Λάουρα (1980 ΥΕΝΕΔ)

bernard.c είπε:
Το μόνο που εγώ γνωρίζω φίλε tsalk είναι ότι η σειρά προβλήθηκε από το ΡΙΚ. Δεν ξέρω όμως την χρονολογία προβολής (το 1981 ή το 1982; ), αλλά ούτε γνωρίζω αν προβλήθηκε και από ποιο κανάλι στον Ελληνισμό της διασποράς (Αμερική και/ή Αυστραλία)... Δεν ξέρω αν ο ChristosM γνωρίζει κάτι παραπάνω επί του θέματος...
Στο ΡΙΚ ξεκινησε τον Φλεβαρη του 1981.
 
Μία φωτό από τα γυρίσματα της σειράς. :)

laoura.jpg
 
Ακόμα μια φωτογραφία.

laoura1.jpg
 
Ακόμα μια φωτό από τα παρασκήνια της σειράς!

laoura.png
 
Ένα μεγάλο μπράβο στη Sunset για τον καταιγισμό των φωτογραφιών του τελευταίου διημέρου!
 
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άλκη που κάθε τόσο μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον!
 
[διεγράφη, έγραψα σε λάθος τόπικ]
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν .... Από αυτό το σήριαλ μού έχουν μείνει : Α/ Η ασπρόμαυρη πρωταγωνίστρια, ντυμένη με άσπρα φορέματα και με τα μακριά μαύρα μαλλιά !!! Ο ορισμός της "αρχοντιάς", αλλά και της "μοιραίας γυναίκας" !!! Να σκεφθείτε ότι κι εμείς, όποτε τη βλέπαμε ως παιδάκια, νιώθαμε ... σκιρτήματα !!! Μάλιστα, αυτή η ανυπέρβλητη γοητεία και αρχοντιά ίσως να μην αποτυπωνόταν τόσο γλαφυρά και πειστικά αν το σήριαλ ήταν έγχρωμο !!! Β/ Το όνομα Γώγος Μελισσίδης !!! Αυτός ήταν ο πρώτος έρωτας της Λάουρας, ο οποίος, όταν τον χώρισε η Λάουρα, αυτοκτόνησε από τον καημό του και στο τέλος κατηγόρησαν τη Λάουρα για τον χαμό του !!! Πάντως, μού έχει μείνει η ατάκα της μητέρας της Λάουρας : "Τον Γώγο τον Μελισσίδη δεν τον σκότωσες εσύ" !!! Γ/ Η σκηνή του τελευταίου επεισοδίου με τη δίκη της Λάουρας !!! Σύμφωνα με τα λίγα που θυμάμαι, η σκηνή αυτή είχε γυριστεί κάπως "θαμπά", ούτως ώστε να μάς δίνει την εντύπωση ότι ... τη βλέπουμε στο όνειρό μας !!! Επίσης, βλέπουμε μόνο τη Λάουρα, την ώρα που απολογείται, και όχι τα πρόσωπα των δικαστών !!! Ακούμε, όμως, τις φωνές τους [σαν να έρχονται ... από το υπερπέραν !!!] και τις ερωτήσεις που τής κάνουν σχετικά με τους θανάτους !!! Και στο τέλος ακούμε μια φωνή : Αθώα !!!!
 
Χαχαχαχαχα

Rinus μου αρεσει ιδιαιτερα να διαβαζω τα ποστς σου διοτι εκτος απο εξαιρετα περιγραφικος, φαινεται οτι ως πιτσιρικας ησουν και υπερβολικα "καψουριαρης".

Απο τις παικτριες στα τηλεπαιχνιδια μεχρι τις πρωταγωνιστριες των σηριαλς! Δεν σου ξεφευγε καμια :D
 
Rinus απλά respect για το παραπάνω μήνυμα!
 
Τη θυμάμαι τη σειρά και δεν μου άρεσε ως παιδί. 'Ηταν το έργο του Ξενόπουλου που το θεωρούσα το λιγότερο ωραίο. Κρίμα όμως να μην υπάρχει όπως και τα υπόλοιπα.
 
attachment.php


Ελένη Ανουσάκη, Γιώργος Κιμούλης, Μαρία Τζομπανάκη

attachment.php


Μαρία Τζομανάκη και Γιώργος Κιμούλης

attachment.php


Γιώργος Κιμούλης και Ελένη Ανουσάκη
 
Πίσω
Μπλουζα