Κοπή πίτας 2009 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rygar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
α παιδια λυπηθείτε μας οχι τσιγάρα! ελεος! ειμεθα ευρωπαιοι πια!

manos426f είπε:
Άλκη,το χιούμορ σου μ' αρέσει,ελπίζω να έχεις καταφέρει να το περάσεις και στο DITR αυτό ! :D
To ύφος του DITR είναι πιο σοβαρό, αν θες χιούμορ παίξε το Other Worlds! Και μια και το ανέφερες, πότε θα μου πεις εντυπώσεις; :D

Τέλος πάντως βρε παλιόπαιδα, με πείσατε... βάλτε με στη λίστα!

alkis21 είπε:
Και μια και το ανέφερες, πότε θα μου πεις εντυπώσεις; :D
Μόλις το αρχίσω και -τουλάχιστον- το προχωρήσω λιγάκι !

Όχι ρε γαμώτο,τώρα είδα τις ημερομηνίες,super γκαντεμιά,δεν το πιστεύω !!!

9/1 παντρεύεται ένας ξάδερφός μου,16/1 θα είμαι εκτός Αθηνών,23/1 θα πρέπει να πάω σ' ένα συνέδριο,30/1 θα βγω με μια φίλη της γυναίκας του ξαδέρφου μου από το γάμο,6/2 θα γιορτάζει μια γκόμενα που θα γνωρίσω στο συνέδριο της 23/1 και θα με καλέσει στη γιορτή της και 13/2 θα είμαι άρρωστος....

Count me in !!! :biglaugh: :biglaugh:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλή χρονιά παίδες!!

Όπως είπε ο kapamaru, θα περάσω για λίγο επειδή θα φύγω για Θεσ/νίκη.

Κανονίστε να κόψετε την πίτα την στιγμή που θα φύγουμε!!

Αγαπητοί συνφορουμίται, μόλις έκλεισα χώρο για 20 άτομα στο Αθηναίων Πολιτεία και μάλιστα στο 2ο όροφο. Παρακαλείσθε ΟΛΟΙ, ΜΑ ΟΛΟΙ, όσοι δηλώσατε ότι θα έρθετε, να παρεβρεθείτε, 1ον) γιατί το δηλώσατε αν και δεν είστε υποκεχρεωμένοι και 2ον) διότι έχουμε δεσμευθεί, και είμαστε και μεγάλα "παιδιά". Στις 21.30 ξεκινά ζωντανή μουσική και η υπεύθυνη με ρώτησε εάν θα έχουμε τελειώσει μέχρι τότε, ώστε να μπορέσει να μας κλείσει στο 2ο όροφο. Εγώ τη διαβεβαίωσα ότι η πίτα θα κοπεί γύρω στις 19.30-19.45, οπότε πρέπει να έρθετε εγκαίρως. Βεβαίως και περιμένουμε παραπάνω άτομα, καθότι αρκετοί δεν είναι σίγουροί ότι θα τα καταφέρουν, οπότε και θεωρώ ότι μπορεί να είμαστε και 25, αλλά φευγουν 3 έρχονται 4 φεγουν 6 έρχονται 3 (πώς τον λένε τον οδηγό), μ.ο θα είμαστε περίπου 20. Εάν μέχρι τις 21.30 είμαστε αρκετοί και ξεκινήσει η μουσική, μπορούμε να κατέβουμε στον 1ο όροφο. Η μπορούμε να πάμε για μάσα στην Καλλιπάτειρα που είναι στα 300 μέτρα. Ο,τι προκύψει...

Δεν ημουν περσι, αλλα λεω φετος να

Αλλό "λέω να" κι άλλο "ΘΑ" :D

Εγω, ειπα θα ερθω, και θα καθισω μεχρι τελους, οποτε.. μέσα σε ολα, όπου και αν καταληξουμε!

Rygar είπε:
Η μπορούμε να πάμε για μάσα στην Καλλιπάτειρα που είναι στα 300 μέτρα.
Να πάτε παιδιά μου, να πάτε

Εγώ ευτυχώς θα φύγω πιο νωρίς

Θα είμαστε εκεί στις 7 ακριβώς. Λέω θα είμαστε γιατί θα έρθω μετά συζύγου. Αλλά, λόγω δουλειάς της το Σάββατο το πρωί δεν θα ακολουθήσουμε σε μασαμπούκες γιατί δεν μας παίρνει.

Σας χαιρομαι ρε παιδια, και λυπαμαι που δεν μπορω να βρισκομαι εκει μαζι σας σε τετοιες εκδηλωσεις. Κοψτε και κανενα κομματι και για μενα ρε σεις, ετσι για το καλο! :)

phil_vr είπε:
Σας χαιρομαι ρε παιδια, και λυπαμαι που δεν μπορω να βρισκομαι εκει μαζι σας σε τετοιες εκδηλωσεις. Κοψτε και κανενα κομματι και για μενα ρε σεις, ετσι για το καλο! :)

δεν χρειαζόταν να το πεις!!! Μείνε ήσυχος :)

α!!! Νίκο, μαζί μου υπολόγιζε και την amarillia νέο μέλος μας και φίλη μου!

Οτσέι!

(και είπα μονο για 20 άτομα ο βλαξ:nervous:, αλλά τί να κάνω, με έχετε συνηθίshει να μην έρχεστε παναθεμά σας!)

Rygar είπε:
Οτσέι!
(και είπα μονο για 20 άτομα ο βλαξ:nervous:, αλλά τί να κάνω, με έχετε συνηθίshει να μην έρχεστε παναθεμά σας!)

τί λες καλέ?? εδώ ήδη κλείσαμε κωμμωτήρια!!! :D :D:D:D

theoritikos είπε:
Καλή χρονιά παίδες!!Όπως είπε ο kapamaru, θα περάσω για λίγο επειδή θα φύγω για Θεσ/νίκη.

Κανονίστε να κόψετε την πίτα την στιγμή που θα φύγουμε!!
Κύριε τελετάρχα, συνεχίζουμε να ΜΗΝ βλέπουμε τα ονόματα μας στη λίστα... Να ανυσηχήσουμε;

Α, το δικο μου το εχει βαλει :)

Εκλεισα και το κομμωτηριο, οποτε Μαλβινα θα εμφανιστουμε επισημως :clap:

Αντε, θα το πω. Εκλεισα κι εγώ κομμωτήριο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα