αριαδνη είπε:
Διικοι μου αγαπημένοι- Αλεξανδρακης στο κλωτσοσκούφι- Βουλγαριδης στο δόλωμα- γιατί και οι δυο ξεπερασαν προκαταλήψεις και στερεότυπα για να ειναι με τις γυναίκες που θέλησαν, δεν το βλέπεις κάθε μέρα αυτό..ήταν ανδρες με όλη τη σημασια της λεξεως, εκτιμησαν οτι διπλα τους ειχαν μια κοπέλα με καλοσυνη εμφυτη και καλή καρδιά!! πόσα επρεπε και οι δυο να πολεμήσουν!
Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε! Στα παραπάνω ζευγάρια στο ένα δεν μπορώ να χωνέψω τον άντρα (αυτός ο Βουλγαρίδης πολύ λαπάς βρε παιδί μου8)), στο άλλο τη γυναίκα. Πολύ στυλάτος κι ερωτεύσιμος ο εφοπλιστής - Αλεξανδράκης αλλά την Αλίκη στο "Κλωτσοσκούφι" μου 'ρχεται να της χώσω μπουνιά

. Ένα αγενέστατο πλάσμα που περνάει όλες τις χοντράδες για αφέλεια. Το μόνο που μου χάλαγε την εικόνα του Τζώρτζη στην ταινία ήταν ότι ερωτεύτηκε ένα τέτοιο παρτσακλό

. Όσο σκέφτομαι αυτή την σκηνή με το κανταϊφι που μπαίνει η γραμματέας (τη βγάλανε "ξινή" τη γυναίκα επειδή δεν άφηνε τον κάθε άσχετο να μπει στο γραφείο του αφεντικού της, λες και δεν ήταν αυτή ακριβώς η δουλειά της :xm: ) και βγαίνοντας της λέει θρασύτατα η Βουγιουκλάκη, τείνοντας το πηρούνι με το κανταϊφι να κρέμεται "θες; θες; Ε! μη θες!", φουντώνω, ΦΟΥΝΤΩΝΩ!!!!
Και μετά από ώριμη σκέψη, βάζω ως αγαπημένο ανδρικό ρόλο τον Άγγελο Μουρούζη (τι έκπληξη! ο Νίκος Κούρκουλος

) από το "Κοινωνία ώρα μηδέν". Γιατί:
1. Ήταν ιπτάμενος κι ένα φετίχ στους άνδρες με στολή το έχω #)
2. Ήταν από καλή οικογένεια και είχε μια ανατροφή (διαφορετικά θα έβαζα τον Αστραπόγιαννο αλλά πάντοτε σκεφτόμουν αυτή η κάπα του τι μπόχα θα έσερνε

)
3. Έχει θάρρος
4. Έχει τιμιότητα
5. Έχει και γ... ε χμμμμ ... πολύ ωραίο στέρνο στη σκηνή που φιλοτιμάται και μας το δείχνει γυμνό
Αρκεί να τον πετύχαινα αφού είχε κάνει τον κύκλο του στους Ανώνυμους Αλκοολικούς