Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Να δοκιμάσω σε άλλον Η-Υ για να δω τί γίνεται.. Μπορώ να χρησιμοποιήσω και καλώδιο PS2 σε PS2 για το συγκεκριμένο i-pac ;chrismc είπε:Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις το ipac σε κάποιον άλλο υπολογιστή. Αν δεις ότι έχει ίδια συμπεριφορά, μάλλον τα έχει παίξει το ipac (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις).Αν παίξει στον άλλο υπολογιστή τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα στις USB του bartop. Σε αυτή τη περίπτωση δοκίμασε σύνδεση με PS2.
Οχι , δυστυχώς. Τίποτα δεν βγάζει και στο notepad..Kambia είπε:στο Νοtepad το ipac ανταποκρίνεται σωστα?
Κακό αυτό. Τότε μένει να κάνεις αυτό που λέει ο chrismc. Να το δοκιμάσεις σε άλλο PcPeri30 είπε:Οχι , δυστυχώς. Τίποτα δεν βγάζει και στο notepad..
Καλά, πιστεύω πως κανέναν άνθρωπο δε θα τον βόλευε να παίζει σκυφτός ένα τετράωρο συνέχεια...metalcandyman είπε:Αφου εχεις ηδη μια mame καμπινα θα σε ελεγα να μην φτιαξεις αλλη τζαμπα και βερεσε αφου στην τελικη ολα αυτα που θελεις τα εχεις και τα παιζεις εκει.Σαν πρωην κατοχος αυθεντικης καμπινας Pacman και επειδη ειναι το αγαπημενο μου παιχνιδι θα σε προτεινα μια ορθια καμπινα οπως της πρωτης φωτογραφιας να βαλεις pacman,ms pacman και να γουσταρεις.Η να φτιαξεις ενα Coctail οπως ειπες με αυτα τα παιχνιδια αμα σαρεσει το συγκεκριμενο τραπεζι αλλα και αν σε βολευει βεβαια.Εμενα δεν με βολευε καθολου παντως οταν επαιζα pacman σε coctail γιατι με τα τετραωρα συνεχωμενου παιχνιδιου που συμπληρωνα πιανοταν ο λαιμος μου και γενικα η σταση του σωματος με ηταν πολυ αβολη.Φυσικα δεικο σου θα ειναι οποτε καντο οπως γουτσαρεις απλα εγω θα σε προτηνα ορθια καμπινα με pacman και ms pacman.
Ναι, αυτό μάλλον κάνει αυτό που θέλω... Απομένει να αποφασίσω προς τα που θέλω να πάει το πράγμα...Kambia είπε:Xm... Fred για δες λίγο την J-Pac που σου επιτρέπει σύνδεση Pc σε jamma
Kανε ενα search στο youtube, εχει πολλους οδηγους step by step.dukepapas είπε:παιδια καλησπερα προχτες πηγα να παρω ενα κολιτηρη απο ενα μεγαλο μαγαζι ηλεκτρονικον στο περιστερι και ειδα οτι ειχε τζοιστικ απο καμπινες και κουμπια.ετσι μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω ενα τζοιστικ για pc που να τελιωνει σε usb.πρωτον ξερει κανεις πως σινδεωνται και αν ναι λετε μα θελεi drivers για να δουλεψει σεxp?
Φιλε, καλημερα.Fred Madison είπε:Ναι, αυτό μάλλον κάνει αυτό που θέλω... Απομένει να αποφασίσω προς τα που θέλω να πάει το πράγμα...
Ευχαριστώ.
Διάβασε και το Phoenix 08 - Σεπτέμβρης 2012 Υπάρχει οδηγός εκεί για το πως θα το φτιάξεις.dukepapas είπε:παιδια καλησπερα προχτες πηγα να παρω ενα κολιτηρη απο ενα μεγαλο μαγαζι ηλεκτρονικον στο περιστερι και ειδα οτι ειχε τζοιστικ απο καμπινες και κουμπια.ετσι μου ηρθε η ιδεα να φτιαξω ενα τζοιστικ για pc που να τελιωνει σε usb.πρωτον ξερει κανεις πως σινδεωνται και αν ναι λετε μα θελεi drivers για να δουλεψει σεxp?
Αν έχεις τα σχέδια για τραπέζι cocktail τύπου Pacman τα έχω ήδη. Αν έχεις κάτι διαφορετικό στείλτα μου σε παρακαλώ. Εχω αποφασίσει τι είδους τραπέζι θέλω να κάνω και ψάχνω πλέον σχεδιαστικές λύσεις και τρόπους για να πετύχω αυτό που έχω σαν ιδέα. Οταν με το καλό το ξεκινήσω θα ανεβάσω πρόοδο καθώς και σχέδια για όποιον θέλει να επιχειρήσει κάτι παρόμοιο.GregoryGR είπε:Kανε ενα search στο youtube, εχει πολλους οδηγους step by step.
![]()
Φιλε, καλημερα.
Ειχα και εγω το ιδιο διλλημα, οποτε θα γραψω σε 2 γραμμες την αποψη μου.
Oταν θα αποφασισω να φτιαξω το τραπεζι, θα βαλω μονο Pacman και Τehkan. Tιποτα αλλο!![]()
To style τετοιας καμπινας ειναι συνδεδεμενο με αυτα τα 2 παιχνιδια...
(Αν θες εχω και τα σχεδια του τραπεζιου, διαστασεις, κοψιματα, foto κτλ. απο καποιο site).
Οταν θα φτιαξω την ορθια καμπινα (hopefully ξεκιναω τον αλλο μηνα) - εχω μαζεψει/φερει απο το εξωτερικο κουμπια, joystick, εχω PC, οθονες κτλ. και λειπει η αγορα των ξυλων - θα γινει MAME + consoles, μεχρι και Commodore εχω εγκαταστησει.![]()