Κοπή πίτας 2009 (Αθηναϊκό ντιβίζιον)

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Rygar
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Αντε ρε ! Και εγώ θα ήθελα να έρθω, ρε γμτ ! :o Το κανετε Παρασκευή και δε μ' αφήνουνε τα Χωριάτικα, παραδοσιακά, πολυτελείας, 8σπορα, πολύσπορα, κουλούρια, σταφιδόψωμα, commodore, λαγανες (ψεματα, αυτες αργούν ακόμα) ελιόψωμα, τυροψωμα, μελομακάρονα, βουτήματα, λειτουργιές και λοιπες αρτοκλασίες, να είμαι κοντά σας, την υπέροχη αυτή μέρα.... :D

Και έχω ένα προαίσθημα....... :rolleyes:

Dom! Θα αναλάβεις το κομμάτι μου??? Plzzzzzz ! :o Και αν κερδίσω 50-50 ;)

(Το φλουρί, γιατί το δώρο θα το πάρω ολοκληρο.......) :diablotin:

Εσυ να σηκώνεις κανένα κινητό πού και πού ε; :mad:

(κι έχω νέα να σου πω ;) )

Ντοϊνγκ :precry:

IDE64 v4.1?

Αχέμ....

manos426f είπε:
Όχι ρε γαμώτο,τώρα είδα τις ημερομηνίες,super γκαντεμιά,δεν το πιστεύω !!!9/1 παντρεύεται ένας ξάδερφός μου,16/1 θα είμαι εκτός Αθηνών,23/1 θα πρέπει να πάω σ' ένα συνέδριο,30/1 θα βγω με μια φίλη της γυναίκας του ξαδέρφου μου από το γάμο,6/2 θα γιορτάζει μια γκόμενα που θα γνωρίσω στο συνέδριο της 23/1 και θα με καλέσει στη γιορτή της και 13/2 θα είμαι άρρωστος....

Count me in !!! :biglaugh: :biglaugh:
Κύριε τελετάρχα,ή δε με θέλετε να είμαι εκεί και σκοπίμως δε με βάλατε στη λίστα ή τελευταία δε κάνετε και...πολύ καλά τη δουλειά σας...! :P :P :tease:

για το δασύτριχο στήθος σου φαντάζομαι :)

Ωχ δεν είμαι στο μαμμούνι!

ε... θα φερω και μια φιλη... να την φέρω? ή θα μεινει ορθια?

ΧΑΧΑΧΑ!!!! Σωστά!!! Να φέρετε μαζί σας και την απόδειξη του κομμωτηρίου. :D :D

Λορενα, φέρτη τη φιλη σου. Ολοι οι καλοί χωράνε!

Μήπως επιβάλλεται από την περίσταση να πάμε κι εμείς οι άντρες κομμωτήριο για ένα retro-χτένισμα;

wham.gif

Εσύ παλιοσαγώνα, να πας οδοντίατρο. Με τέτοια δόντια θα τρομάξεις το κόσμο. :D :D

κομμωτηριο...? :animeek:

Δηλ ολες οι κοπελιές θα πάνε κομμωτήριο..? :confused:

Κα εγω.. που δεν έχω εντοπισει κανένα στην Αθήνα... που θα πάω..? τι θα κάνω..? πως θα έρθω αχτένιστη..? :nervous:

και πότε να προλάβω να κλεισω..? :rant:

Αααααααχχ.. τέτοια ονειρευόμουνα εγω.. στην πρώτη μου επίσημη εμφάνιση στο ρέτρο αθηνών..?

Άλλα ονειρευόμουν.... και τώρα... θα έρθω και αχτένιστη.. :tsktsk:

:D :D :D παρακαλώ.. την κατανοηση σας.. :D

Κόψτε και ένα κομμάτι για την Ρετρό-Τηλεόραση!

Αν δεν είχα κάποια υποχρέωση, θα ερχόμουν. Και δεν είναι δικαιολογία ή υπεκφυγή...

99% θα έρθω...όμως κανονίστε να κόψουμε νωρίς την πίτα, δεν θα μπορώ να κάτσω πολύ....

Νίκο φέρε μου και αυτά που λέγαμε ;)

Αν δεν έρθεις ξυρισμένος, δε σου φέρνω τίποτα. :D

Παιδιά μια χαζή ερώτηση, αλλά νομίζω απαραίτητη για τους πρώτους που θα φτάσουν: τι ακριβώς λέμε στα γκαρσόνια για να μας οδηγήσουν στο σωστό τραπέζι; Έχετε κλείσει ως Retromaniax ή σε κάποιο όνομα;

alkis21 είπε:
Παιδιά μια χαζή ερώτηση, αλλά νομίζω απαραίτητη για τους πρώτους που θα φτάσουν: τι ακριβώς λέμε στα γκαρσόνια για να μας οδηγήσουν στο σωστό τραπέζι; Έχετε κλείσει ως Retromaniax ή σε κάποιο όνομα;
"Ήρθα για την πίττα". Τώρα, μπορεί να σε πάνε στο ΚΑΠΗ που θα κόβει από δίπλα, αλλά πίττα θα φας.

αυτό και αν είναι ρετρό!!

Gryzor είπε:
"Ήρθα για την πίττα".
"Ηρθα για ΤΟ κοπη ΤΗ πίτα":D

Θα λέτε ότι υπάρχει κλεισμένο τραπέζι στο όνομα "ΧΧΧΧΧΧ". Θα το βάλω και στο αρχικό μου ποστ.

Επειδή είμαστε ήδη υπεράριθμοι, το βλέπω να παραγγέλνω 2 βασιλόπιτες, εκτός κι αν φτιάχνουν βασιλόπιτα γίγας. Ούτως ή άλλως θα μπουν 2 φλουριά. Επίσης, κάτι πρέπει να κάνουμε με τα δώρα, τα οποία πρέπει να είναι ουδέτερα, δηλαδή όποιος και να τα κερδίσει είτε ανήρ είτε θήλυ, να του φανούν χρήσιμα. Μην τύχει ας πούμε Kempston interface στη Δομνικη! Τί να το κάνει!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα