Κατασκευή arcade καμπίνας ΜΑΜΕ

Το HyperSpin είναι όντως πιο εφετζίδικο αλλά για να το στήσεις (σε πολύ λιγότερες πλατφόρμες που υποστηρίζει από τον M.A.) πραγματικά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Το M.A. είναι το πιο απλοικό frontend στο στήσιμο του (πραγματικά παιχνιδάκι) και ο Αμερικάνος που έφτιαξε αυτό το skin προσπαθεί να προσεγγίσει τα γραφικά του Hyperspin. Εδώ είναι το site του για όποιον ενδιαφέρεται http://www.youtube.com/spacegoogie .
 
Peri30 είπε:
Εδώ είναι το site του για όποιον ενδιαφέρεται http://www.youtube.com/spacegoogie .
Του εστειλα μηνυμα πριν 3 μερες αλλα δεν μου απαντησε ακομα.Η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ζορικο το να φτιαξεις θεμα για το ΜΑ.Οσες φορες προσπαθησα δεν εβγαλα ακρη.
 
Οθόνη ήρθε..χειρηστήρια στο δρόμο...υπολογιστής βρέθηκε celeron 2,8 2gb rab mini atx.

Και τώρα προχωράμε για τελικό σχεδιασμό-τροποποίηση της καμπίνας στο autocad για να κοπούν τα κομμάτια. Με έχετε μπερδέψει λίγο με το λογισμικό..έχω βρει στο νετ κάτι εκδόσεις ΜΑΜΕ 200gb..εν ολίγης τι πρέπει να ψάξω για να πλησιάσω έστω στο μεγαλείο των προλαλησάντων;; Να δώσω 20ευρώ για το Maximus και να κατεβάσω την ποιό μεγάλη σε όγκο έκδοση που θα βρώ για να "διασφαλίσω" οτι θα έχει τα περισσότερα παιχνίδια-βίντεο-φωτο κλπ;;; Καμιά καθοδήγηση με pm ευπρόσδεκτη.
 
Είμαι σε διαδικασία δοκιμής του Hyperspin και ενώ όλα έχουν πάει καλά υπάρχει ένα πρόβλημα: στην MAME όταν κάνω Launch ένα παιχνίδι, δεν φαίνεται τίποτα αν δεν πατήσεις Alt+Enter για να το κάνεις fullscreen. Το ίδιο ισχύει και με το Hyperlaunch και με το normal. Από command line δουλέυει ρολόι. Το μηχάνημα είναι Windows 7 με MAME 0.138 64-bit.
 
δοκίμασες να τρέξεις το ΜΑΜΕ μόνο του, να κάνεις τα settings που θέλεις και μετά να το τρέχεις μέσω hyperspin ;
 
Σε καμιά 13 εβδομάδες θα έχω το "πακέτο"....μέχρι τότε θα βάλω καμιά απλή έκδοση για να ξεχαρμανιάσω..
 
keropi είπε:
δοκίμασες να τρέξεις το ΜΑΜΕ μόνο του, να κάνεις τα settings που θέλεις και μετά να το τρέχεις μέσω hyperspin ;
Το πρόβλημα λύθηκε. Δεν θυμόμουν αλλά είχα πειράξει το ini της ΜΑΜΕ και δεν έπαιζε απο default fullscreen. Όλα ΟΚ τώρα, το Hyperspin είναι πολύ ωραίο αλλά θέλει πολύ κατέβασμα σε art, themes & videos.
 
από απαιτήσεις πώς σου φαίνεται; βαρύ; σε τί μηχάνημα το τρέχεις;
 
Ελαφρύ φαίνεται, αλλά έχω i7 με 6GB RAM οπότε δεν είναι και ενδεικτικό. Είμαι ενθουσιασμένος με την δουλειά που έχουνε κάνει στα scalable & animated themes, το integration τόσων μηχανημάτων και το ότι είναι τζάμπα, αλλά για να το φέρεις σε πλήρη setup θέλει ΑΠΕΙΡΟ κατέβασμα συνοδευτικών αρχείων. Είναι όμως ότι καλυτερο έχω δεί σε frontend πολλαπλών συστημάτων.
 
