Κοπή πίτας 2009 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rygar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Γιατί ρε, τι είχε το κινητό μου;

Μια χαρά χάλια βίντεο πήρες.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TGj79fmdrPM]YouTube - Retromaniax

Amigos που να δείς αυτό που έχω τώρα.

Αυτή τη φορά ελπίζω ότι θα έρθω (το χρωστάω εξάλλου από πέρισυ!)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αν υποθέσουμε ότι η ημέρα εγγραφής σου στο GRM συμπίπτει με την ημέρα δημιουργίας του, τότε έχουμε και επέτειο 3 χρόνων!!

Σαφώς.. και θα τιμηθούν αναλόγως.. :D

Στην αργία των Φώτων πρέπει να μου ήρθε ο 'φωτισμός' να το φτιάξω...(περισσότερα στο σχετικό αφιέρωμα εκείνης της ημέρας)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Είπα να το κρύψω.. αλλά που να κρυφτεί τόση χαρα! :D

Θα ερθω και εγω στην πίτα... :cheers:

Την Παρασκευή θα είμαι εκεί!

Βάλτε επιτέλους και το δικό μου όνομα σε αυτή την λίστα (που ελπίζω να μεγαλώσει και άλλο)!

Στας διαταγάς σας....

Mια που σου αρέσει ιδιαίτερα η διεύρυνση φίλτατε Rygar, πρόσθεσε και την ερίτιμο σύζυγο (Ladyhawke)...Ίσως έρθει κι ένας ξάδερφος ακόμα που ψήνω να μπει στο forum. Θα σε ενημερώσω σχετικά.

Ωραία, ελπίζω να σπάσει και το ρεκόρ συμμετοχής.

κάτι μου λέει ότι και φέτος θα περάσουμε ζάχαρη..

Δεν υπόσχομαι τίποτα αλλά εάν είμαι Αθήνα ίσως περάσω καμιά βόλτα.

Το θέμα για μένα έχει ως εξής: Θέλω πολύ να έρθω (αν με θέλετε βέβαια) αλλά η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα πολύ με το φιάσκο στο οποίο εξελίχτηκε η προηγούμενη "συνάντηση". Φοβάμαι μήπως πάλι το περιμένω πως και πως και λίγες μέρες πριν ακυρώσει πάλι το 90% επειδή κάνει κρύο ή για συμπαράσταση στα αδέρφια μας τους Παλαιστίνιους. Οπότε προς το παρόν είμαι στο "βλέπουμε".

Παντως κατι ακουγεται για ταραχες στη Σουματρα και νεα ψειγματα εμφυλιου διχασμου στη Σιερα Λεονε...χαχαχαχα

Και στο "φιασκο",μπορει να ειμασταν 5 αλλα περασαμε εξαιρετικα!!

Οπως και να εχουν τα γεωπολιτικα σεναρια αρχες Γεναρη,ελα ;)

alkis21 είπε:
Φοβάμαι μήπως ακυρώσει πάλι το 90%,επειδή κάνει κρύο ή για συμπαράσταση στα αδέρφια μας,τους Παλαιστίνιους
Άλκη,το χιούμορ σου μ' αρέσει,ελπίζω να έχεις καταφέρει να το περάσεις και στο DITR αυτό ! :D

alkis21 είπε:
Το θέμα για μένα έχει ως εξής: Θέλω πολύ να έρθω (αν με θέλετε βέβαια) αλλά η αλήθεια είναι πως ξενέρωσα πολύ με το φιάσκο στο οποίο εξελίχτηκε η προηγούμενη "συνάντηση". Φοβάμαι μήπως πάλι το περιμένω πως και πως και λίγες μέρες πριν ακυρώσει πάλι το 90% επειδή κάνει κρύο ή για συμπαράσταση στα αδέρφια μας τους Παλαιστίνιους. Οπότε προς το παρόν είμαι στο "βλέπουμε".

Οσο κανονίζω εγώ, δεν υπάρχει φόβος για φιάσκο :cool: :D

Αλλωστε αυτή τη φορά η συνάντηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα αφου κλείνουμε και 3 γεμάτα χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο. Οχι μονο θα είμαστε αυτοί που είναι μέχρι τώρα στη λίστα, αλλά θα έρθουν και αρκετοί εκτός αυτής (όπως γίνεται σχεδόν κάθε φορά). Μην ανησυχείς.

Όχι ρε!

Λέω για έξω γιατί....

ΘΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΜΕ!!!!!!

Θα πέσει κάπνισμα της αρκούδας. Μάνο, βάλε τα δυνατά σου!!!!!!!

Μπορεί τελικά να έρθει και η γυναίκα μου μαζί. +1 στο κάπνισμα. Τουλάχιστον όποτε βγαίνουμε το φχαριστιόματσε!!!!!!

Παιδιά, αγόρασα μια βασιλόπιτα (μεγαλούτσικη, το ομολογώ) και μου κόστισε ... 45 ευρώ !

Επίσης, άκουσα ότι στο Τιμπουκτού ξέσπασε ανεμοθύελλα και παρέσυρε ένα ψάθινο κλουβί και δυό σετ μπουγάδες.

Ύστερα από αυτά τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας, το σκέφτομαι αν θα έρθω στην πίττα ...

ΨΕΜΑΤΑ !!!

Ψόφησε η μύγα μου........

Pooky είπε:
ΘΑ ΣΑΣ ΦΛΟΜΩΣΟΥΜΕ!!!!!!

Θα πέσει κάπνισμα της αρκούδας.
Ρε όταν εγώ λέω ότι οι καπνιστές είστε οι μεγαλύτεροι ψεύτες, κάτι ξέρω!!! Την τελευταία φορά μου είχες πει ότι πάει τέλος το τσιγάρο!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα