stakovios
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 1.003
επίσης και το καπελάκι στη δεύτερη φωτογραφία είναι απο γκοφρέ χαρτί, το χέρι στη μέση όλα τα λεφτά!BETTY BOOP είπε:φωτογραφίες από το Νηπιαγωγείο
Η πρώτη φωτογραφία είναι από τις γυμναστικές καλλιτεχνικές επιδείξεις στο τελος της σχολικής χρονιάς, δεν είμαι καθόλου χαρούμενη με την όλη κατάσταση...Είμαι μεταμφιεσμένη για τις ανάγκες της καλλιτεχνικής μας εμφάνισης...
Στη δεύτερη φωτογραφία είμαι στην τάξη ανεβασμένη σε καρεκλάκι, με φόντο σχετική παράσταση για την 25η Μαρτίου, η ''φούστα'' του τσολιά είναι από χαρτί γκοφρέ και στη μέση πιασμένη με χαρτόνι και συρραπτικό (!)
Προβολή συνημμένου 116111
stayros είπε:To δικο μου αναμνηστικο απο το νηπιαγωγιο...
stayros είπε:Και η σχετικη φωτογραφια απο εκεινη την μερατης "αποφοιτησης" απο το νηπιαγωγειο.... #) :baby2:
http://www.retromaniax.gr/vb/attachment.php?attachmentid=137714&d=1440950746[/img]"]
Πωπω είδα τώρα τα αγγελάκια που είναι κολλημένα στον τοίχο κ θυμάμαι που μας λέγανε στο δημοτικό να αγοράσουμε κόλλες για να φτιάχνουμε με τη δασκάλα .Φτιάχναμε αγγελάκια , κεριά, αστέρια για τα Χριστούγεννα.
Εγώ σαν αυθεντικός μαμάκιας έχω κρατήσει κ τις καρδιές που μας έβαζε η δασκάλα κ φτιάχναμε στη γιορτή της μητέραςΣτο νηπιαγωγείο που πήγαινα το 89-90, είχαμε γράψει σε κασέτα τραγουδάκια για την γιορτή της μητέρας.
<<Υπόσχεση σου δίνω,
μαμά, παντοτινή,
πως πάντα θα ακούω
κάθε σου συμβουλή.>>
έλεγα στο τέλος.
Δυστυχώς την ψάχνω χωρίς αποτέλεσμα. Βρήκα και άλλα παιδιά αλλά ούτε εκείνα την έχουν.