Καμπίνες του 80s για παιχνίδια Mame...

Όπως πάντα περιεκτικότατος και στο κέντρο του στόχου.

Μα το Θεό είναι πολύ πιό δύσκολο τελικά, από όσο το φανταζόμουν να φτιάξεις δική σου καμπίνα από το να αγοράσεις κάποια παλιά έτοιμη! :(

Keep you posted!!!!! :) :D
 
Εχω μια ιδεα...Φτιαξε μια πιο συγχρονη και πιο πολυπλοκη καμπινα...

Αυτη του AFTERBURNER για παραδειγμα! Αερομαχιες σε πρωτο προσωπο και η καμπινα σου θα περιστρεφεται αναλογως της κινησης του μαχητικου σου...

Ή για το θρυλικο HARD DRIVIN' η απολυτη εξομοιωση οδηγησης! Κανε ενα τετοιο και χωρις απ το αγχος του χρονου που τελειωνει και του 100ρικου!...

Γιατι οι αλλες καμπινες ειναι ευκολες.. εδω ομως?

Εδω σε θελω!!

Λοιπον, τι λες?...
 
@οιονδήποτε ενδιαφέρεται

Ξεχάστε τις TFT για mame ή arcade cab. Δεν δουλεύουν σωστά.

Μείνετε στις CRT. Είναι κλάσεις ανώτερες για gaming.
 
Σωστά, ακόμα και αν δουλέψουν δεν θα έχουν την ξεχωριστή υφή των CRT. Άλλωστε το emulation gaming είναι και ο λόγος που ΔΕΝ έχω προχωρήσει σε αγορά TFT, και δυστυχώς τα πράγματα σκουραίνουν στην κατηγορία των CRT. Τα ίδια σχόλια άκουσα και με κάποιους που επικοινώνησα και έχουν στήσει την δική τους καμπίνα. Εϊναι ολοένα και δυσκολότερο να βρεις μια καλή CRT οθόνη μια και η λύση της μεταχειρισμένης δεν είναι και ότι το καλύτερο.

Μια άλλη λύση που κάποιοι μου πρότειναν είναι και η χρήση μιας φτηνής CRT τηλεόρασης. Τα carrefour και media markt κυριολεκτικά είναι γεμάτα από μοντέλα των 21 ιντσών που η τιμή τους μετά βίας αγγίζει τα 130 ευράκια. Κάποιος άλλος μου πρότεινε τη χρήση μιας 21 ιντσών τηλεόρασης αλλά με πολύ καλή ποιότητα (πχ στερεοφωνικό μοντέλο PHILIPS). Και οι δύο λύσεις παίζουν και παίζουν πολύ καλά αρκεί το μηχάνημα που θα στηθεί να είναι αποκλειστικά και μόνο για MAME, emulators και για τίποτε άλλο μια και η ανάλυση της τηλεόρασης δεν επιτρέπει και πολλά πολλά. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη VGA κάρτας με TV out. Η χρήση συσκευής τηλεόρασης είναι μάλλον και η προτίμησή μου μια και οτιδήποτε κάτω από 21 ίντσες δεν θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και η αγορά ενός μόνιτορ 21 ιντσών κοστίζει πολύ ακόμα και μεταχειρισμένο. Θα δω τι άλλο παίζεται καθώς θα επικοινωνώ όλο και με περισσότερους που έχουν τολμήσει κάτι τέτοιο.

Στα σχέδια που έχω για ΜΑΜΕ καμπίνα υπάρχει και ένα που αναφέρεται στην κατασκευή μιας μίνι κανπίνας με χρήση 14άρας οθόνης CRT μόνιτορ ή πολύ φτηνής τηλεόρασης!
 
@pooky(1)

Mην το βαζεις κατω γειτονα!Η λυση του ετοιμου παλιου κουτιου υπαρχει παντα.Ας εξαντλησεις τις πιθανοτητες ευρεσης ενος μεταχειρισμενου σε καλη κατασταση και μετα βλεπουμε.Το πολυ πολυ να παμε παρεα στον μαραγκο και να του κανουμε μια προταση που δεν μπορει να αρνηθει ΧΕΧΕ

αλλωστε οπως εχουμε πει,ζουμε σε λαθος χωρα για καποιους τομεις!
 
Σε καμία περίπτωση, γείτονα, δεν πρόκειται να το βάλω κάτω. Όπως και είπαμε από κοντά, φυσικά μια καμπίνα δεν είναι κάτι που φτιάχνεται εύκολα. Ούτε και σε μια εβδομάδα. Ούτε και σε ένα μήνα. Είναι 80% σχεδιασμός και εύρεση πληροφοριών και 20% υλοποίηση.

Τα σχέδια που έχω μαζί με αυτά που μου έστειλε ο Ambu, είναι λεπτομερέστατα και αναλυτικότατα. Ακόμα και printable surfaces περιλαμβάνουν!!! :D

Αλλά δεν είναι μόνο να βρεις κάποιον επαγγελματία να σου κόψει τα ξύλα στις διαστάσεις και στο σχήμα που θα του δώσεις. Πρέπει ακόμη να καταλλήξεις σε μηχάνημα, σε display (μόνιτορ υπολογιστή, οθόνη τηλεόρασης, διάσταση), σε τύπο και τρόπο βαψίματος της καμπίνας και πάνω από όλα στην υλοποίηση του control panel.

Έχουμε και λέμε:

Σχέδια ΟΚ απομένει η επιλογή του τελικού σχεδίου και κάποιος να κόψει τα κομμάτια, (Θα βρω που θα πάει), και φυσικά επιλογή υλικού (Μασίφ ξύλο, κόντρα πλακέ και τα λοιπά).

Οθόνη ΟΚ. Επέλεξα τελικά τη λύση μιας φτηνής τηλεόρασης 21 ίντσών. Η ακριβή λύση απιρρίφθηκε πρώτον λόγω του κόστους και δεύτερον λόγω του σχήματος. Εξηγούμαι: Οι φτηνές tv έχουν οθόνη με κούρμπα όπως και τα περισσότερα κλασσικά arcades σε αντιπαράθεση με τις ακριβές που διαθέτουν CRT flat panels. Σίγουρα οι ακριβότερες μπορεί να δίνουν καλύτερη απεικόνηση αλλά ΔΕΝ με ενδιαφέρει να κατασκευάσω υπολογιστή που θα σηκώνει τρελλές αναλύσεις. Υπάρχουν μοντέλα Blue Sky που σκίζουν από πλευράς κόστους

Βαφή. Γνωρίζω σχεδόν τα πάντα για βαφή μετάλλου μια και χρόνια τώρα βάφω τους υπολογιστές μου μαύρους αλλά και υπολογιστές φίλων. Αλλά το ξύλο είναι διαφορετικό υλικό και θέλει ψάξιμο. Πολύ πιό εύκολο στην συμπεριφορά και στην διόρθωση λαθών από το μέταλλο, πολύ πιο εύκολο στην βαφή αλλά δεν παύει να έχει τις ιδιατερότητές του, τις οποίες και θα μάθω.

Control Panel. Εδώ αρχίζουν τα ΠΟΛΥ δύσκολα. Πόσα και τι joystics, πόσοι και τι μοχλοί. Trackball? Interface σύνδεσης με τον υπολογιστή; Πολλές προτάσεις από πολλούς ανθρώπους και πολύ ψάξιμο για να καταλλήξω σε τελικό συμπέρασμα.

Ευτυχώς οι τιμές είναι πολύ καλές. Τσεκάρετε το παρακάτω site για να πάρετε και εσείς πληροφορίες. Υλικά από τον εν λόγω κατασκευαστή έχουν χρησιμοποιηθεί σε πολλές καμπίνες από πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους.

http://www.happcontrols.com/.

Φυσικά δεν είναι ο μόνος.

Μηχάνημα ΟΚ. Ένας Athlon 64 3200+ με 1 Giga ram, 7600GS με έξοδο στην τηλεόραση και 80 gigaHDD, για να μπορώ να παίξω και chancast. Το μηχάνημα το παρέλαβα σήμερα από φίλο που έκανε αναβάθμιση σε τιμή εξεφτελλιστική 250 ευρώ. Ο δίσκος δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή, αλλά μου το έδωσε μαζί με 520άρι modular OCZ τροφοδοτικό, πράγμα πολύ καλό μια και μειώνεται ο όγκος των καλωδίων μέσα στο μηχάνημα. Απλά ρυθμίζεις το bios να μην ψάχνει για πληκτρολόγιο και για ποντίκι χρησιμοποιείς κάποιο ασύρματο με το οποίο και μπορείς να ξεκινάς τους emulators που θέλεις μια και δεν θα περιοριστώ αποκλειστικά και μόνο σε MAME. Αν είναι επιτακτική η χρήση του πληκτρολογίου, τότε και εδώ χρησιμοποιούμε κάποιο ασύρματο μοντέλο, ή ένα σετ ασύρματο πληκτρολόγιο - ασύρματο ποντίκι.

Αυτά μέχρι στιγμής το ψάξιμο συνεχίχεται.
 
Ωραια βλεπω οτι δεν ειμαι ο μονος στο φορουμ που εχω

αυτη την ιδεα!!!!!

Pooky(1) Στειλε μου σε παρακαλω ξανα ενα pm με τα στοιχεια

που βρηκες για την καμπινα γιατι κατα λαθος το εσβησα....

Παντως η γνωμη μου ειναι πως η ετοιμη καμπινα θα κοστιζει λιγοτερο!!!!
 
Τσέκαρε το PM σου!!!!

Ναι, μπορεί να κοστίζει λιγότερο και αν κάπου βρω φυσικά δεν θα την αφήσω, αλλά μου αρέσει να κατασκευάζω πράγματα από το μηδέν. Όπως σου είπα δεν βιάζομαι, δεν με ενδιαφέρει μόνο το αποτέλεσμα, αλλά θέλω να απολαμβάνω κάθε στάδιο της κατασκευής!!!!!!!!

Και δεν είχα την ιδέα, εσύ μου άναψες φωτιές. Αλλά, όπως είπα και αλλού, φέτος δεν θα πάω πουθενά, οπότε πρέπει ο χρόνος των διακοπών να διατεθεί σε ένα project που θα με ξεκουράσει καλύτερα και περισσότερο και από την τελειότερη παραλία του κόσμου. :) :D
 
Shadowdancer2501 είπε:
@pooky(1) Το πολυ πολυ να παμε παρεα στον μαραγκο και να του κανουμε μια προταση που δεν μπορει να αρνηθει ΧΕΧΕ
Σε αυτη τη περιπτωση να παρεις μαζι σου τον Λούκα Μπράτσι :)
 
@akmakas & pooky

Ωραία φτηνή και εύκολη λύση η 21'' τηλεόραση, που θα βρεις όμως σε τέτοιο μέγεθος με άνω των 50Hz? Μην ξεχνάς ότι τα περισσότερα arcade monitors λειτουργούσαν στα 60Hz. Άρα η αγορά μίας τηλεόρασης με 50Ηz είναι μάλλον άστοχη. Ωστόσο 60Hz είναι μόνο τα arcade monitors και αυτομάτως περνάμε στα 100Hz που έχουν οι μεγάλες (άνω των 28''?) τηλεοράσεις με το ανάλογο κόστος.

Κάπου εδώ νομίζω σβήνει το όνειρο της Blue Sky φτηνής αγοράς.

Εγώ θα σου πρότεινα να βρεις ένα φτηνό καλό μόνιτορ περί τις 19'' με 21''. Ώστε να μην χρειαστείς να κάνεις πρόσθετα έξοδα για κάρτες με έξοδο τηλεόρασης (αν και τώρα πια αυτό είναι εύκολο να βρεις) αλλά να εκμεταλλευτείς και τις δυνατότητες και του υπολογιστή και του monitor. Δεν είναι λίγο άστοχο τουλάχιστον 500 ευρώ υπολογιστής σε 50 ευρώ τηλεόραση? Oops συγνώμη 250 ευρώ... (τον έκλεψες ρε).

AOC CRT monitors 19'' = 155 ευρώ Πλαίσιο. Όχι η καλύτερη επιλογή αλλά σίγουρα καλύτερη από ότι είχες προγραμματίσει.

SAMSUNG SYNCMASTER 997MB 19'' = 231 ευρώ από το e-shop. Όχι τόσο λίγα όσο υπολόγιζες. Ωστόσο με τόσα λεφτά πας και σε TFT και ας μην έχουν την ίδια απόδοση με τις CRT.
 
Το μόνιτορ είναι μια καλή λύση, αυτό που με ανησυχεί είναι μήπως τελικά αποδειχτεί λίγο το 19άρι. Όσο για το μοντέλο της ΑΟC, αυτό το έχω ήδη μπροστά μου, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. Φυσικά αν ακολουθήσω τη λύση αυτή, το κόστος εκμηδενίζεται, στον συγκεκριμένο τομέα πάντα.

Για την κάρτα γραφικών μου, αυτή ήδη έχει έξοδο για τηλεόραση, και ήδη τη συνέδεσα στο μηχάνημα της κοπελιάς μου μια και το δικό μου δεν έχει ακόμα λειτουργικό. Σαν τεστ, πριν από λίγο τη συνδέσαμε σε μια παλιά 50 ΗΖ τηλεόραση που έχει και η κάρτα συνεργάστηκε άψογα. Φυσικά δεν ξεκινήσαμε MAME αλλά θα γίνει και αυτό λίαν συντόμως. Όπως και να έχει το πράγμα, δεν με απασχολεί η οθόνη, αλλά το control panel.

Περισσότερο από όλα φοβόμουν το trackball, αλλά τελικά αποδείχτηκε το ευκολότερο πράγμα να συνδεθεί με τον υπολογιστή. Έγραψα σε πολλούς που έχουν στήσει καμπίνες και τους εξιστορούσα τις αμφιβολίες και τις φοβίες μου, αν θέλετε, σχετικά με το trackball, αλλά οι λίγοι που μου απάντησαν φαίνεται να συμφωνούν σχεδόν καθολικά. Το Trackball συνδέεται απλά μέσω της θύρας USB του υπολογιστή και παίζει και το ρόλο του ποντικιού όταν βρισκόμαστε στο desktop των Windows. Με ένα σμπάρο δύο τριγόνια λοιπόν. Η λύση για τα πλήκτρα είναι διπλή. Ή ακολουθείς μια μέθοδο keyboard hack με κύνδυνο να "ψήσεις" τον υπολογιστή σου αν κάτι πάει στραβά, ή αν κάνεις κάπου λάθος, ή κατασκευάζεις ένα είδος interface. Το σημείο αυτό δεν το έψαξα περισσότερο, θα δούμε.

Ambu, τον υπολογιστή, φυσικά, δεν τον έκλεψα, ;) απλά ο συγκεκριμένος γνωστός μου "έψησε" το τροφοδοτικό του από αυξομείωση τάσης και καθότιν, ας μου συγχωρεθεί η έκφραση "χέζει χρήμα" δεν τον πολυένοιαξε και έστησε νέο μηχάνημα. Το "παλιό" το πήρα σε μια συμβολική τιμή που όταν την άκουσε μου είπε "ε πάρε και το 520άρι τροφοδοτικό που μου πιάνει χώρο". Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. :D :D

Μια και το έφερε η συζήτηση, η έκδοση 107 του ΜΑΜΕ, ΔΕΝ τρέχει στο δικό μου 1700+ με την 4600ΤΙ. Στο "καινούργιο" πρέπει να μην έχει πρόβλημα.

UPDATE ------- UPDATE------- UPDATE!!!!!

Ναι, τα PAC MAN ακόμα και σήμερα πουλιούνται για το PC:

http://www.cmsco.gr/

Το μοντέλο των 4 fire buttons κοστίζει 24 Euros. Αυτό των 6, 30!!!!!

Χμ! Μπορεί να προσαρμοστεί σε μια καμπίνα;

Αύριο πρωί τους έχω πάρει τηλέφωνο για να δω μήπως και υπάρχει κάποιο άλλο με μεγαλύτερα fire buttions. Αλλά ακόμα και να μην υπάρχει μπορεί ΑΝΕΤΑ να μονταριστεί το υπάρχον. (Παλιά μου τέχνη κόσκινο!!!!!) Ξεβίδωμα και προσαρμογή του joystick σε μεγαλύτερα buttons. Φυσικά με κολλητήρι και καλώδιο, διατηρώντας το interface του ανέπαφο. Μόλις πεταχτώ από Πλαίσιο (μάλλον την Παρασκευή) μπορεί να πάρω ένα για να τσεκάρω συμβατότητα με ΜΑΜΕ, και φυσικά επίσκεψη σε κεντρικά καταστήματα πώλησης ηλεκτρολογικού υλικού για έρευνα αγοράς σε διακόπτες arcades!

Φιλαράκια σας το ξαναλέω. Το μόνο μου μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι το joystick και τα fire buttons. Όλα τα άλλα δεν με απασχολούν τόσο.

Είδομεν Αύριον!!!!!!!
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μόλις επικοινώνησα με την εταιρεία, ευγενικότατοι μου είπαν ότι μπορεί να μας δώσουν υλικά και interfaces για να κάνουμε το δικό μας control panel. Μάλιστα ήδη το έχουν κάνει στο παρελθόν, κάποιος αγόρασε υλικά και έστησε cabinet. Την Παρασκευή κλείνουν για διακοπές και θα ανοίξουν και πάλι από 1η Σεπτεμβρίου οπότε και θα συναντηθώ με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, μια και δυστυχώς μέχρι την Παρασκευή δεν έχω το χρόνο για κάτι τέτοιο.

Η κυρία με την οποία μίλησα μου είπε ότι θα προσπαθήσει να βρει και το τηλέφωνο του ανθρώπου που πήρε τα υλικά για να φτιάξει καμπίνα για πιό άμμεση επικοινωνία με κάποιον που ήδη έχει τολμήσει κάτι τέτοιο!!!!!!

Ανοίγουν και νέο κατάστημα στην Δάφνη, οπότε θα είναι και πιό άμεση η επαφή μαζί τους και ευκολότερη η προμήθεια υλικών!!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ!!!!!! :D :D :D
 
Φίλε pooky, εφόσον έχεις την 19'' είσαι νομίζω καλυμένος αρχικά για το θέμα απεικόνισης.

Για το θέμα του trackball, θεωρώ ότι είναι μάλλον περιττό και υπερβολικό να κάνεις ένα control panel με ένα σωρό χειριστήρια επάνω. Κάνε χρήση του ποντικιού που ούτως ή άλλως συμπεριφέρεται άψογα για τα αντίστοιχα παιχνίδια αλλά και σαν light gun για τα shooting. Aλλά εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό ή αυτό ή αυτό και δεν ψήνεις τον υπολογιστή σου.

Για περισσότερα trackballs κοίτα τον θείο Skroutz.

Εάν θέλεις CMS Pacman για δοκιμές έχω ένα ολοκαίνουργιο (4 πλήκτρα) που απλά κάθεται γιατί οι υπολογιστές μου δεν έχουν gameport. Πες μου άμεσα εάν το θέλεις (όχι να το κάνεις βίδες - εκτός και εάν το φτιάξεις μετά πάλι και δεν το καταλάβω ;) ).

----- [EDIT] -----

Η εταιρεία CMS βγάζει το ίδιο joystick και για amiga port.
 
Φίλε Ambu, τελικά θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και θα χρησιμοποιήσω την 19άρα για απεικόνιση και σ'ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά και την πρότασή σου. Μια και υπάρχει δεν αξίζει να αγοραστεί κάτι άλλο. Είχες απόλυτο δίκιο για την φτηνή τηλεόραση, αφού υπάρχει ήδη η οθόνη θα χρησιμοποιηθεί. Για δική μου οθόνη θα χρησιμοποιώ μια TFT 15άρα που έχει η κοπέλα μου και βρίσκεται σε ένα ντουλάπι, μια και δεν με ενδαφέρουν αναλύσεις πάνω από 1024Χ768 ακόμα και σε PC gaming.

Φιλαράκι σ'ευχαριστώ πολύ για το joystick, αλλά και εμένα ο υπολογιστής μου δεν έχει game port. Φυσικά δεν θα μπορούσα να "εππέμβω" σε αυτό μια αφενός δεν είναι δικό μου και αφετέρου δεν μου πάει να καταστραφεί ένα τέτοιο διαμάντι.

