1@Goliath2009[/USER]Goliath2009 είπε:Γειά σας φίλες και φίλοι του forum. Έχω τις ακόλουθες 2 απορίες και όποιος μπορεί να μου απαντήσει είναι θα μου είναι απαραίτητο:1. Κάποτε υπήρχε ένα περιοδικό με τίτλο Conan και κυκλοφορούσε για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα υπήρχε ένα τεύχος στο οποίο έδειχνε τον Conan που τα έβαλε με τον κακό (τον νίκησε τον κακό) και τον πέταξε σε μια υψικάμινο και στο τέλος διαφήμιζε ένα ζευγάρι χρυσά γάντια. Μήπως μπορείτε να θυμηθείτε για ποιό τεύχος μιλάμε?
[edit] copyrights [edit]
....ολα τα comics, ανεξαρτητα τι εκδοση ειναι, εχουν πνευματικα δικαιωματα!!!Goliath2009 είπε:Υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα για τα παραπάνω τεύχη του Super Conan?
Goliath2009 είπε:Θα ήθελα να μάθω ποιό είναι το παραπάνω τεύχος που περιγράφω (αν είναι εφικτό)?
Goliath2009 είπε:Κάποτε υπήρχε ένα περιοδικό με τίτλο Conan και κυκλοφορούσε για πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα υπήρχε ένα τεύχος στο οποίο έδειχνε τον Conan που τα έβαλε με τον κακό (τον νίκησε τον κακό) και τον πέταξε σε μια υψικάμινο και στο τέλος διαφήμιζε ένα ζευγάρι χρυσά γάντια.
Δεν εχω καταλαβει, τα γαντια ηταν διαφημιση που υπηρχε στο περιοδικο Ή ηταν μερος της ιστοριας στο τελευταιο καρε; :what:Goliath2009 είπε:Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι η τελευταία φωτογραφία της συγκεκριμένης ιστορίας δείχνει τα γάντια και την στάχτη του κακού.
Οπως παντα, πολυτιμη η βοηθεια του Aardy!!!Aardvark είπε:Η ιστορια ειναι το "The armor of Zulda Thaal",αμα κατεχεις τα αγγλικα βρισκεται ευκολα.