Καλως σας βρηκα,νεα καμπινα και απο εμενα

σκέφτομαι να ξανά φτιάξω την κοντρολιερα ,ξέρετε κάποιον με cnc να μου κάνει τις τρύπες και τις εγκοπές ;
 
Πολύ όμορφη καμπίνα φίλε μου.
Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι η θέση στα μεσαία joystick,δεν σε εμποδίζει στην χρήση του trackball?
 
Καλησπέρα φίλε ,η θέση δεν ενοχλεί γιατί έχει γωνία προς τα κάτω η κοντρολιερα .Αποφάσισα όμως να την χαλάσω και να την ξαναφτιάξω για 42 άρα οθονη .Οκοτε θα έχω περισσότερο χώρο και θα κάνω την κοντρολιερα σωστότερη .Αυτό που δεν ξέρω πως να λύσω είναι το HDMI cec ,πως δηλαδή θα ξυπνάει η τηλεόραση όταν ξυπνάει ο υπολογιστής .
 
Καλησπέρα φίλε ,η θέση δεν ενοχλεί γιατί έχει γωνία προς τα κάτω η κοντρολιερα .Αποφάσισα όμως να την χαλάσω και να την ξαναφτιάξω για 42 άρα οθονη .Οκοτε θα έχω περισσότερο χώρο και θα κάνω την κοντρολιερα σωστότερη .Αυτό που δεν ξέρω πως να λύσω είναι το HDMI cec ,πως δηλαδή θα ξυπνάει η τηλεόραση όταν ξυπνάει ο υπολογιστής .
Στην καμπίνα θα έχεις διακόπτη να κλείνεις το ρεύμα? Στης περισσότερες τν εάν τους κόψεις το ρεύμα όταν δουλεύει,όταν πάρουν ρεύμα ανοίγουν πάλι.
Το τροφοδοτικό της όμως δεν θα είναι χαρούμενο με αυτό το σενάριο.
Με το HDMI δυστυχώς υπάρχει και ασυμβατότητα μερικές φορές
 
Είναι θέμα γενικησ ασυμβατότητας ,οι υπολογιστές δεν μπορούν να ξυπνήσουν τις τηλεοράσεις όπως τις οθόνες .όποτε ψάχνω κάποιον που έχει βρεθεί στην θέση μου και έχει βρει την λύση
 
Aν κοπεί η παροχή ρεύματος στην τηλεόραση τότε σβύνει εντελώς , διαφορετικά είναι σε stand by mode με απλά σβυστό το panel και επανέρχεται μόλις λάβει σήμα. Μερικές δεν επανέρχονται (δεν ανάβουν δηλαδή το panel) εκτός και αν πατήσεις ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ. Μικρό κακό. Αν λοιπόν δεν την βγάλεις από την μπρίζα, θα μπορείς να την ανάβεις με το τηλεκοντρόλ. Αν τώρα τύχει να γίνει γενική διακοπή ρεύματος, τότε πρέπει να έχεις προβλέψει στην κατασκευή να μπορείς να πατήσεις το κουμπί που ανάβει η τηλεόραση από πίσω από την καμπίνα. Δηλαδή να γυρίσεις λίγο την καμπίνα και να απλώσεις το χέρι σου και να την ανάψεις. Δεν γίνονται και τόσο συχνά διακοπές ρεύματος από την ΔΕΗ.
 
Αυτό μόνο είχα βρει και εγώ στην αναζητηση μου ,το έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις ; Ελλάδα πως θα το φέρουμε ;
 
Καλησπερα σε ολους τους φιλους,μετα απο πολλα χρονια και παμπολες αλλαγές νομιζω οτι τελειωσα την καμπινα.Την εκανα επιτοιχια τελικα και τρεχει Windows k BigBox.
cIMG_2150.JPG
c.JPG
 
Έχεις κόψει το μέρος και είναι βιδωμένη στον τοίχο ή είναι η ιδέα μου;
 
Βγαλε μερικες κοντινες το control panel και μερικες απο τα πλαγια.
 
Εντυπωσιακό φαινεται το τεράστιο arcade panel που είναι ότι πρέπει αυτή η επιλογή για ομαδικό gaming και καλή επιλογή που υπάρχει και μακρόστενος και στρογγυλός μοχλός.
 
Ο στρογγυλος κοκκινος ειναι και αυτος player 1 οπως και ο πρωτος μαυρος ,μονο που αντι για οκτώ κατευθύνσεων ειναι τεσσάρων
 
Μοναδική καμπίνα σίγουρα και πολύ ωραία κατασκευή. Αλήθεια πως πήρες την απόφαση να κόψεις το κάτω μέρος;
 
Γκρινιαζε η γυναικα μου για το μεγεθος και ετσι την εκοψα,βεβαια αυτη γκρινιαζε επειδη ειχε δει μια μικρη στο ιντερνετ αλλα της την εφερα.Βρηκα και μια τηλεοραση που ανοιγει μολις κουνησεις το mouse η μολις πατησεις το πληκτρολογιο
 
Μπράβο σου...καλή δουλειά.
Να το χαίρεσαι με τους κολλητούς σου και τα παιδιά στην οικογένειά σου.
 
Σας ευχαριστω πολυ ολους,μεχρι στιγμης εχουν μεινει δυο προβληματα και το ενα φαινεται να το ελυσα.Λογω της κλησης της κοντρολιερας το ποντικι δεν καθεται στην θεση του ,θα δανειστω το apple magic trackpad και αν βολεψει αναγκαστικά θα αγορασω ενα.
Το δευτερο προβλημα που εχω και θελω την βοηθεια σας , ειναι ο θορυβος των κουμπιων ,γνωριζετε αν υπαρχουν αθορυβα microswitches?
 
κουμπια τωρα που τελειωσα δυσκολευομαι να αλλαξω,μηπως μπορεις να μου δειξεις microswitches?
θα μπορουσα να αλλαζα και τα κουμπια βεβαια με gold leaf αν έβρισκα 28μμ ασπρα διαφανα με 4.8μμ καλωδιο.Αλλιως ειναι μεγαλη ταλαιπωρια
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα