Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
πληρης η απάντηση στην 13!!kossyfa είπε:Μη ξεχνάτε οτι ο Μίμης Φωτόπουλος και η Σμαρούλα Γιούλι εκτος απο ζευγαρί και αδελφία , έχουν κανει και πατέρας με κόρη στο ''Θόδωρος και το Δίκανο '' , και εκτός απο το σωφεράκι εχουν παίξει το ζευγάρι και στη Καφετζού
Ενίσταμαι κύριε πρόεδρε! Στα παραπάνω ζευγάρια στο ένα δεν μπορώ να χωνέψω τον άντρα (αυτός ο Βουλγαρίδης πολύ λαπάς βρε παιδί μου8)), στο άλλο τη γυναίκα. Πολύ στυλάτος κι ερωτεύσιμος ο εφοπλιστής - Αλεξανδράκης αλλά την Αλίκη στο "Κλωτσοσκούφι" μου 'ρχεται να της χώσω μπουνιάαριαδνη είπε:Διικοι μου αγαπημένοι- Αλεξανδρακης στο κλωτσοσκούφι- Βουλγαριδης στο δόλωμα- γιατί και οι δυο ξεπερασαν προκαταλήψεις και στερεότυπα για να ειναι με τις γυναίκες που θέλησαν, δεν το βλέπεις κάθε μέρα αυτό..ήταν ανδρες με όλη τη σημασια της λεξεως, εκτιμησαν οτι διπλα τους ειχαν μια κοπέλα με καλοσυνη εμφυτη και καλή καρδιά!! πόσα επρεπε και οι δυο να πολεμήσουν!
Α! κι εμένα μου αρέσει ο Βουλγαρίδης.αριαδνη είπε:μονο εγω βρισκω τον Βουλγαριδη, σεξυ και ωραιο άνδρα, να κοιταχτώ..
Το να είναι κάποιος σε δίαιτα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να κοιτάζει το μενούbambinella 100 είπε:12. Αυτο το "αγαπημενος" που λες, δεν σημαινει απαραιτητως και ερωτικα ελκυστικος, ετσι; (Ασε που ειμαι και παντρεμενη γυναικα) οποτε θα μιλησω αλλιως....
κάτι πάλι σαν τον Αστραπόγιαννο, θα ηταν το θέμα , εκεί με παραπέμπει τουλάχιστον..ε. τσιγγουνιές!caprice είπε:Πριν ξεκινήσουν οι απαντήσεις της επόμενης σειράς ερωτήσεων του κουίζ, να δώσω και εγώ την απάντηση που χρωστούσα.
Η ταινία της Φίνος Φιλμ που είχε ελάχιστα γυρίσματα, με πρωταγωνιστή τον Κούρκουλο και δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, είχε τον τίτλο "Ο Άγιος των σκλάβων"..
H Αλίκη στο Ναυτικό ήταν συμπαραγωγή της Φίνος,ίσως γι αυτό θεωρείς Το δόλωμα εσύ...αριαδνη είπε:τεσπα, Γιαννη, εγω για την 9, ξέρω πως το δόλωμα, ήταν η πρώτη εγχρωμη του Φίνου, γνωριζω λάθος!;
με τα άλλα όλα συμφωνούμε..