Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
καλώς τον! κοίτα να δεις...leftman είπε:Καλημέρα σε όλους/ες. Είμαι ο πρώτος νικητής του τηλεπαιχνιδιού στον πρώτο κύκλο που έπαιξε. Τότε ήμουν 1η Λυκείου κι έπαιξα ζευγάρι με την ξαδέλφη μου (τότε ήταν 2α Γυμνασίου) Μιλάμε για το φθινόπωρο του 1982. Αρχικά ήμασταν 16 ζευγάρια . Παίξαμε ανά 2 και βγήκαμε 8 ζευγάρια νικητές, μετά οι 4, μετά το ζευγάρι του μεγάλου τελικού όπου κερδίσαμε κι εκεί!!!! Κερδίσαμε συνολικά και στις 4 αναμετρήσεις. Πήραμε ως δώρο από δύο χρυσά νομίσματα (2 εγώ και δύο η ξαδέλφη μου) αναμνηστικά των Πανευρωπαικών Αγώνων Στίβου της Αθήνας το 1982. Πραγματικής αλλά και συλλεκτικής αξίας. Στην εκπομπή μας πήγε η θεία μου (μητέρα της ξαδέλφης μου) η οποία έμαθε ότι αναζητούν παιδιά με γνώσεις για ένα νέο τηλεπαιχνίδι. Επειδή δεν γράψαμε τίποτα και ποτέ στο βίντεο, αν κάποιος/α έχει κάτι θα ήθελα να το δω!!!Σαν τώρα θυμάμαι ότι μια από τις ερωτήσεις (σε κάποιο μπαράζ ισοβαθμίας) που χρειάστηκε να απαντήσουμε ήταν ποια είναι η ταχύτητα του φωτός κι εγώ απάντησα 3επί 10 στην ογδόη m/sec!!! O Παυλίδης το είχε στα χαρτιά του ως 300.000 km/sec αλλά κατάλαβε αμέσως πως είναι στην ουσία το ίδιο. Φανταστική εμπειρία, αλλά δυστυχώς θυμάμαι πολύ λίγα καθώς όλες οι εκπομπές γυρίστηκαν μέσα σε λίγες μέρες, άσχετα αν παίζονταν επί 4 μήνες μετά. Νομίζω ο πρώτος κύκλος κράτησε απο 10/1982 έως 2/1983.
ntsmrtz είπε:καλώς τον! κοίτα να δεις...χθες και σήμερα ψάχνω συνέχεια μπας και πετύχω πουθενά κανένα βιντεάκι αλλά τζίφος. μας πέτυχε όμως ο πρώτος νικητής
Εξαιρετικες πληροφοριες οντως και αρκετο περιπλοκο το παιχνιδι,θυμηθηκαμε πως παιζοταν .leftman είπε:Μακάρι να βρεθεί κάτι!!! Παιδιά, το παιχνίδι ήταν πού δύσκολο. Εκτός από τις ερωτήσεις (που ήταν τελείως άσχετες με τα βίντεο που παίζονταν), έπρεπε μετά να διαλέξεις ένα ουράνιο σώμα από τα 16 που υπήρχαν, ώστε να μετακινηθείς πλησιέστερα μέσα στο ηλιακό σύστημα. 13 ουράνια σώματα σε προχωρούσαν μία θέση, 2 δύο θέσεις, και ένα 3 θέσεις. Δικαίωμα να διαλέξεις ουράνιο σώμα είχες μόνο αν είχες πρώτα απαντήσει σωστά στην ερώτηση. Δεν θα ξεχάσω πως στην πρώτη εκπομπή, οι αντίπαλοι είχαν απαντήσει 3 ερωτήσεις σωστά και είχαν πετύχει τα ουράνια σώματα που τους μετέφεραν 2 θέσεις, έτσι είχαν συνολικά 5 θέσεις από την αφετηρία. Εμείς πάλι είχαμε απαντήσει 2 σωστές αλλά τα ουράνια σώματα που διαλέξαμε είχαν μία θέση έτσι έιχαμε μετακινηθεί κατα δύο θέσεις. Στην 3η ερώτηση που απαντήσαμε σωστά (και τελευταία του παιχνιδιού) μου ρχεται μια φαεινή ιδέα και λέω τη Γη ως ουράνιο σώμα και -ω του θαύματος- μας μετακίνησε 3 θέσεις. Ετσι φτάσαμε τους άλλους. Στην ερώτηση μπαράζ, πόσες μέρες έχει ένα δίσεκτο έτος, πάτησα πολύ γρήγορα το κουμπί,απάντησα σωστά (366) και κερδίσαμε. Στα υπόλοιπα παιχνίδια δεν θυμάμαι τίποτα!!! Ήταν και τα τρία σε μία μέρα. Εξοντωτικό!!!
Xαχαχαχαχαχαχα"Χουάνουεις έναν βουαθμουό"