Καμπίνες του 80s για παιχνίδια Mame...

Ambu και πάλι σ'ευχαριστώ, πόσταρα ήδη στο thread του παληκαριού και θα περιμένω απάντησή του. Φυσικά έμαθα (και συμφωνεί και ο φίλος theoritikos στο ίδιο thread) ότι τα joysticks της cms είναι ότι πρέπει για ΜΑΜΕ.!!!!!!

Καλό αυτό, θα περιμένω την απάντηση του jholiday και αν το παιδί δεχτεί να συναντηθούμε, θα είναι ό,τι το καλύτερο μια και άλο να βλέπεις ένα ξερό post ή μια φωτογραφία από το δίκτυο και άλλο να έχεις μπροστά σου το real thing!!!!!
 
Καταπληκτικο το joystick του jholiday!!!!!!!!

pooky(1) το cms ειναι απο τα καλυτερα joystick που εχουν

βγει!Το ειχα και γινεται χαλαρα μετατροπη για καμπινα!!!!!
 
Το CMS το είχα αγοράσει αρκετά χρόνια πριν από το Πλαίσιο, για τις ΜΑΜΕ-ανάγκες μου. Έχω την έκδοση με τα έξι κουμπιά. Δυστυχώς τα τέσσερα μικρότερα που είναι τοποθετημένα κατακόρυφα δεν έχουν τη λειτουργικότητα των δύο μεγαλύτερων κουμπιών και δε μπορούν να πατηθούν το ίδιο εύκολα και γρήγορα. Δεν παύει όμως αυτό το joystick να είναι μια καλή λύση.
 
Ναι φίλτατοι φίλοι μου. Τον κατασκευαστή του joystick αυτού θέλω να συναντήσω για να πάρω τα υλικά και το interface χύμα και να φτιάξω το δικό μου σχέδιο. Κατέβηκα σήμερα κέντρο αλλά λόγω πίεσης χρόνου και ζέστης δεν πέρασα από το Πλαίσιο για να πάρω το joystick, κάτι που θα γίνει τις επόμενες μέρες. Αλλά στα καταστήματα που πωλούν ηλεκτρονικά ανταλλακτικά (διόδους, αντιστάσεις, ολοκληρωμένα) βρήκα μεγάλη ποικιλία από ανεξάρτητα μπουτόνς, ακόμα και εσωτερικά φωτιζόμενα. Σε διάφορες τιμές και ποιότητα. Άρα η cms και να μην έχει να μου δώσει μεγάλα buttons δεν με νοιάζει και πολύ, θα πάρω κάποια χύμα. Φυσικά Joystick 4 ή 8 way δεν βρήκα πουθενά.

Φίλε Omenfoever, έχεις δίκιο, τα buttons είναι πολύ μικρά για τις νταγλαροδαχτυλάρες μας και πιστεύω ότι δεν θα χάλαγε η όλη υλοποίηση του προϊόντος να έχει γίνει λίγο μεγαλύτερη σε εξωτερικές διαστάσεις. Θα δούμε από Σεπτέμβριο που θα ανοίξουν και πάλι και θα πάω από εκεί.
 
Pooky κράτα μας ενήμερους πάνω σε ότι ανακαλύπτεις στον τομέα buttons, ανταλλακτικά κλπ. Δώσε τεχνογνωσία στο λαό! ;)

Αλήθεια, που να βρίσκονται τώρα τα αυθεντικά «ηλεκτρονικά»; Εννοώ τα dedicated μηχανήματα που ταΐζαμε την τελευταία εικοσαετία. Να είναι σε κάποιες αποθήκες περιμένοντας να ξαναγίνουν νόμιμα; Θα ήθελα να είχα ένα Shinobi ή ένα West Story για το σαλόνι μου χεχε… :cool:
 
Έλα ντε!!!! Μάλλον τα περισσότερα πήγαν αδιάβαστα. Βλέπεις δεν είναι όλοι σαν και μας. Φίλε Omenforever, εννοείται πως ότι βρω είναι για ευρεία "κατανάλωση"!

Όποιοε ψάχνει βρίσκει, όποιος βρίσκει φτιάχνει!

Και φυσικά αν κάτι υποπέσει στην αντίληψή σας κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!
 
Τα αυθεντικά ηλεκτρονικά, μετά τον ηλίθιο νόμο που μας ξεφτύλισε σε πλανητικό επίπεδο (αλλά και διαπλανητικό ;) ) τί έγιναν;

Αλλα στα σκουπίδια, άλλα σε αποθήκες, άλλα πουλήθηκαν σε όποιον ενδιαφερόταν.

Τα περισσότερα ωστόσο έφυγαν εν μία νυχτή στο εξωτερικό...
 
