http://www.elmp.gr/index-3a.htmlDPS είπε:Θερμές ευχαριστίες απ' όλους τους συνεργάτες μας στο Ευγενίδειο Πλανητάριο για τα καλά σας λόγια.
O κος Σιμόπουλος στο φόρουμ μας;;;DPS είπε:...
Πλησιάζω τα 70 αλλά αντέχω ακόμη (1973 μέχρι σήμερα!)!!!
Αυτή η απορία μου προέκυψε κι εμένα! Εν τω μεταξύ λέει στην πιτσιρίκα πως πρέπει να το προσέχει και να μεταφέρεται με προσοχή κι εκείνος το ακουμπά και μισοπατάει το βίντεο στον πάγκο! Ένα άγχος σε πιάνει να το βλέπεις.Stormwatch είπε:Να έζησε άραγε το βίντεο; Ο Παυλίδης το ακουμπάει οριακά στο τραπέζι...
Ισχύει! Αυτή η φωνή, αυτή η φιλικότητα που αποπνέει, είναι άκρως συμπαθητικός και πολύ ζεστός άνθρωπος.Rinus Cesar είπε:τι γλυκούλης και συμπαθητικός ο Αργύρης Παυλίδης .... αγαπάμε Αργύρη :flower: :flower: ...
χαχαχαχα!!! nwnta φοβερός! Πραγματικά σε πιάνει άγχος με το βίντεο, λες τώρα θα πέσει....nwntas είπε:Αυτή η απορία μου προέκυψε κι εμένα! Εν τω μεταξύ λέει στην πιτσιρίκα πως πρέπει να το προσέχει και να μεταφέρεται με προσοχή κι εκείνος το ακουμπά και μισοπατάει το βίντεο στον πάγκο! Ένα άγχος σε πιάνει να το βλέπεις.
Ισχύει! Αυτή η φωνή, αυτή η φιλικότητα που αποπνέει, είναι άκρως συμπαθητικός και πολύ ζεστός άνθρωπος.
Με χαρά θα υποδεχτώ όποιον/α από εσάς έχει τον χρόνο και την όρεξη να έλθει στο γραφείο μου (μετά τις 2:00 μμ).ChristosM είπε:Μικρό απόσμασμα από εκπομπή:
Οκ!!! Dreams come true!!!DPS είπε:..
Με χαρά θα υποδεχτώ όποιον/α από εσάς έχει τον χρόνο και την όρεξη να έλθει στο γραφείο μου (μετά τις 2:00 μμ).
Ευχαριστούμε για την πρόσκληση κ. Σιμόπουλε, η τιμή που μας κανετε είναι πολύ μεγάλη. Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για περαιτέρω ενέργειεςDPS είπε:Με χαρά θα υποδεχτώ όποιον/α από εσάς έχει τον χρόνο και την όρεξη να έλθει στο γραφείο μου (μετά τις 2:00 μμ).