Φιλαρακι μου αυτο δεν μπορει να γραφτει σε ενα απλο post.Aν πχ και μιλαω για μενα καθομουνα να γραψω κατι τετοιο θα εγραφα καμια βδομαδα.viking4a είπε:λιγο off topic, αλλα μπορει να μας πει καποιος την ιστορια των arcades, international αλλα και ελληνικη αγορα?ετσι,για να μαθαινουμε για αυτο που αγαπαμε..
Ριξε μια ματια εδωviking4a είπε:λιγο off topic, αλλα μπορει να μας πει καποιος την ιστορια των arcades, international αλλα και ελληνικη αγορα?ετσι,για να μαθαινουμε για αυτο που αγαπαμε..
εχεις δικιο metalpaoki..aardvark ευχαριστω φιλε..metalcandyman είπε:Φιλαρακι μου αυτο δεν μπορει να γραφτει σε ενα απλο post.Aν πχ και μιλαω για μενα καθομουνα να γραψω κατι τετοιο θα εγραφα καμια βδομαδα.
bastef2 είπε:Γεια σας παιδιά, μετά από σκέψη και επειδή μου άρεσε η ιδέα με το Barrel Kong project που είχε ποστάρει ο φίλος Nemo αποφάσισα να το κατασκευάσω αλλά με μερικές αλλαγές ''προς το καλύτερο'' που έχω στο μυαλό μου, στις παρακάτω φωτογραφίες σας δείχνω το βαρέλι που έχω πάρει και περιμένει για να δεχθεί τις αλλαγές που θα το μετατρέψουν σε arcade barrel kong, σε λίγες μέρες περιμένω να έρθουν τα πράγματα που έχω παραγγείλει για την καρδιά του και μόλις αρχίσει να παίρνει μορφή θα βάλω ξανά φωτογραφίες.
Προβολή συνημμένου 87475Προβολή συνημμένου 87476Προβολή συνημμένου 87477
Eχω βαλει αρκετες στις προηγουμενες σελιδες.bastef2 είπε:Γεια σου φίλη Κambiaτο ύψος του βαρελιού είναι 95 εκατοστά.
Φίλε GregoryGR βάλε και εσυ καμιά φωτογραφία να δούμε και το δικό σου καμπινάκι.