Ο συγκεκριμένος καθόσον αστεράκι άφηνε αυτό το χάλια μαλλί γιατί πίστευε ότι του πήγαινε ή ότι του έδινε "χαρακτήρα" και τον έκανε να ξεχωρίζει (δεν φαντάζομαι π.χ. ο Κόκοτας να ήταν έτσι διότι νόμιζε ότι τον έκανε ωραιότερο). Αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι εκτός από εμφάνιση για να τρέφει κανείς χαίτη. Προσωπικά υπήρξα καρηκομόων πολλές φορές, αλλά δεν το έκανα επειδή ήταν της μόδας ουτε επειδή μου πήγαινε. Χάλια ήμουν και είμαι με μακρύ μαλλί, και το ήξερα διότι και καθρέφτη έχω και μάτια τα οποία δεν χρειάζονταν γυαλιά μέχρι που πρεσβυώπεψα. Με εξαίρεση τους πρώτους μήνες μετά που τελείωσα το σχολείο, όπου το κοντό μαλλί ήταν υποχρεωτικό κι έτσι άφησα μαλλί και μούσι για να γιορτάσω την ελευθερία μου, η μακρακώμη ήταν λόγω τεμπελιάς και λόγω οικονομίας σε περιόδους ισχνοτάτων αγελάδων.
Πάντως αν του κόψεις το κεφάλι που είναι γενικώς γιαταμπάζα, ο νεαρός της προηγούμενης σελίδας δεν είχε κακό στέρνο και δεν τον ψέγω που το επεδείκνυε. Μεταξύ Γαρδέλη και Τζον Τίκις και ούτε πολύ μυώδες ούτε πλαδαρό. Μέτρον άριστον.
Κάνω λάθος ή είναι ο τύπος που ήταν πρόσφατα σε ένα survivor κι έγινε μπίλλιες με τους συμπαίκτες του? Παρακολουθώ το yahoo.gr και διαβάζω κυρίως τους τίτλους (Σοκ! Δεν θα πιστέψετε! Τραγωδία! Ξέσπασε ο...! ) αλλά κι από αυτούς μαθαίνω αρκετά.