akmakas
Banned
- Αντιδράσεις
- 101
Ξεκινώ αυτό το thread με σκοπό να μοιραστούμε τις αγαπημένες μας φωτογραφίες… Όσοι από εσάς ασχολείστε με την φωτογραφία, σίγουρα θα έχετε κάποια που θα την θεωρείτε καλλιτεχνική….Ξεκινώ εγώ με τέσσερης από τις μερικές που διαθέτω!!! Δεν είμαι φωτογράφος,δεν έχω πολλές γνώσεις,απλά ασχολούμαι όταν βρώ τη ευκαιρία!!
Πρώτη φωτογραφία και ένα χτύπημα χρησιμοποιώντας το πολύ δυνατό macro της συσκευής
Olympus SP500UZ
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο άγιο όρος…Η μοναδική καλή φωτογραφία από μια απαράδεκτη φωτογραφική!
Jaga 6MP με Interplation 3.2 πραγματικά
Αυτή η φώτο τραβήχτηκε με χειροκίνητες ρυθμίσεις και μην σας ξεγελάει η απλότητα της εικόνας είναι πολύ δύσκολη……….
Olympus SP500UZ
Αυτή η φώτο χτυπήθηκε χρησιμοποιόντας χειροκίνητες ρυθμίσεις και το πολύ δυνατό macro της συσκευής
Olympus SP500UZ
Πρώτη φωτογραφία και ένα χτύπημα χρησιμοποιώντας το πολύ δυνατό macro της συσκευής

Olympus SP500UZ
Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο άγιο όρος…Η μοναδική καλή φωτογραφία από μια απαράδεκτη φωτογραφική!

Jaga 6MP με Interplation 3.2 πραγματικά
Αυτή η φώτο τραβήχτηκε με χειροκίνητες ρυθμίσεις και μην σας ξεγελάει η απλότητα της εικόνας είναι πολύ δύσκολη……….

Olympus SP500UZ
Αυτή η φώτο χτυπήθηκε χρησιμοποιόντας χειροκίνητες ρυθμίσεις και το πολύ δυνατό macro της συσκευής

Olympus SP500UZ