Εκτος αν το "πενταωρη" το ειπε χαριτολογωντας. Οπως λεμε ας πουμε οτι το Μπεν Χουρ ειναι δεκα ωρες ταινια.Στη σειρα ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ στο επεισοδιο 4 οι σμηνιτες θελουν να πανε σε προεκλογικη συγκεντρωση.
Σκεφτονται λοιπον πώς να κρατησουν απασχολημενο τον Καραβανεα για να μην καταλαβει οτι λειπουν.
Προτεινεται να βαλουν να δει ταινια με το Νικο Ξανθοπουλο, ο Καραβανεας ειναι φανατικος του θαυμαστης.
Η ταινια που επιλεγεται ειναι Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝΟΣ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟΥ (που ειναι και πενταωρη, συμφωνα με το σμηνιτη Νταλλας).
Εδω υπαρχει ενα λαθος: με βαση το youtube η ταινια ειναι τριωρη.
Παλι καλα που τον Τασο Χαλκια δεν τον κανανε Λακη Χαλκια!Στην κωμική σειρά ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ στο επεισόδιο με τιτλο ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ συμμετέχει ο Χρήστος Χατζηπαναγιωτης αλλά στο 1.27 λέει ''έκτακτη συμμετοχή Χρήστος Χατζηγιάννης''.
Στην κωμική σειρά του ΑLPHA "Θα σε δω στο πλοίο" την οποία παρακολουθούσα γιατί μου αρέσουν πολύ και ο Τάσος Χαλκιάς και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στο πρώτο επεισόδιο του σήριαλ ο ύπαρχος (Χαλκιάς) αναφέρεται στην "συχωρεμένη" μητέρα του καπετάνιου (Παρτσαλάκης). Η οποία "συγχωρεμένη" στον δεύτερο κύκλο ανασταίνεται και παρουσιάζεται στο σήριαλ (και τις δύο μητέρες του καπετάνιου και του υπάρχου παίζουν οι δύο άντρες). Στο ίδιο έργο η τραγουδίστρια του πλοίου (Μπέσυ Μάλφα) είναι ερωμένη του καπετάνιου και στην αρχή είναι πρώην μπουζουξού, πράγμα για το οποίο ντρέπεται ο καπετάνιος και γι' αυτό δεν λέει τη σχέση του στον φίλο του παρόλο που είναι πολύ ερωτευμένος με την Βαλέρια. Στην πορεία η μπουζουξού γίνεται απόφοιτος του Ωδείου που δε βρίσκει δουλειά επειδή είναι πολύ άκομψη και δεν είναι προκλητική και την γνωρίζει τυχαία ο ύπαρχος, ο οποίος την φέρνει στο πλοίο και την μεταμορφώνει!!!!!!! Απαράδεκτο και πολύ κρίμα γιατί η σειρά δεν ήταν κακή πραγματικά και οι ηθοποιοί έπαιζαν πολύ καλά για τα δεδομένα ελληνικού σήριαλ που τα περισσότερα δε βλέπονται και με αυτές τις ανοησίες έχασε πολύ στα μάτια μου.
Στο ίδιο σήριαλ, η μητέρα του υπάρχου λέγεται Σοφία στον πρώτο κύκλο (δια στόματος του πρωταγωνιστή) και Κουλίτσα στο δεύτερο από το Βασιλική (δια στόματος του ετέρου πρωταγωνιστή) !!!!!
Επίσης στο εν λόγω σηριαλ, στα πρωτα επεισοδια η Βαλέρια εμφανίζεται ως Βαλέρια Βασιλοπούλου κι προς τα μισα που Α κύκλου το επίθετο αλλάζει σε Βαλέρια Πουλοπούλου.
(**Βασιλοπούλου ειναι και το κανονικό επίθετο της Μπέσυς Μάλφα. Το Μάλφα ειναι το πατρικό επίθετο της μητερας της).
... Γιατί το σενάριο γενικά, είχε ωραίες κωμικές αλλά και ερωτικές στιγμές όπως το ειδύλλιο Χάρη-Δήμητρας, κατά κόσμον Τάσου Χαλκιά-Θεώνη Σκαλέρη...
Ναι, ναι, δίκιο έχεις... Είχε κι άλλα....
Η Μυρτώ Μαυρογυαλούρου (χαρακτήρας που η Χριστίνα Θεωδοροπούλου έπαιζε εξαιρετικά κατά την άποψή μου), στην αρχή είναι παντρεμένη με τέσσερις άντρες. Της το θυμίζει η ορντινάντζα της, ο Δρούγκας. Σε κάποιο επεισόδιο με τον Βασίλη Κούκουρα που παίζει την παλιά της αγάπη, του λέει να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, γιατί έχει κάνει τρεις θρησκευτικούς.
Ενα άλλο! Η Μέλα ήταν 19 ετών. Το λέει ο ίδιος ο Χάρης στην μάνα του: "Η Χαρά έμεινε έγκυος πριν από 19 χρόνια". Πως γίνεται σε αυτην την ηλικία η Μέλα να είναι πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας;;; Οταν ο Χάρης εψαχνε τα στοιχεία της στο αρχείο του Δρούγκα, βρήκε "Παπαστεφάνου Μέλα, πτυχιούχος".
Καλά πόσο ετών τελείωσε το σχολείο κι πότε πρόλαβε να πάρει κι πτυχίο γυμναστού στα 19 της;;
Άσε δηλαδή που ήταν 18 χρονών.... Γιατί μέχρι να γεννηθεί ένα μωρό περνάν εννιά μήνες.....
Επίσης, ο μπαμπάς της Μυρτώς, ο εφοπλιστής, λέει στο πρώτο επεισόδιο στον καπετάνιο: "Μια και άλλα παιδιά δεν έχω, νόμιμα τουλάχιστον, θα λουστείτε την τρελοκαμπέρω την κόρη μου"... Σε επόμενο επεισόδιο βγαίνει ότι η Μυρτώ έχει και μια αδελφή που τη λένε Μελίνα....!!!!!