Χαίρετε και απο μένα,
είχα εμπνευστεί και εγώ από
dkssprs
απο το 2010 πάλευα να ξεκινήσω να φτιάξω την καμπίνα, το μόνο π είχα κάνει ήταν να αγοράσω μοχλούς κουμπιά και να κάνω στο autocad κάποια σχέδια κλπ,
τελικά 6 χρόνια μετά αφού βρήκα χρόνο και χρήμα, είπα να ξεκινήσω πάλι, σε ρυθμούς χελώνας πάλι άλλα έγινε η αρχή.
Έδωσα σχέδια σε ξυλουργό(μένω UK πλέον), και μου ετοίμασε τα ξύλα, αλλα την συναρμολόγηση την έκανα μόνος μου,
έχω κάνει άπειρα λάθη κατασκευαστικά, αλλα παρόλα αυτά το διασκέδασα. Δεν έχει τελειώσει ακόμα το καλούπι 100%.
Αγόρασα φτηνό τρυπάνι, και ένα μικρό πριόνι και ότι έκανα το έκανα στο σαλόνι ελλείψει χώρου.
για το μόνο που είμαι περήφανος είναι για το ξυλινο πλαίσιο για τους μοχλούς και τα κουμπιά. Μπορεί και ανοίγει σαν πορτάκι λόγω επειδή έβαλα κάτι door hinges.
Πήγα να το βάψω το πέρασα με primer, μετά με μαύρο σπρέυ, ψιλοαπέτυχα και εκεί δεν βγήκε καλό το αποτέλεσμα αλλα θα μπουν αυτοκόλλητα οπότε θα καλυφθεί. Παραθέτω φωτό.
Το μόνο που μένει απο ξυλουργικά είναι να βρώ τρόπο να βάλω την πίσω πόρτα, και να βάλω πιχάκια για την οθόνη,
Ελπίζω να τα κάνω αύριο αυτά,
Μετά έχω να αγοράσω οθόνη και υπολογιστή, έχω ήδη ipac , μοχλούς κουμπιά καλώδια.
Έχω βρεί και 500gb μετα απο κόπο roms και emulators, ελπίζω να τα καταφέρω κάποια στιγμή
ευχαριστώ