Jedah είπε:
Ελαφρύ φαίνεται, αλλά έχω i7 με 6GB RAM οπότε δεν είναι και ενδεικτικό. [...]
xaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa αυτό έλειπε να φαινόταν και βαρύ σε τέτοιο μηχάνημα! :p

από όσο έχω δει μπορεί να φτάνει και τα 100GB artwork.... με ένα donation όμως λύνεται το ζήτημα ;)
 
Τα πράματα ξεκίνησαν από την Γερμανία...άντεεεεεε με έχει φάει η αγωνία.
 
To site του Hyperspin δεν μπορώ να το κάνω resolve πλέον από το σπίτι. Μιλάμε ούτε ping στο μηχανήμα. Απο την δουλειά μου το βλέπω κανονικότατα. Το έχει συναντήσει άλλος;
 
Ήρθαν τα χειρηστήρια ανυπομονώ να πάω σπίτι να ξεπακετάρω...οπότε άυριο-μεθαύριο πρέπει να κοπεί και η "κάσα"...τώρα αρχίζουν τα ζόρικα.
 
FISHERMAN είπε:
Ήρθαν τα χειρηστήρια ανυπομονώ να πάω σπίτι να ξεπακετάρω...οπότε άυριο-μεθαύριο πρέπει να κοπεί και η "κάσα"...τώρα αρχίζουν τα ζόρικα.
Ωραια!Περιμενουμε φωτο απο την εξελιξη της κατασκευης!!!

Και για να μην ξεχνιομαστε,ενα βιντεο απο την καμπινουλα μου......

 
Συγχαρητιρια παιδια θελω κγωωωωω διαβασα ολο το τοπικ κ με φτιαξατε κ παλη μπραβο,φιλε vaggos τελειο το καμπινακι σου!!1
 
Μα πως παίζεις street fighter με δεξιά τους μοχλούς.......επίσης αργό το maximus arcade,έχεις δοκιμάσει το mala?

βέβαια η ποιότητα κατασκευής της καμπίνας σου είναι φοβερή.
 
oyama82 είπε:
Μα πως παίζεις street fighter με δεξιά τους μοχλούς.......επίσης αργό το maximus arcade,έχεις δοκιμάσει το mala?βέβαια η ποιότητα κατασκευής της καμπίνας σου είναι φοβερή.
Και γω με δεξια μπορω να παιξω γιατι ετσι τα ειχανε παλια εδω στο Ελλαδισταν και ετσι εμαθα. μου φαινεται πολυ δυσκολο να κανω dragonpunch με αριστερα το μοχλο αντι δεξια. Με pad ολα καλα ομως.

Πρεπει και γω κααααποια στιγμη να σενιαρω την καμπινα μου ... αλλα θα μεινω στα παραδοσιακα pcb. Αλλωστε την καμπινα την εχω για παλια games (Cabal, shinobi, double dragon, bubble bobble, snow bros και καποια αλλα που επαιζα μικρος)
 
oyama82 είπε:
Μα πως παίζεις street fighter με δεξιά τους μοχλούς.......επίσης αργό το maximus arcade,έχεις δοκιμάσει το mala?βέβαια η ποιότητα κατασκευής της καμπίνας σου είναι φοβερή.
Στην περιοχη μου οταν ημουν πιτσιρικας και κυκλοφορουσα καθημερινα με μια χουφτα εικοσαρικα (ωραιες εποχες :D ) ολες οι καμπινες ειχαν τον μοχλο στα δεξια.Ειναι θεμα συνηθειας,με το μοχλο αριστερα δεν μπορω να παιξω.

Η αληθεια ειναι οτι το mala δεν το εχω δοκιμασει,εβαλα κατ'ευθειαν το maximus arcade επειδη το ηξερα απο πριν και λογω hardware(dual core celeron 1,8ghz,1gbyte ram).Αν τα χαρακτηριστικα της καμπινας μου ηταν πιο ''βαρβατα'' σιγουρα θα εβαζα το hyperspin.

Το μονο κακο που συναντησα στο maximus arcade ειναι οτι δεν μπορω να βρω θεματα με αναλυση 1920χ1080 και αναγκαστικα χρησιμοποιω το προεπιλεγμενο.
 
μια χαρα το βρεισκω το θεμα σου.
 
2060hs7.jpg


Ήρθαν τα πράματα...πακετάρισμα για σεμινάριο μιλάμε!! Δεν κατάλαβα τι δώρο μου έκανε..εκείνο το πλαστικό αυγουλάκι σαν αυτά που βάζεις ευρό στο μηχάνημα και γυρνάς το διακόπτη...
 
Πίσω
Μπλουζα