και του παίκτη ένα και του παίκτη 2 η γείωση είναι μαζί? ΑΝ είχες πρόβλημα στη γείωση δε θα σου λειτουργούσε τίποτα.... Χμ.... Άνοιξες ένα notepad να δεις αν "γράφουν" τα αντίστοιχα γράμματα εκεί? Στο Url που σου έβαλα χθες έχει αντιστοίχιση για το κάθε switch τι πρέπει να σου γράφει. Τσέκαρέ το και πες μας.
Mε ps2 είναι η σύνδεσή σου? Δεν είναι με usb?
Yγ. Καλύτερα να είχες ξεχωριστή γείωση για τον κάθε παίκτη
Δοκίμασε ένα ένα τα κουμπιά οτι δουλεύουν όταν τα συνδέεις στην ipac στο notepad.
Δδλ πάρε ένα διακόπτη βάλε την γείωση και δοκίμαζε το άλλο καλώδιο σε κάθε άλλη θέση αν δουλεύει. Επίσης θα δοκίμαζα με έναν μετατροπέα ps2 σε usb αν δουλεύει.
Αυτα τα κουμπιά ήταν απο παλιά και συνδέονται με το coin in και σου έβαζε gredits αν σου έτρωγε κανα πενιντάρικο.. Δουλεύει ακόμα και το έχω συνδεμένο..
Καλοπαιχτη και απο μενα.Και μαυρη οπως ειναι μια χαρα ειναι αλλα αφου θα την ντυσεις με τον Pacman ακομα καλητερα Δεν με πεφτει λογος φυσικα γιατι τα γουστα ειναι γουστα αλλα για πιο λογο εβαλες 4 κουμπια και οχι 6 θα εχεις θεμα με τα srteet fighter κλπ.Επισης προσωπικα θεωρω κακη επιλογη τους μακροστενους μοχλους γιατι ειναι αδυνατων να παιξεις σοβαρα καποια παιχνιδια οπως Pacman,Donkey Kong αλλα και γενικοτερα ειναι πιο αβολη οι συγκεκριμενοι μοχλοι.Φυσικα οπως ειπα τα γουστα ειναι γουστα και οτι θελει βαζει ο καθενας.
Για τα 6 κουμπιά έχει δίκιο ο Μεταλ. Εκτός και αν και αυτά τα βάλεις μετά γιατί στην προηγούμενη σελίδα αναφέρεις οτι έχεις πάρει 6 κουμπιά ανά παίκτη. Ή δεν έχεις σκοπό να παίξεις srteet fighter κλπ παιχνίδια 6 κουμπιών.
Ωραια η καμπινα σου φιλε μου,για πες μους πως εβαλες την crt οθονη μεσα στη καμπινα?εχω κγω μια 19αρα crt βγαλε καμια φωτο να παρω καμια ιδεα απο μεσα.Καλοπαιχτη να ειναι α βαλε αλλα 2 κουμπια καποια στιγμη κ θα εισαι αρχοντας!(Χωρανε)