωση τιμης για το 360 και εφτασε παραξενα γρηγορα και στη χωρα μας
 
Tωρα που κοιταξα τιμες το slim σκετο θα εχει την ιδια τιμη με την κανονικη εκδοση με την μονη διαφορα στην κανονικη εκδοση 80gb δινει δωρο και δυο games, αρα απο περιεργεια γιατι να παρω το slim?
 
Γιατί είναι νεώτερη και πιο σύγχρονη τεχνολογία, δεν ζεσταίνεται και δεν είναι γκουμούτσα.

Όσο για τα free games..... αν είναι σταντέ, δεν με ενδιαφέρουν.
 
Sorry για το double post. Αλλά τα νέα για το slim PS3 έρχονται συνεχώς.

Εδώ θα δείτε ένα συγκριτικό κατανάλωσης ανάμεσα στο νέο μοντέλο και το πρώτο των 60gb που βγήκε πριν από καιρό.
 
Πίσω
Μπλουζα