vaggos_vankel
RetroWannaBe
- Αντιδράσεις
- 1
1000 ευρο?Ποιος σου το ειπε αυτο?Εμενα η δικια μου μου κοστισε 200 ευρο αλλα ειχα τον υπολογιστη,την οθονη και τα ηχεια.Χωρις να εχεις τιποτα το κοστος της καμπινας φτανει τα 450 με 500 ευρο.Ολα αυτα βεβαια ισχυουν μονο αν ασχοληθεις να την φτιαξεις μονος σου.FISHERMAN είπε:Έχω στη διάθεση μου:1) xbox crystal τσιπαρισμένο με 4 χειριστήρια,δίσκο,xbmc κλπ και το ΜΑΜΕΟΧ.
2) Διάφορα pc parts καθώς και έτοιμα pc α) celeron 466 b)pentium4 1.8 και μια οθόνη
LG 17" crt.
3) Είμαι σε συζητήσεις να βρω καμπίνα από μαγαζί mr.game που ίσως έχει και κάθεται καμιά..δε γνωρίζω ακόμα τύπο,κατάσταση. η επαφή γίνεται μέσω κοινού γνωστού.
Τι προτείνετε να κάνω; θα προτιμούσα ενα συνδιασμό της έτοιμης καμπίνας που μάλλον θα βρω με κάποιο pc από αυτά που έχω. Κολάω στο θέμα πως θα συνδεθεί η οθόνη της καμπίνας και τα χειριστήρια με το pc. θέλει το IPAC?
Εννοείτε το κόστος είναι το α και το ω..αν και θα μου πείτε ρε φίλε τα γούστα πληρώνονται...με κόστος όπως άκουσα για bar cabinet κοντά στο 1000 δε θα την παλέψω.
Το pc σου με pentium4 1.8 σε συνδιασμο με 1gbyte ram ειναι οτι πρεπει.Τωρα για την crt 17'' ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα,στην καμπινα bartop χωραει μονο tft οθονη,εκτος κι αν αλαξεις τα σχεδια της καμπινας και μεγαλωσεις λιγο το πισω μερος της.
Εγω δεν χρησιμοποιησα IPAC η κατι αναλογο,χρησιμοποιησα τις πλακετες απο 2 usb gamepad.
Αν καταλαβαινεις οτι δεν μπορεις να τα καταφερεις στην κατασκευη της καμπινας καλα ειναι να αγορασεις μια ετοιμη,ομως το κοστος θα ειναι πολυ μεγαλυτερο.