Παίδες καλά να περάσετε! Για κάποιο λόγο νόμιζα ότι η κοπή θα ήταν στις 6 και όχι στις 8 και στις 9 έχω κανονίσει να ξεσκονίσουμε τα D&D (έτσι κι αλλοιώς δεν θα ακολουθούσα σε τυχόν φαγητό, σιχαίνομαι τα μαγαζιά στο μοναστηράκι - θησείο και πέριξ) οπότε τα λέμε σε άλλη συνάντηση, μια και έχω χρόνια να ρίξω "ζαριές" στο αγαπημένο μου παιχνίδι.
Πολύ ωραία βραδιά!!Θα συμφωνήσω για τον σερβιτόρο..Πολύ ωραία παρέα και συζητήσεις καυτων θεμάτων(βιντεοταινίες 80s,συζήτηση περί cult festival) και άλλα όμορφα!Ο χώρος ήταν επίσης πολύ καλός κι επίσης μου έκανε εντύπωση η απουσία της Caprice!Άντε και του χρόνου (και χωρίς καταιγίδα!!!)
Μπράβο παιδιά. Ειμαι ο μόνος δικαιολογημένος που δεν ήρθα, ελέω και της απόστασης. Συγχαρητήρια Χερκουλ (καλη σταδιοδρομία κλπ κλπ). Γουώλη αδυνάτισες ή μου φαίνεται; Γενικώς δε μ'αρέσει να ακυρώνω, ομως ο καιρός μου τα χάλασε. Προσβλέπω σε μια επόμενη συνάντηση.
Εκανα μια εμφανιση αστραπη λογω βροχιτιδας της μικρης μου κορης. Χαρηκα διοτι ειδα παλιους φιλους, παιδια που περιμενα να δω λογω της λιστας συμμετεχοντων και παιδια που δεν περιμενα να δω και ενιοτε δεν ειχα ξαναδει ποτε παρα το γεγονος οτι "μιλαμε" τοσα χρονια μεσω του φορουμ!!
Την παρασταση εκλεψε ο Ηρακλης που με το φορητο ανιχνευτη μεταλλων εντοπισε και κερδισε το φλουρι.
Κριμα που ο καιρος δεν ηταν συμμαχος. Προσωπικα εφτασα λουτσα και φοβαμαι οτι οι "μηχανοβιοι" δεν καταφεραν να ερθουν. Φωτεινη εξαιρεση ο Mike που δεν μασαει απο βροχες και καταιγιδες.
Πιστευω παντως οτι περασαμε μια χαρα. Τα λεμε στην επομενη συναντηση με πιο ευχαριστο καιρο και ευκολοτερη προσβαση...
@stayros: Χα, μόνο κονσόλα δεν άναψα χτες, ή για την ακρίβεια έπαιζε Forza μια καλή μας φίλη. Λόγω προχωρημένης ηλικίας είχα δέσει κόμπο ότι είναι 6 το απόγευμα η πίττα (μάλλον από του Φώτη προχτές) και όχι 8, οπότε είχα κανονίσει 9 και κάτι να μαζευτεί η παλιά παρέα για λίγο D&D μια και δεν κάθομαι σε φαγητά, ούτε και μπορούμε συχνά να βρισκόμαστε. Οπότε όταν είδα την ώρα δεν προλάβαινα με τη καμία.
Highlight ήταν ότι βρέθηκα με ένα παλιό μέλος της παρέας ο οποίος είναι πια εξωτερικό και παίζαμε μέσω Skype.
Όσο για τη κονσόλα που λες, ΟΚ, ενώνω ένα 360 και ένα pc σε ένα κουτί, οπότε τα τεσταρίσματα είναι συνεχή!!!!!!!! Stay tuned!
Πρωτη φορα ηρθα σε κοπη της πιτας γνωρισα πολλα παιδια που μιλαγαμε στο φορουμ εδω και αρκετο καιρο και αλλους που δεν μιλαγαμε . Με υγεια και του χρονου!!
υγ. Στημενο το φλουρι!! ο Herco που εκοβε την πιτα , τυχαια (και καλα ) το κερδισε!!
Καταρχην ευχαριστω οσους τα καταφεραν να ερθουν - δεν ηταν καιρος αυτος για εξοδους - η επομενη συναντηση ελπιζω να ειναι και "καιρου επιτρεποντος". Επισης, τον Αντωνη για την Πιτα Γιγας και τη φωτογραφικη καλυψη (η χατζαρα που κοψαμε την πιτα ηταν δικη σου ή του μαγαζιου ? γιατι εκει την αφησαμε)
Χαρηκα που ξανα ειδα τους παλιους, τους σταθερους σε εμφανισεις, τα νεωτερα μελη αλλα και καποιες εκπληξεις. Οπως παντα δεν μπορεσα να μιλησω με κανεναν σχεδον - με τραβαγε και η Χουανιτα να μου πει που πρεπει να παμε μετα για φαγητο... τα γνωστα.
Zητω συγνωμη που εγκατελειψα νωρις αλλα το στομαχι μου εχει παντα διαφορετικη γνωμη για το ποσο διαρκουν οι εξοδοι μου.
