Για αυτό είπα θεωρητικα Τώρα είδα οτι σου έχει απαντήσει και ο XLV. Αν δεν το υποστηρίζει η κάρτα γραφικών, θα χρειαστείς ανταπτορα όπως ειπε και ο XLV.Σε ευχαριστώ φίλε ,υπάρχει και στα windows ?
Καλησπερα παιδια,θελω την βοηθεια σας με το t-molding ,μεχρι στιγμης εχω αγορασει 2 ταινιες t-molding αλλα καμια απο τις δυο δεν μπαινει διοτι η τομη που εγινε με το ρουτερ ειναι χοντρη.Προσανατολιζομαι να βαλω παχια σοκοροταινια απο pvc επειδη μπαινει κολλητα αλλα δεν βρισκω.Μπορει καποιος να με βοηθησει?
Έναν βρήκα εδώ στην Ελλάδα που είχε 19mm, αλλά βαριέται να πουλήσει. Από Γαλλία προσωπικά αγοράζω.
Οταν το τελειωσης, βαλε μας μια φωτο αν δεν ειναι θεμαΣας ευχαριστω παιδια,το εχω προχωρήσει το θεμα .
Εβαλα σιλικονη στις σχισμες και απο πανω το στοκαρα με σκληρο στοκο .Εβαλα και κολλα με ροκανιδι οπου ειχε γινει η ζημια .Μετα με το dremel ξαναεκανα τις σχισμες και πλεον μπαινει το t-molding που ειχα παρει
Φιλε μου ειναι ευκολο να μου πεις το καταστημα στην γαλλια???
παρεγγειλα U-Molding να το δοκημασω, θα σας πω εντυπωσης μολης το παραλαβω
Εχω ξεκινηση το δικο μου arcade bartop cabinet
SmallCab - Arcade et Pincab Shop
www.smallcab.net
ευχαριστω πολυSmallCab - Arcade et Pincab Shop
www.smallcab.net
30 ευρω να σου τα φτιαξη και αλλα 40 με 45 η εκτυπωση, συνολο 70-75 ευρω ειναι πολλα, για αυτο θελω να φτιαξω μονος.Εγω κατεβασα απο το ιντερνετ τις εικονες που ηθελα να εκτυπωσω ,κοιταξα να ειναι 300dpi και μεγαλης αναλυσης.
30 ευρω για να κατσει καποιος να σου φτιαχνει γραφικα μου φαινονται λιγα παντως.