Καλλιτεχνικές φωτογραφίες ηθοποιών

Άλλη μια ομάδα απίστευτων φωτογραφιών. Πάρλας? Γιουλάκη? ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ? Ακόμη και η Καίτη Λαμπροπούλου θέλει προσπάθεια για να βρεις τα γνωστά χαρακτηριστικά της.
 
@tonytony στο ποστ #84 έχεις μια φωτογραφία του Τίτου Φαρμάκη. Μπορείς να την απομονώσεις κάπως απο τις δύο παραπλευρες για να τη βάλουμε στην καρτέλα του στη βάση; Ή τον έχεις μήπως σε καμια άλλη;
Τέλειωσα με το βιογραφικό του και δε μπορώ να του βρω φωτογραφία

Τον Χρήστο Πάρλα θα προτιμούσα να μην τον είχα δει με αυτά τα μαλλιά όπως και τη Φόνσου με αυτά τα κακοκουρεμένα και κοντοκουρεμένα αφελάκια, που την έχουμε δει και στο σινεμά βέβαια

Πως κατάφεραν να βγάλουν μια τόσο κακή φωτογραφία την κούκλα Πόπη Λάζου παραμένει μυστήριο. Τον δε Τρύφωνα Καρατζά τον αναφέρουν σκέτα Καρατζά για κάποιον λόγο
 
Ο Χρήστος Πάρλας είναι αγνώριστος. Ο Αντώνης Αντωνίου είναι ο ίδιος με αυτόν της "Παραγγελιάς" και της "Μουρμούρας"; Δε νομίζω είναι πολύ διαφορετικοί και ίσως διαφέρουν και χρονολογικά.
 
Αυτός ο Καραπατσόπουλος ΟΛΟΥΣ τους βάζει στην ίδια πόζα. Μα όλους στην ίδια.
 
Συγγνώμη μόνο εμένα μου φαίνονται διαφορετικές οι Καίτη Λαμπροπούλου και η Ελλη Φωτίου;
Την διαφορά την εντοπίζω στο μακιγιάζ.
 
Έρση Μαλικένζου!! Δεν την είχα δει ποτέ νέα!
 
Τι διάολο, κατάλογος καθηγητή ήταν αυτός με τα επώνυμα πρώτα? Άσε που λέει Καρύδης Ν αντί Καρύδης Κ (κατ' αναλογίαν προς ένα "Βασίλειος" πιο πάνω.

Η Στυλιανοπούλου Δέσπ. είχε ξεχάσει να ξυρίσει το μουστάκι πριν πάει για φωτογράφηση.
 
Ο Χορν βαριέται τη ζωή του.
 
...την οποία, ως γνωστόν, την είχε μία.

Η Ζωρζ Σαρρή είχε χαμογελάσει ποτέ στη ζωή της? (Δεν φταίω εγώ, την έχω δει μόνο μια φορά στο "Νησί της Αφροδίτης" οπότε την είδα κι εδώ σκυθρωπή και το σκέφτηκα).

Καλά, η Μάρω Κοντού είχε πονόδοντο... οι άλλοι δυο από τους 3 πρώτους γιατί κρατάν το κεφάλι τους?
 
Η Μπέττη Αρβανίτου είναι σκουρόμαλλη από φυσικού της? Ρε τι μαθαίνει κανείς.

Πάντως είναι ενδιαφέρον να βλέπει κανείς ανθρώπους που τα ονόματά τους έμειναν μάλλον άγνωστα δίπλα δίπλα σε άλλους που έγιναν πολύ γνωστοί έστω και σε δεύτερους ρόλους. Προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τα ονόματα και τις φάτσες των κκ. Παπαλάμπρου και Κατσάρα, ενώ ο Μάκης Πανώριος (έστω Πανόργιος) και ο Λάζος Τερζάς είναι οικειότατες φυσιογνωμίες. Σκέφτομαι ότι πολλοί επίδοξοι ζεν πρεμιέ ξέφτισαν γρήγορα, ενώ πάντα υπήρχαν ρόλοι για καρατερίστες. Έχετε δει ποτέ τον Πανώριο σε ρόλο καλού?
 
Πίσω
Μπλουζα