Κατασκευή arcade καμπίνας ΜΑΜΕ

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας dkssprs
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
metalcandyman είπε:
Ωραιος φιλε τελεια ειναι.Σε ευχομαι να την λιωσεις απο το πολυ παιχνιδι.[...]
Έτσι ακριβώς, όπως τα λέει ο Metal! :)

+1 για την επιλογή του Shinobi - μεγάλος έρωτας αυτό το παιχνίδι! :)

Χαμός από καλώδια :D Τα 2 κουμπιά δίπλα στον σκληρό τί είναι?

Καλόπαιχτη εύχομαι.

Πολυ ωραιο ! Μπραβο φιλε! :D

χαιρομαι που σας αρεσε τα κουμπι ειναι το reset του pc και το αλλο το κουμπι απομονωνει το κουμπι του credit και δουλευει μονο ο κερματοδεκτης!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μπραβο πολυ ωραια η καμπινουλα σου καιρο ειχαμε να δουμε καινουριο αιμα στη παρεα μας καλο λιωσιμο με Shinobi φυσικα!!

Χρόνια πολλά σε όλους.

Πάρα πολύ ωραία δουλειά!!!

Σου εύχομαι καλόπαιχτη....ειδικά τώρα τις γιορτές!!!

Παρατηρώ ότι έχεις αλλάξει τις διαστάσεις του γνήσιου weecade και πολύ καλά έκανες. Το weecade το σχεδίασε ο Δανός σύμφωνα με τα δικά του γούστα και τον εξοπλισμό που είχε στα χέρια του με αποτέλεσμα το αρχικό σχέδιο να πάσχει από επάρκεια χώρου πχ για κάρτα γραφικών, wide monitor, έξι πλήκτρα ανά παίκτη κτλ.

Πολύ μου αρέσει το μπουτόν ακύρωσης/ ενεργοποίησης του κερματοδέκτη. Το βρίσκω πολύ ωραίο σαν σκεπτικό.

Αλήθεια δεν εμποδίζουν τα δύο πλήκτρα που είναι ακριβώς κάτω από τα action πλήκτρα του αριστερού παίκτη?

Επίσης θεωρώ ότι θα ήταν καλλίτερο να βάλεις στο συρτάρι του πληκτρολογίου πόμολο το οποίο να μην προεξέχει. Υπάρχουν πόμολα ντουλαπιών τα οποία τα πιέζεις και βγάζουν ένα στέλεχος το οποίο το πιάνεις για να τραβήξεις το συρτάρι. Μόλις κλείσεις το συρτάρι ξαναπιέζεις και το στέλεχος ξαναμπαίνει μέσα. Θα προσπαθήσω να βρώ φωτογραφία. Σίγουρα θα το βρείς στην Αθηνάς. Η τιμή του κανονικά έχει 1? αλλά στην Αθηνάς έχουν την συνήθεια οι εξυπνάκιδες να σε "ζυγίζουν" και να λένε ότι τους κατέβει.

Και πάλι καλόπαιχτη!!!

Σε ευχαριστω dkssprs για τα καλα σου λογια και την ιδεα για το πομολο δεν το ηξερα αυτο!εγω απλα εψαξα να βρω το μικροτερο!

Την καμπινα την εκανα 63cm πλατος για να χωραμε δυο ατομα και γιατι ηθελα να βαλω trackball που το θεωρω πολυ χρησιμο για mouse και για παρα πολλα παιχνιδια arcade και οχι μονο!

οσο για τα δυο κουμπια δεν ενοχλουν καθολου εκει που ειναι!εκανα πολλες δοκιμες με την διαταξη σε ολα τα κουμπια και εφτιαξα και το πανελ με κλαπες για να ανοιγει ευκολα και να αλλαζω τον μοχλο σε 4 η 8 κατευθυνσεις!

και μια φωτο απο τα σωθικα του!mame7.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν και ο χώρος είναι μεγάλος και δεν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα υπερθερμανσης παρόλα αυτά τα καλώδια, κυρίως αυτά που είναι πάνω στον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού, καλό είναι να τα δέσεις κάπου :)

Δεν τα εχω φτιαξει γιατι περιμενω εναν επεξεργαστη που βρηκα στο ebay και πρεπει να βγαλω την μητρικη.Μετα θα τα συμμαζεψω λιγο!

[h=1][/h]

καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους και όλες!!!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω.. Είμαι στη φάση που βάζω τα καλώδια απο μοχλούς και κουμπιά στο i-pac, μπορεί να μου πεί κάποιος ποιά είναι η γείωση και ποιά η εντολή?

Αν είναι δυνατόν μια κοντινή φωτογραφία απο κάποιο έτοιμο πάνελ?

Ευχαριστώ πολύ και όταν τελειώσω θα ανεβέσω φωτο που θα είναι όλα κομπλέ!

To GND είναι η γείωση

όπου έχει το sw και ένα νούμερο πχ 1sw, 2sw αναφέρονται στα κουμπιά 1 και 2 κλπ

1left,1right κλπ είναι η εντολή δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω για τον παίκτη 1 αντιστοιχα με 2 μπροστά ειναι για τον Ρ2

1Α είναι το pause, 1B ειναι το enter, 2A ειναι το ΤΑΒ και 2Β είναι το esc.

ipac2_top.jpg

Σε ευχαριστώ kambia αρα θα πρέπει να πάρω και αλλα κουμπιά απο εξωτερικό για τις εντολές pause, enter, tab και esc γιατί έχω πάρει μόνο 6 για κάθε παίχτη...

thanks

οχι δεν σου χρειάζονται τα επιπλέον κουμπιά. Το ipac έχει εντολές προγραμματισμένες. Πχ

P1 και Ρ2 = esc

P1 και 1 RIGHT = Tab

P1 και 1 LEFT = Enter

P1 και 1 DOWN = Pause

P1 και 1 SW 1 = (Coin A)

Σ' ευχαριστώ cambia, αρα θα πρέπει να πάρω κι αλλα κουμπιά απο εξωτερικό για τις εντολές pause, enter, TAB και esc γιατί έχω πάρει μόνο 4 για κάθε παίχτη..

Την πάτησα λοιπόν.. χεχε.. Οχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχει και άλλο χώρο στο πάνελ γιατί είναι καμπίνα νανάκι.

Thanks

sorry για τη χαζή ερώτηση, όπου p1 είναι player 1? δλδ τα κουμπιά με το ένα ανθρωπάκι? και αν ναι αυτά που μπαίνουν στο i-pac?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και για τη γρήγορη απάντηση σου!

Το βράδυ μάλλον θα το τελειώσω το project μετά απο 40 μέρες εντατικής δουλείας.!

Μολις τελειωσης αλανι βαλε καμια φωτογραφια να γουσταρουμε

Τελικά με ταλαιπωρεί λιγάκι το i-pac.. Τα έχω συνδέσει όλα και σε αυτό δουλεύει μόνο η κάτω εντολή στο p1 μοχλό..

Θέλει 2 ps2 καλώδια για να συνδεθεί στο pc ή μόνο το ένα φτάνει για να παίξουν και οι δύο μοχλοί?

Πίσω
Μπλουζα