Όποιος έγραφε τις λεζάντες είναι για πολλές "φάπες". Ε όχι και παιδοβούβαλο ο Βρασίδας Χαραλαμπίδης γεννηθείς εις Αλεξάνδρειαν Αιγύπτου και εξάδελφος του Ντέμη Ρούσσου.Πως το βρήκες ρε θηρίο , μπράβο!
Και ένα τελευταίο για σήμερα , με μια ακόμη ατυχέστατη λεζάντα , εν πάσει περιπτώσει , πρόκειται για τραγουδιστή πασίγνωστο που τώρα πια έχει αποσυρθεί πια...
Φαινεται, θα τον μπερδεψαν με τον Ντεμη.Όποιος έγραφε τις λεζάντες είναι για πολλές "φάπες". Ε όχι και παιδοβούβαλο ο Βρασίδας Χαραλαμπίδης γεννηθείς εις Αλεξάνδρειαν Αιγύπτου και εξάδελφος του Ντέμη Ρούσσου.
Δε νομίζω γιατί στα νιάτα του ήταν λεπτός.Φαινεται, θα τον μπερδεψαν με τον Ντεμη.
ΑΙΣΧΟΣ Δυστυχώς διαπιστώνω ότι από τότε υπήρχε "κατινο-δημοσιογραφία",Κυριε συντάκτα, απολυεστε...!
αποκαλεσατε παιδοβουβαλο τον λαμπρόν αυτόν νεον;
Ποιος είναι ο συντάκτης αυτής της λεζάντας; ΕΛΕΟΣ!Και ένα τελευταίο για σήμερα , με μια ακόμη ατυχέστατη λεζάντα , εν πάσει περιπτώσει , πρόκειται για τραγουδιστή πασίγνωστο που τώρα πια έχει αποσυρθεί πια...
Προβολή συνημμένου 235497
Και τωρα βλεπω πως ο Ελεφαντας κι εγω σκεφτηκαμε και γραψαμε το ιδιο πραγμα ταυτοχρονα.Η μόνη δικαιολογία είναι αν στο κείμενο ο Δάκης είχε πει "μικρός ήμουν παιδοβούβαλο" κι η λεζάντα το γράφει ειρωνικά διότι δεν ήταν, εξ ου και τα αποσιωπητικά πριν τον χαρακτηρισμό. Πάντως ήταν όμορφο αγόρι, αν σκεφτεί μάλιστα κανείς ότι ήταν στην άχαρη ηλικία.
Πιστευω πως ο χαρακτηρισμος παιδοβουβαλο προερχεται μαλλον απο τα λογια που ειπε ο ιδιος ο Δακης στη συγκεκριμενη συνεντευξη στο περιοδικο. Προφανως δηλωσε πως οταν ηταν μικρος οι φιλοι του τον αποκαλουσαν παιδοβουβαλο και γι' αυτο γραφτηκε ετσι.
Δε νομιζω πως ηταν ιδεα του συντακτη αυτη η λεξη. Πρεπει να υπαρχει προηγουμενο.