Aκριβως!Οταν εγινε το "μπαμ" πολλα πουληθηκαν οσο οσο και καποιες φορες χαριζονταν αφου "επιαναν χωρο"(ακου να δεις)!!!!Αργοτερα οταν καποιοι καταλαβαν την αξια τους ηταν πια αργα.Σιγουρα υπαρχουν σε αποθηκες ξεχασμενα απο το χρονο και το χωρο.Τωρα βεβαια δεν ξερουμε σε τι κατασταση ειναι.Υγρασια ποντικια και σκονη κανουν θαυματα.Pooky(1) τι λες?Παμε μια βολτα προς "αστεριξ" μπας και βγαλουμε λαβρακι???
 
Σε πρόλαβα. Έκανα μια βόλτα από το "Αστερίξ" αλλά και από ένα άλλο ουφάδικο που λεγόταν "Φανταιζί" αν θυμάμαι καλά. Τίποτα, τζίφος ένας τύπος στο υπόγειο του. πρώην πιά, Αστερίξ είπε ότι ήρθαν κάτι παληκάρια και φόρτωσαν τη "σαβούρα" και το ευτύχημα ήταν ότι δεν τους πλήρωσαν για να "καθαρίσουν" το χώρο.

Δεν τον παρεξηγώ φυσικά, ελάχιστοι γνωρίζουν την αξία τους, όπως έχει η κατάσταση σήμερα. Αν είχαν "κακή" φήμη κάποτε, με τον ηλίθιο νόμο που σκαρφίστηκαν οι πολιντικαλαρέοι μας, μάλλον απέκτησαν χειρότερη. Φανταστείτε ένα τύπο 55 με 60 χρονών τι γνώμη μπορεί να έχει για αυτά.

Τι να κάνουμε ρε παιδιά, έδιωξαν τα arcades από το Ελληνικό έδαφος και, δεν είδατε, λύθηκαν όλα τα προβλήματα μας. Βρήκαμε δουλειές, δεν υπάρχει πιά εγκληματικότητα, κυκλοφορούμε ελεύθερα τη νύχτα στους δρόμους, δεν φοβόμαστε, αφήνουμε τα παιδιά μας να ξενυχτάνε ξένοιαστα και είμαστε σίγουροι ότι δεν κινδυνεύουν από τίποτε πιά. Ναι τα arcades ήταν η καταστροφή, η λαίλαπα, άντε να απαγορεύσουμε και το Internet να ξορκίσουμε το διάολο που τρώει τα σωθικά της κοινωνίας μας!

Ωχου έκαψα μπιέλα!!!!!

Κοιτάξτε τι ανακάλυψα μόλις τώρα!!!!

http://www.gremlinsolutions.co.uk/

Ενδιαφέρεται κανείς για ένα δικό του κομμάτι να χτυπήσουμε δύο;
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
pooky(1) είπε:
Ωχου έκαψα μπιέλα!!!!!
Κοιτάξτε τι ανακάλυψα μόλις τώρα!!!!

http://www.gremlinsolutions.co.uk/

Ενδιαφέρεται κανείς για ένα δικό του κομμάτι να χτυπήσουμε δύο;
Θα έλεγα ότι ανακάλυψες τον παράδεισο. Πραγματικά διαμάντια όλα τα προιόντα του. Η κοσνολίτσα των £85 φαίνεται αρκετά καλή αλλά ακριβή για το ποσρτοφόλι μου (βάλε και τα μεταφορικά).

Στη γειτονιά μου είχε παλιά ένα εργαστήριο που επισκεύαζε arcades. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πέρασα, έχει μεσολαβήσει και ένας άθλιος νόμος αλλά δε χάνω τίποτα να ρίξω μια ματιά.
 
Φίλε shock τρέξε!!!!! Ποτέ δεν ξέρεις τι διαμάντια μπορεί να ανακαλύψεις στο άσχετο, στην κυριολεξία. Κράτα με ενήμερο!!!!!
 
Νομιζω παιδια πως λιγο αργα ενδιαφερθηκαμε..

Περασαν πολλα χρονια απραξιας ου!

Στην χειροτερη περιπτωση φτιαχνουμε εμεις ενα......

Τωρα θυμηθηκα πως εχω ενα γνωστο που ο πατερας του ειχε μεχρι

προσφατα ηλεκτρονικα φρουτακια και εκανε εμποριο απο αυτα.....

Λετε να ειμαστε τυχεροι και να βρουμε?θα τον παρω τηλ να τον ρωτησω!!
 
shock είπε:
Στη γειτονιά μου είχε παλιά ένα εργαστήριο που επισκεύαζε arcades. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που πέρασα, έχει μεσολαβήσει και ένας άθλιος νόμος αλλά δε χάνω τίποτα να ρίξω μια ματιά.
Φίλε shock, μήπως πέρασες από το επισκευαστήριο; Αν υπάρχει κάτι ξεχασμένο, ευπρόσδεκτο είναι!!!!!!!!!
 
pooky(1) είπε:
Φίλε shock, μήπως πέρασες από το επισκευαστήριο; Αν υπάρχει κάτι ξεχασμένο, ευπρόσδεκτο είναι!!!!!!!!!
Ναι pooky και λυπάμαι που δεν ενημέρωσα πιο πριν. Το συγκεκριμένο μαγαζί άλλαξε 2 διευθύνσεις και 3 ιδιότητες. Δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη και τους γείτονες που ρώτησα. Τώρα μου μένει ο "χοντρός". Μην παρεξηγηθεί κανείς, είναι το nickname ενός τύπου στη γειτονιά που του χώναμε τα δεκάρικα. Ο τύπος το έχει ακόμα το μαγαζί (καφενείο πια) όταν έρθει από τις διακοπές θα του ζητήσω οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να δώσει.
 
Αν είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε στην κατοχή του τα arcades, τουλάχιστον μπορεί να μας πει τι απόγιναν!!! Μακάρι να μας έφερνε σε επαφή με κανένα τύπο που να έχει κάποια μηχανήματα ξεχασμένα σε καμιά αποθήκη. Με βλέπεω να νοικιάζω νταλίκα!!!!!! :D :D :D

Και φίλε shock, thanks for the interest. Που θα πάει. Κάτι θα βγει........
 
pooky(1) είπε:
Αν είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε στην κατοχή του τα arcades, τουλάχιστον μπορεί να μας πει τι απόγιναν!!! Μακάρι να μας έφερνε σε επαφή με κανένα τύπο που να έχει κάποια μηχανήματα ξεχασμένα σε καμιά αποθήκη. Με βλέπεω να νοικιάζω νταλίκα!!!!!! :D :D :D
Και φίλε shock, thanks for the interest. Που θα πάει. Κάτι θα βγει........
Αυτός είναι ο σκοπός pooky να έρθουμε σε επαφή με κάποιον που ξέρει.
 
Παιδιά, σήμερα στην προσπάθειά μου να βρω ένα C-64 joystick, επισκεπτόμενος αρκετά εμπορικά κέντρα με μεγαλομάγαζα παιχνιδιών, έπεσα κατά τύχη πάνω σε κάτι που μπορεί να μας δώσει μια άκρη να βρούμε καμπίνες.

Στο εμπορικό κέντρο "Ερμής" του Χολαργού, στο υπόγειο δίπλα από το Jumbo, λειτουργεί καφετέρια. Εκεί έχει αρκετά παιχνίδια για παιδιά, αλλά και μια .....

DAYTONA USA καμπίνα!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Αυτή με τη διπλή οθόνη και το παιχνίδι κοστίζει 50 λεπτά. Φυσικά, εκτός από το να παίξω μερικά παιχνίδια, ρώτησα τη κοπέλα που σέρβιρε ποιός είναι αυτός που υποστηρίζει και συντηρεί το συγκεκριμένο μηχάνημα. Μου είπε ότι έχει δει συνεργείο να έρχεται κατά καιρούς, αλλά δεν ήξερε να μου πει παραπάνω μια και ο ιδιοκτήτης έλειπε σε διακοπές και θα επέστρεφε τη Δευτέρα 21 του μηνός..........

Μαντέψτε που θα είμαι στις 21 Αυγούστου!!!! ;)

Θα ζητήσω το τηλέφωνο του συντηρητή, ΠΡΕΠΕΙ να ξέρει που θα βρούμε καμπίνες!!! Δεν με ενδιαφέρει να λειτουργούν, αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση το case....... Βρε μπας και;;;;;;;;;

/me crosses fingers!!!!!

Cudos to Shadowdancer2501. Μου έλεγε ότι στο συγκεκριμένο μέρος υπάρχει Coin op σε λειτουργία και δεν τον πίστευα!!!!
 
Τα ηλεκτρονικά έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση τους δειλά μεν αλλά αρκετά πλέον σε σχέση με το παρελθόν.

more info
 
Aυτό είναι κάτι παραπάνω από καλό. Μακάρι να ατονήσει ο νόμος 100%.
 
Ο Shadowdancer2501 σήμερα πάει από "Λεβέντη" στον Άγιο Κωσταντίνο για να βρει coin-ops!!!!!! Μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο!!!!!

(Καλά, καλά, πάει διακοπές ο άνθρωπος και περνώντας από εκεί θα δει τι παίζεται και θα ρωτήσει υπεύθυνους για συνεργεία συντήρησης και θα πάρει τηλέφωνα).
 
Πίσω
Μπλουζα