Ο φορητος ανιχνευτης μεταλλων δουλεψε μια χαρα για το φλουρι - αλλα μιας και ηταν η πρωτη πιτα χωρις δωρα - βλεπω τη νεα Χρονια να ειναι το ιδιο τυχερη με την προηγουμενη...
Τωρα για τα γνωστα πηγαδακια (η κουλτουρα των συναντησεων) - εντυπωση μου εκανε αυτο με Maddog και Don Dokken - παντως αποκλειεται να μιλουσαν για τα κοινα μουσικα τους γουστα.
Rygar μην ανησυχεις - δικαιολογησα καταλληλα την απουσια σου
Χάρηκα πάρα πολύ που είδα πολλούς παλιούς φίλους αλλά και ακόμα περισσότερο που γνώρισα και μερικούς που δεν είχε τύχει να συναντήσω παλιότερα: (WalkerYannis, Ajax87 και βέβαια τον pitsunami μετά της γλυκύτατης συζύγου, η οποία μάλιστα του ετοιμάζει ήδη τον διάδοχο και κληρονόμο της συλλογής!). Να'στε όλοι καλά παιδιά!!!
Ήταν κάπως μικρότερη από την περσινή -μάλλον φταίει που δεν μπόρεσαν να μας τιμήσουν οι δύο κυρίες από τον Βορρά που έχουν μεγάλο fan club στο forum :flower: και θα μάζευαν περισσότερο κόσμο από τον Ηρακλή και τον Γουόλυ - αλλά η ώρα κύλησε πολύ ευχάριστα.
Και αφού είπαμε τα καλά, θα προχωρήσω στις καταγγελίες.
-Καταγγέλω το προεδρείο (Wally, Shock, Herco) που εξαφανίστηκε με συνοπτικές διαδικασίες και ευρεία ποικιλία δικαιολογιών πρώτο.
-Καταγγέλω την miss Wally που δεν συγκρατεί την παντόφλα ούτε καν για την κοπή πίτας του forum.
-Καταγγέλω τον pooky που έβαλε άλλη υποχρέωση για το ίδιο βράδυ. Retromaniax συνάντηση πάει σκέτη και με αόριστο χρόνο τελειώματος, δεν βάζουμε άλλα! Για το Αλζχάιμερ του ωραρίου δεν φταίει, έχει πιάσει εδώ και καιρό τα δεύτερα -άντα...
-Καταγγέλω τον Sonic που αφού πρώτα με ξύπνησε το απόγευμα για να ζητήσει αγώι και με αναγκασε να τον κράξω για τα καλά στον ύπνο μου, μετά δεν εμφανίστηκε. Μάλλον φοβόταν μην συναχωθεί...ή μην τον δείρω που με ξύπνησε!
-Καταγγέλω τον Rygar γιατί η φετινή του δικαιολογία ήταν πολύ πιό πειστική από την περσινή με το GPS!
-Καταγγέλω την Juanita που δεν κρατιόταν για την μασαμπούκα και τους μάζεψε όλους και έφυγε σφαίρα για την ταβέρνα από τις 10 παρά! Ούτε καν τον φραπέ δεν είχαμε τελειώσει εγώ και ο Don...
Δυστυχώς οι οικονομικές περικοπές (15 ευρώ για να βγάλω Σ/Κ...ανάθεμα τους λογαριασμούς...) δεν επέτρεψαν να ακολουθήσω στην μάσα, αλλά μείναμε στον Στάβλο σε μια μικρή αλλά πολύ ζεστή παρέα εγώ, ο Don Dokken, ο Getta Robo, ο pitsunami και η miss pitsunami. Όταν τελειώσαμε τους φράφφους με τον Don, πήγαμε μετά από πρόταση του Getta Robo που είναι νέο παιδί και τριγυρνάει ακόμα (οπότε γνωρίζει τα καλά μέρη καλύτερα από εμάς τα γερόντια...) σε ωραιότατο κοντινό μπαράκι με την μπύρα στα 2 ευρώ και κάτσαμε σχεδόν ως τις 1. Τον ευχαριστώ κιόλας που κέρασε την δικιά μου και επιφυλάσσομαι.
Και το τελικό follow up:
Αφού οικειοποιήθηκα το σεβαστό κομμάτι πίτας που απέμεινε, το έφερα σπίτι και σήμερα το πρωί το ανακάλυψαν τα μικρά. Ιδού τι έγινε μετά:
Ορμήσαν σαν παλαβά. Σας ορκίζομαι, τα ταίζω κανονικά, δεν λιμοκτονούν...
Το χαμόγελο της επιτυχίας (x2). Μάσα εκτός προγράμματος!
Με τα μούτρα στο πιάτο. Το "monster appetite" στην πυτζάμα της μικρής συμπτωματικό αλλά απόλυτα αντίστοιχο της κατάστασης.
Εγώ με την κόρη. Φωτογράφος: Νίκος, 5,5 ετών.
Εγώ με τον γιό. Ο μικρός ακόμα μασουλάει. Φωτογράφος: Δώρα, 4 ετών. Εντάξει, πήρε λίγο κλίση αλλά καλά τα κατάφερε...