Και εγένετω PS3 slim!

........ή πόσο αποτελεσματικό είναι το νέο σύστημα ψύξης.

Τα νέα από τα πρώτα test πάντως (παρέθεσα παραπάνω το τυπάκι που το έλυσε και έβγαλε φωτό ) είναι εξαιρετικά.
 
στις 24 τελειώνει η εξεταστική και αν έχω περάσει τις οικονομετρίες σκέφτομαι να αγοράσω το μηχάνημα. Προτείνετε να περιμένω τα χριστούγεννα για κανένα bundle ευκαιρία? ή να το τσιμπήσω από τώρα. slim ή fat...?
 
Ποιος ο λόγος να περιμένεις;

Προτείνω το slim, όπου και να είδα το fat δεν είχε μειωμένη τιμή, εκτός από το Πλαίσιο που και εκεί δεν είναι διαθέσιμο πια.
 
Το slim καταναλωνει λιγοτερο ρευμα, πιανει λιγοτερο χωρο, εχει πιο συγχρονα και καλυτερα υλικα κατασκευης, κανει απειροελαχιστο θορυβο, θερμαινετε παρα πολυ λιγοτερο θορυβο. Δεν υπαρχει κανενας λογος να παρει καποιος το παλαιοτερο ps3 πλυν συλλεκτικους λογους.

Ειδικα το νεο blu ray drive του slim ειναι αιωνες μπροστα απο τα παλαιοτερα μοντελα απο αποψη ζωης και αξιοπιστιας.
 
Getta Robo είπε:
Ειδικα το νεο blu ray drive του slim ειναι αιωνες μπροστα απο τα παλαιοτερα μοντελα απο αποψη ζωης και αξιοπιστιας.
Πως μπορείς να το γνωρίζεις αυτό; Μόλις μια βδομάδα έχει στην αγορά. :xm:

Παρεμπιπτόντως, το review του engadget αναφέρει πως το slim έχει ελάχιστα (αμελητέα μάλλον) πιο αργό drive.
 
Διαβασα καποια tests που κανανε, καθως και ειδα καποιες φωτογραφιες με περιγραφη για την ποιοτητα τους. Απλα, μακραν καλυτερο σαν κατασκευη.

Επιμενω παντος, πως η εξωτερικη του εμφανιση δεν πρεπει να παιξει ρολο για την αγορα του. Το νεο μηχανημα ειναι απλα καλυτερο.
 
Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με το ps3!επειδή η τηλεόραση του δωματίου μου είναι 8ετίας τι προτείνετε να αγοράσω?θα θελα αν είναι δυνατόν να παίζω τα παιχνίδια σε μέγιστη ανάλυση
 
Μέγιστη ανάλυση χωρίς FullHD (1920x1080) τηλεόραση δεν γίνεται.

Και τηλεόραση 8ετίας, αποκλείεται να υποστηρίζει FullHD.

Τα καλά νέα για εσένα είναι ότι πλέον είναι αρκετά φτηνές. :)
 
καμμία πρόταση Maddog? τι χαρακτηριστικά να ψάχνω?
 
Δε μας είπες, τι λεφτά είσαι έτοιμος να διαθέσεις, τι μέγεθος σε βολεύει και για τι χρήση.
 
Μέχρι 700ε τα λεφτά!στο δωμάτιο μου θα την τοποθετήσω, χρήση κυρίως games !
 
Πάρε ένα monitor - tv για pc και ξεμπέρδεψες.

Θα σου κοστίσει περίπου 250 ευρώ (για HD οθόνη) και θα έχεις 2 scart, 1 RGB 15 pin, 1 DVI, 2 HDMI και 1 component.

Πάνω σε μια τέτοια (αλλά 1680 Χ 1050 19" μια και οι πολύ μεγάλες σε ίντσες με ζαλίζουν) έχω: 1 Gamecube, 1 Dreamcast, 1 gaming pc, 1 X-box 360 και μπορεί να μπει άνετα 1 PS3 και ένα pc ακόμα.

Η δικιά μου οθόνη πήγε 159 ευρώ, δεν έχω καν συνδέσει κεραία μια και ήθελα να έχω και παλιότερες κονσόλες πάνω, αλλά και καινούργιες.

Θα έμπαινε και το Wii με component αλλά δεν έχω χώρο στο computer room να χοροπηδάω σαν αφιονισμένο κατσίκι, οπότε παραμένει στο σαλόνι. Για μένα, αξίζει και το τελευταίο cent που έδωσα, έχει απίστευτη απόδοση σε παλιές κονσόλες (αν και κατώτερη μιας CRT) και με ένα πλήκτρο επιλέγεις λειτουργία 4:3.
 
nikoladim να ξέρεις πως το τι θα σε βολέψει πραγματικά μπορείς να το ξέρεις μόνο εσύ.

Εφόσον μιλάμε για δωμάτιο και όχι για σαλόνι, αναγκαστικά πας στις μικρότερες διαγωνίους και όχι για μεγάλη tv(32" και πάνω).

Όπως έγραψε και ο Pooky(1), παίρνεις 24" tv-monitor και είσαι κομπλέ, ειδικά αν έχεις και το pc στον ίδιο χώρο.

scart, RGB 15 pin, DVI, HDMI, component υποδοχές καλό είναι να υπάρχουν.

Για κανονικές τηλεοράσεις, έχε υπόψιν τα εξής.

Full HD εικόνα έχουν λίγα παιχνίδια στις κονσόλες ακόμα.

Επιπλέον, τέτοια ανάλυση έχει νόημα από 40-42 ίντσες και πάνω.

Οι HD ready μια χαρά εικόνα δίνουν.

Τα 100hz χρήσιμα είναι, κυρίως σε γρήγορες σκηνές σε ταινίες και στα αθλητικά. Για παιχνίδια είναι άχρηστα.

Τα 24p αξιοποιούνται στις ταινίες.

Όσο περισσότερες και διαφορετικές υποδοχές ήχου και εικόνας υπάρχουν, τόσο το καλύτερο.

Οι HDMI να είναι v.1.3a.

Και κάτι τελευταίο. Οι lcd οθόνες, αξίζουν μόνο με τις κονσόλες τελευταίας γενιάς και για να δεις DVD και blu-ray. Στις παλιότερες κονσόλες και σε τηλεοπτικό σήμα, είναι απογοήτευση οπτικά σε σύγκριση με τις crt τηλεοράσεις.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Οι 24" ίντσες είναι πολύ λίγες για κονσόλες σαν το PS3 και Xbox 360. Εάν έχεις περίπου 2 μέτρα ελάχιστη απόσταση από την τηλεόραση χτύπα άνετα μία 32" και δεν θα το μετανιώσεις, ενώ θα πάρεις και περισσότερα σε σχέση με την τιμή της (οι 24"~26" στοιχίζουν περισσότερο αναλογικά). Τώρα που "γιορτάζουν" κάποια μαγαζιά ηλεκτρονικών ειδών τις σκοτώνουν κυκλοφορούν Philips/Samsung/LG/κλπ γνωστές εταιρείες σε εξευτελιστικές τιμές.

Επίσης, θα έλεγα να μην δώσεις πολλά λεφτά αφού η πείρα μου λέει ότι και με το πολύ 400? (Full HD) είσαι υπερκαλυμμένος. Σκέψου ότι πολύ σύντομα είτε θα βγουν νέες πολύ καλύτερες ή έστω θα την βαρεθείς και θα θέλεις το κάτι παραπάνω, οπότε θα μπορείς να την αλλάξεις χωρίς να σκέφτεσαι ότι επένδυσες μία περιουσία σε αυτήν (π.χ. να την πασάρεις στους γονείς σου). Άμα βάλουν και Ελληνικά στο PS3 σε browser και μηνύματα πετάς και το PC από το παράθυρο και κάνεις σχεδόν τα πάντα από την κονσόλα σου (μέχρι και torrents κατεβάζει) ;)

Μόνος ενδοιασμός μου ως προς το μεγάλο μέγεθος είναι ότι θα έχεις μεγαλύτερη επιφάνεια "βολής" χειριστηρίου σε εξαιρετικά δύσκολες στιγμές (δηλαδή δύσκολα θα αστοχήσεις), αλλά δεν πειράζει... είπαμε άμα την σπάσεις πάνω στα νεύρα σου παίρνεις άλλη. :D Πάντως επειδή και εγώ πήγαινα για 24~26 και τελικά τσίμπησα 32" αποκλειστικά για gaming (δεν δουλεύει για κανέναν άλλο λόγο) σου εγγυώμαι με σιγουριά ότι μετά από λίγο θα σου φαίνεται μικρή οποιαδήποτε διάσταση κάτω των 32" ;)
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας ! ambu έχεις κάποια να προτείνεις?
 
