Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Η Ελενα Αλεξοπουλου εξελεγη Σταρ Ελλας το 1969 και την επομενη χρονια εξελεγη Σταρ Ελλας η αδελφη της, Βιβη Αλεξοπουλου.
Ομορφοσογο...:)
 
Με αφορμή τον πρόσφατο χαμό της Ντόρας Κωστίδου, το cosmopoliti δημοσίευσε διάφορες φωτογραφίες της ηθοποιού.
Ανάμεσα τους και μια φωτογράφιση της στο περιοδικό Φαντασία με την επίσης προσφάτως εκλιπούσα Μάρθα Καραγιάννη και την αγαπημένη μας Πάρη Λεβέντη @Π.Λ.
Σημειώνει η σελίδα:
Το 1961, το περιοδικό Φαντασία, αφιερώνει το εξώφυλλο του πασχαλινού τεύχους και ένα τετρασέλιδο, στις Τρεις Χάριτες όπως γράφει χαρακτηριστικά. Η Ντόρα Κωστίδου, η Πάρι Λεβέντη και η Μάρθα Καραγιάννη είναι οι τρεις χάριτες που κάνουν Πάσχα στο εορταστικό τεύχος και φωτογραφίζονται στο καταπράσινο τότε Χαϊδάρι με αρνάκια και γκλίτσες! Η Ντόρα Κωστίδου μόλις είχε διαλύσει τον αρραβώνα της και ετοιμαζόταν για το θεατρικό της ντεμπούτο, η Πάρι Λεβέντη ήταν παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Φίλιππα Φυλακτό και μητέρα της μόλις έξι μηνών Κατερίνας*, ενώ η Μάρθα Καραγιάννη παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μίμη Στεφανάκο και έγκυος δύο μηνών. Η φωτογράφηση είχε προκαλέσει αίσθηση το 1961 και το συγκεκριμένο τεύχος είχε εξαντληθεί. Ας τη θυμηθούμε…

* Η σελίδα σφάλει στο όνομα της κόρης της Π.Λ. που είναι όπως γνωρίζουμε οχι Κατερίνα αλλά Αγάπη.

ντορακωστιδου9.jpg

κωστιδου-ντορα1.jpg

ντορα-κωστιδου-47.jpg

ντορα-κωστιδου-2.jpg

ντορα-κωστιδου5.jpg

ντορα-κωστιδου11.jpg


ντορακστιδου5.jpg

ντορακστιδου5.jpg

ντορακωστιδου4.jpg

κωστιδου-1961 (1).jpg
 
Aσ' το, αγορι μου. Ενας ειναι το απολυτο συμβολο του σεξ και μην πας να του φας τη δοξα.
 
Μα ο φέρελπις νεαρός συμφωνεί μαζί σου, bambinella, και θεωρεί τον εαυτό του μισό Γαρδέλη γι' αυτό αποκαλύπτει τα μισά του άνω κάλλη.
 
Πίσω
Μπλουζα