απο αυτα που εχω ψαξη εως τωρα για να φτιαξω, ειμαι αναμεσα σε Metal Slug και Ghost n' GhoulsΚαι τι θέμα θέλεις να έχουν τα αυτοκόλλητα;
Τα 30 ευρω ειναι πολυ λιγα αν σκεφτεις τον χρονο που χρειαζεται ενας γραφιστας για να σου κανει αυτην την σύνθεση, ακομα και με ετοιμα assets, όπως εσυ την θελεις, και με τις αλλαγες και διορθωσεις που θα θελεις αργοτερα.επισης τα 30 ειναι πολλα γιατι εδω που τα λεμε ετοιμα τα εχουν βρει και εχουν κανει μια συνθεση, δεν ειναι διμιουργη του ιδιου αυτου καθε αυτου γραφικου.
φιλε μου δεν αναφερθηκα σε γραφιστα, αλλα σε ετοιμα που εχουν φτιαξη σε δικες τους διαστασης και το πουλανε 30 ευρω και δεν σου κανουν καμια αλαγη διωρθωση αυτο ειναι και αν το θες το περνης, το πολυ να σου μεγαλωσουν η μικρινουν λιγο της διαστασης, επισης και αλλη που δεχοντε καποιες αλαγες χρεωνουν εξτρα 30-40 ευρω.Τα 30 ευρω ειναι πολυ λιγα αν σκεφτεις τον χρονο που χρειαζεται ενας γραφιστας για να σου κανει αυτην την σύνθεση, ακομα και με ετοιμα assets, όπως εσυ την θελεις, και με τις αλλαγες και διορθωσεις που θα θελεις αργοτερα.
Οποτε ναι, θα πρεπει να βρεις καποιον να στο κανει δωρεαν στο φιλικό η να το κανεις μονος σου.