Όχι αγαπητέ μου δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω, έχω καιρό να πάω βόλτα στα μαγαζιά, κυρίως γιατί είμαι αδύναμος χαρακτήρας και φοβάμαι ότι θα φύγω με καμιά 50άρα τηλεόραση για το σαλόνι (για να μετακομίσω τα κονσολίκια). Πάντως εγώ παίζω σε LG 32" HD-Ready και μου αρέσει η απόδοση της σε ποιότητα/ταχύτητα/χρώματα, σίγουρα δεν θα με χαλούσε μία νέα αφού έχει χρονίσει πια, αλλά όπως είπα αποφεύγω τα εν λόγω καταστήματα (έχω ήδη τρεις τηλεοράσεις στο σπίτι 1CRT Philips 32", 1TFT LG 32" & 1 TFT LG 26" και ένα μονιτορ TFT Samsung 20"). :D

Εκτός τις LG που είμαι απόλυτα ικανοποιημένος όπως είπα σε όλα (και εξυπηρέτηση/διάρκεια/εγγυήσεις), οι Samsung επίσης δείχνουν να είναι ανταγωνιστικές και ίσως να ήταν μία επιπλέον πρόταση (μου έχουν γυαλίσει και εμένα). Πάντως όλες ακόμη και οι παραδοσιακά καλές και ακριβές όπως οι Philips/Sony έχουν ρίξει τις τιμές τους, ενώ βρίσκεις και προσφορές σε μοντέλα που πάνε προς απόσυρση λόγω νέων κυκλοφοριών. Το πιο απλό που έχω να σου προτείνω είναι να βάλεις ένα ταβάνι στο ποσό (είπα ήδη ενδεικτικά 400? στις 32") και να κάνεις μετά μία βόλτα να τις δεις από κοντά για να δεις εμφάνιση (αν σου αρέσουν βρε αδελφέ) αλλά κυρίως να παίζουν demos και όχι κανάλια στις standard ρυθμίσεις (αν σου αρέσουν στο μάτι). Να έχεις υπόψη όμως τα ελάχιστα χαρακτηριστικά που απαιτείς π.χ.: FullHD, DVBT (επίγειος ψηφιακός δέκτης), 2 ή 3x HDMI (δύο πίσω και μία στο πλάι), component, εγγυήσεις, ελληνικό teletext/μενού, τα 100Hz/24p (αφού υποδεικνύουν νέας γενιάς πάνελ) και μετά οτιδήποτε παραπάνω προσφέρουν είναι στα επιπλέον προσόντα τους (π.χ. υποδοχείς καρτών για συνδρομητικά, PiP, ήχο surround, πόσα watt δίνουν σε ήχο και φυσικά κατανάλωση - προτίμησε "πράσινες συσκευές" κλπ).

edit

Ξέχασα: δες και τις διαστάσεις τους να δεις πως χωράει στο δωμάτιο σου, αν έχεις κάποιο πρόβλημα χώρου, απλά πέτα έξω το κρεβάτι δεν θα σου χρειαστεί για καιρό... :D :D :D
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
φρεσκαδούρα βλέπω. λέτε να περιμένω μέχρι χριστούγεννα να πέσουν οι τιμές ή μπα?
 
Την περίοδο των Χριστουγέννων που γίνεται της κακομοίρας, σπάνια πέφτουν οι τιμές. Τώρα, για 400 ευρώ, φρέσκο προϊόν στα 32'' δεν το βλέπω.

Ακόμα και αν πέσουν κανά 20άρικο δεν θα έχεις κερδίσει και τίποτε, απλά θα έχεις χάσει 3 μήνες εξωφρενικά και αισχρά απολαυστικού gaming.
 
χαχα σωστός ας αδειάσουνε οι τσέπες για ακόμη μια φορά...
 
Πίσω
Μπλουζα