Καλλιτεχνικές φωτογραφίες Ελλήνων Τραγουδιστών

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας tonytony
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
"Ελατε, κοριτσια! Ειμαι ολος δικος σας!"
Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
Απλά πάντα έχω την απορία γιατί ο γυναικείος πλυθυσμός έλκεται από μακρυμάλληδες με κατσιασμένο μαλλί :gun::gun::gun:

Περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
Απλά πάντα έχω την απορία γιατί ο γυναικείος πλυθυσμός έλκεται από μακρυμάλληδες με κατσιασμένο μαλλί.
Καθενας με τα γουστα του. Τι να πεις; Ο,τι πιο αντιερωτικο σιγουρα για μενα.
Ειδικα μαλιστα αν οι αντρες κανουν και κολπακια με το μακρυ μαλλι τους, οπως ας πουμε στεκες και αλογοουρες, στριβω στην πρωτη γωνια που βλεπω μπροστα μου. :D

Όλοι στα νιάτα μας περάσαμε από το μακρύ μαλλί. Ας είμαστε λίγο επιεικείς... :fafoutis:

Όλοι στα νιάτα μας περάσαμε από το μακρύ μαλλί. Ας είμαστε λίγο επιεικείς... :fafoutis:
Προσωπικά δεν είχα μακρύ μαλλί σε κάποιο στάδιο της ζωής μου. Το σχόλιο δεν ήταν γενικά για το μακρύ μαλλί αλλά για το απεριποίητο και εννοείται ότι σε ορισμένους μπορεί να ταιριάζει και σε άλλους όχι.

Οσα γραφουμε εδω ειναι προσωπικες προτιμησεις και τιποτα παραπανω. Ζητω συγγνωμη ομως αν φερθηκα αγενως.
Το σιγουρο ειναι πως αυτα που δεν αρεσουν σε εμενα, αλλες γυναικες τα βρισκουν αισθησιακα και υπεροχα.

Οσα γραφουμε εδω ειναι προσωπικες προτιμησεις και τιποτα παραπανω. Ζητω συγγνωμη ομως αν φερθηκα αγενως.
Το σιγουρο ειναι πως αυτα που δεν αρεσουν σε εμενα, αλλες γυναικες τα βρισκουν αισθησιακα και υπεροχα.
΄Οχι δεν υπήρξε κανένα θέμα, ούτε φυσικά φέρθηκες αγενώς. Άλλωστε για αυτό έβαλα την χιουμοριστική φατσούλα. Αλίμονο αν υπήρχαν παρεξηγήσεις για τέτοια θέματα...:)

Ο συγκεκριμένος καθόσον αστεράκι άφηνε αυτό το χάλια μαλλί γιατί πίστευε ότι του πήγαινε ή ότι του έδινε "χαρακτήρα" και τον έκανε να ξεχωρίζει (δεν φαντάζομαι π.χ. ο Κόκοτας να ήταν έτσι διότι νόμιζε ότι τον έκανε ωραιότερο). Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι εκτός από εμφάνιση για να τρέφει κανείς χαίτη. Προσωπικά υπήρξα καρηκομόων πολλές φορές, αλλά δεν το έκανα επειδή ήταν της μόδας ουτε επειδή μου πήγαινε. Χάλια ήμουν και είμαι με μακρύ μαλλί, και το ήξερα διότι και καθρέφτη έχω και μάτια τα οποία δεν χρειάζονταν γυαλιά μέχρι που πρεσβυώπεψα. Με εξαίρεση τους πρώτους μήνες μετά που τελείωσα το σχολείο, όπου το κοντό μαλλί ήταν υποχρεωτικό κι έτσι άφησα μαλλί και μούσι για να γιορτάσω την ελευθερία μου, η μακρακώμη ήταν λόγω τεμπελιάς και λόγω οικονομίας σε περιόδους ισχνοτάτων αγελάδων.

Πάντως αν του κόψεις το κεφάλι που είναι γενικώς γιαταμπάζα, ο νεαρός της προηγούμενης σελίδας δεν είχε κακό στέρνο και δεν τον ψέγω που το επεδείκνυε. Μεταξύ Γαρδέλη και Τζον Τίκις και ούτε πολύ μυώδες ούτε πλαδαρό. Μέτρον άριστον.

Κάνω λάθος ή είναι ο τύπος που ήταν πρόσφατα σε ένα survivor κι έγινε μπίλλιες με τους συμπαίκτες του? Παρακολουθώ το yahoo.gr και διαβάζω κυρίως τους τίτλους (Σοκ! Δεν θα πιστέψετε! Τραγωδία! Ξέσπασε ο...! ) αλλά κι από αυτούς μαθαίνω αρκετά.

Πώς μπορεί να μας πάρει τα μυαλά για άλλη μια φορά? Μας τα πήρε άπαξ, τέρμα, μείναμε άμυαλοι. Τα μυαλά δεν είναι μαλλιά να ξαναβγαίνουν.
Μας τα παίρνει τα μυαλά, μας τα γυρνάει πίσω για να χει να λαμβάνει ξανά. Να μας τα ξαναπάρει δηλαδή τα μυαλά. Αυτό ονομάζεται καλλιτεχνία.

Πολύ νομαδικά μυαλά έχετε. Τα δικά μου είναι τεμπέλικα σαν τον υπόλοιπο εμένα, και δεν παίρνονται εύκολα.

Από το καλάθι με τα ρετάλια το πήρε το ύφασμα και δεν έφτασε να φτιάξει δεύτερο μανίκι και μας δείχνει αυτόν τον κοκκαλιάρικο ώμο?

Πίσω
Μπλουζα