Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
η από τους ελάχιστους. Καλώς μας ήρθες λοιπόν και από μένα.Wally είπε:Welcome momus!Πρεπει να εισαι ο πρωτος απο τους 7.265 που μπηκε στον κοπο να διαβασει τους κανονες λειτουργιας!
Ευχαριστώ πολύ Κάμπια, με έβαλες στο πειρασμό να περάσω από το ζαχαροπλαστείο αλλά αντιστάθηκα . Οφθαλμοφαγία λοιπόν.Kambia είπε:ΣΩΣΤΟΣ ο momusKαλώς όρισες στην παρέα μας.
Μια τάρτα να κεράσουμε?
![]()
[off topic] Αν είσαι σε cutting face καλύτερα να μην φας (θα φαω εγω το δικό σου κομμάτιstakovios είπε:Καλώς ορίσατε, παιδιά. Κάμπια, για πολλοστή φορά μας βάζεις σε πειρασμούς με την τούρτα... Πάει στράφι το γυμναστήριο!
Για ότι απορίες έχεις απευθύνεσαι στους moderators ή super moderators ή admins με ένα πμΝΤΙ είπε:Κάποιες απορίες που έχω σε ποιόν πρέπει να απευθυνθώ? Ευχαριστώ.
Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα!!!Juanita είπε:Καλώς μας ήλθες Roja!!! :flower:
Φαν των ισπανικών και εσύ;;; :cheers: :cheers: :cheers:
roja είπε:Σας ευχαριστώ όλους για το καλοσώρισμα!!!Έχω τρέλα με τα ισπανικά αν και δεν τα μιλάω, απλά έχω μάθει να καταλαβαίνω τα βασικά μέσα από σειρές και τραγούδια!!!! Χαίρομαι που βρίσκω και άλλη οπαδό!!!!