Aααα .... λιποθυμώωω !!! Δεν έχουμε λόγια για να σάς ευχαριστήσουμε κύριε Σιμόπουλε :flower:DPS είπε:Ευχάριστα νέα! Ο ChristosM παρέλαβε σήμερααπό το γραφείο μου 100 ολόκληρα επεισόδια από τα συνολικά 197 που είχαν γυριστεί για την εκπομπή "Κόκκινοι Γίγαντες, Ασπροι Νάνοι" (1982-1986) σε κασέτες VHS άγνωστης "κατάστασης". Υποσχέθηκε να τα ψηφιοποιήσει και είμαι βέβαιος ότι στη χειρότερη περίπτωση θα έχουμε τελικά αρκετές δεκάδες επεισόδια πολύ καλής ποιότητας. !
ChristosM είπε:Ο κυριος Σιμόπουλος, ενας ευγενεστατος και γλυκος ανθρωπος, μας δεχτηκε χθες στο γραφειο του ...
Πω πωωωω ... τι υπέροχο βιντεάκι είναι αυτόοοο !!! Αν αρχίσω να γράφω για το "πόσες αναμνήσεις μού ξύπνησε" και "πόση συγκίνηση μού προκάλεσε" ... τελειωμό δεν θα έχω !!! Και ... η έκπληξη : Το βιντεάκι είναι σε αρίστη κατάσταση !!! Ούτε ξεθωρισμένο, ούτε θαμπό, λες και ... η εκπομπή προβλήθηκε ... λίγα χρόνια πριν !!! Φαίνεται ότι οι βιντεοταινίες, στις οποίες έγραψε τις εκπομπές του ο κος Σιμόπουλος, ήταν ... αρκούντως αξιόπιστες !!! Πραγματικά, δεν υπάρχουν λόγια να τον ευχαριστήσουμε :flower:ChristosM είπε:Η ψηφιοποίηση του τηλεπαιχνιδιού προχωράει... Δειτε πως ξεκινησαν ολα εκεινο το Νοεμβριο του 1982...
Όντως, έτσι είναι !!! Παρόλο που η "ουσία" και η "φιλοσοφία" της εκπομπής παρέμεναν ίδιες, με την πάροδο του χρόνου άλλαζαν κάποια πράγματα στον τρόπο διεξαγωγής του παιχνιδιού !!! Όλα αυτά, βέβαια, συνέβαλαν στο να ανανεώνεται σε κάθε τηλεοπτική σεζόν το ενδιαφέρον μας για το τηλεπαιχνίδι [και ίσως ... αυτός να είναι ένας απ' τους βασικούς λόγους που οι "Κόκκινοι Γίγαντες" μακροημέρευσαν, προσωπικά τους θυμάμαι επί ... τέσσερις τηλεοπτικές σεζόν να μάς κρατάνε συντροφιά :flower: :flower !!! Επίσης, κάποια στιγμή έκανε την εμφάνισή του και ... ο κομπιούτερ που μετρούσε τη βαθμολογία των παιχτών, με εκείνη την φοβερή "κομπιουτερέ φωνή" που ανακοίνωνε : "χουάνουεις έναν βαθμουό" [σε κάποιο επεισόδιο ο Παυλίδης μάς εξήγησε από πού προερχόταν αυτή η φωνή] !!!ChristosM είπε:Να στε καλα παιδια. Σιγα σιγα θα ερθουν κι αλλα πολλα βιντεο μια και η εκπομπη αλλαζε μορφη με την παροδο του χρονου. .
Από τα ωραιότερα και χρησιμότερα project που θα μπορούσαν να γίνουν. Συγχαρητήρια!ChristosM είπε:Η ψηφιοποίηση του τηλεπαιχνιδιού προχωράει... Δειτε πως ξεκινησαν ολα εκεινο το Νοεμβριο του 1982...