Στην τηλεφωνική μου συνομιλία με qms, μου εξήγησαν ότι φέρνουν ένα περιφερειακό που συνδέεται στην USB θύρα του υπολογιστή και δίνει game port!!!!! Δεν τίθεται θέμα lagging και η λύση λειτουργεί πολύ καλά. Φυσικά από Σεπτέμβριο τώρα πια θα συναντηθώ με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και θα δω αν μπορεί να δεχτεί ένας υπολογιστής δύο συσκευές για διπλό joystick.

Δυστυχώς για να το προμηθευτεί κανείς πρέπει να περάσει από τα κεντρικά τους στη Βουλιαγμένης ή από Σεπτέμβριο στη Δάφνη στο νέο τους κατάστημα. Δεν προλαβαίνω να πάω μέχρι εκεί μέχρι την Παρασκευή μια και δεν δουλεύουν απογεύματα, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα διαθεσιμότητας μια και μου είπαν ότι μπορούν να μου διαθέσουν και 5000 κομμάτια αν θέλω.

Είμαι σε πολύ καλό δρόμο, Ambu, όπως σου είπα το θέμα του control panel με προβλημάτιζε ιδιαίτερα, τώρα το τοπίο ξεκαθαρίζει γρήγορα και με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!!!!!!

Μέχρι το Σεπτέμβριο, μελέτη στα σχέδια, μελέτη στα βαψίματα και επικοινωνία με οποιοπαθείς από όλο το κόσμο για ιδέες, λύσεις και προτάσεις.

Αν μπορέσουν αν μου δώσουν και το τηλέφωνο του παληκαριού που έφτιαξε την καμπίνα θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!!

Είδομεν!!!!!!!!!!
 
Δύο είναι οι λύσεις για το game port:

1. Βάλε μία κάρτα ήχου που να έχει μία gameport (έχω εάν θέλεις) - εγώ δεν βάζω γιατί το PC μου έχει ενσωματωμένη 5.1 κάρτα ήχου.

2. Βάλε τον αντάπτορα από usb σε gameport... όμως κοστίζει λίγο (14 ευρώ).
 
καλή φάση ο αντάπτορας αλλά θα ήταν καλύτερα αν έπερνε και κανένα joystick παραπάνω...
 
NAI αυτή είναι η συσκευή που έλεγα, δεν ήξερα ότι μπορείς να την βρεις και στο Πλαίσιο. Αν θέλεις δύο ports μπορείς να βάλεις και δεύτερο ανταπτοράκι. Αλλά επειδή τίποτε δεν είναι σίγουρο, θα ρωτήσω και θα μάθω.

Ambu έχεις δίκιο, δεν υπάρχει λόγος για trackball. Σκέφτομαι 2 πλήκτρα για έναν ή δύο παίκτες, πλήκτρο για credits, 2 joysticks 8 θέσεων και από 6 fire buttons ανά παίκτη. Στην ουσία από ένα joystick cms ανά παίκτη μαζί με τα πλήκτρα για credits. Η τελική μορφοποίηση είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, πρώτα να δω την διασύνδεση και έπειτα τα υπόλοιπα.
 
Ρίξτε και μία ματιά και στην δημιουργία του φίλου jholiday από το mame.gr.

Μπορείτε να επισκεφτήτε και το site του. Price: around 170 euro.

KFC11.jpg


(νομίζω ότι έχει και στο πλάι δύο κουμπιά)

Είναι ψηλό γιατί το θέλει για να το βάλει σε arcade cab.

Η δημιουργία του είναι πάρα πολύ καλή (Α) και είναι διαθέσιμος για πληροφορίες.
 
Εκπληκτική δουλειά!!!!!!
 
Αντε πάλι να πίσω την γυναίκα μου ότι θέλω άλλη μια γωνία στο σαλόνι για τον "ελεύθερο χρόνο μου". Θα προτημάει να λιώνω στην δουλειά για να μην έχω ελεύθερο χρόνο και μου μπαίνουν ιδέες :p

Αν της πω ότι μπορεί να βάλει και τα καρεδάκια που έχει κεντήσει πάνω στην κάσα λέτε να την πίσω;

Αυτή η φωτογραφία με το control surface με έστειλε. Τα συγχαρητήρια μου στο παιδί που το έφτιαξε, φαίνεται πως έχει μεράκι.
 
Πίσω
Μπλουζα