Λευτέρης Πανταζής

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Wally
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλητερα να κοψω το χερι μου παρα να ακουσω πανταζη

Χμ !!!! ο Πρόεδρος (μεταξύ άλλων ιδιοτήτων) .... Αν δεν είχε αγγίξει τον ποδοσφαιρικό ύμνο του Πανιωνίου θα του συγχωρούσα κάθε ατόπημα. Θα κάνω την υπέρβαση λοιπόν και θα ψηφίσω το "Τη βαρέθηκε η ψυχή μου" το οποίο μου αρέσει ούτως ή άλλως. Να πω μόνο ότι η πρώτη εκτέλεση ήταν του Μανώλη Αγγελόπουλου, στην πορεία το "εκτέλεσαν" και άλλοι.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Νομίζω επίσης ότι "άξιζε" να είναι και το κάτωθι στη δεκάδα. Μιλάμε για αξέχαστες εκτελέσεις και αυτό πράγματι είναι αξέχαστη "εκτέλεση". Κάτι σαν την καταστροφή των Καλαβρύτων, τέτοιο πράγμα. :precry:

http://www.youtube.com/watch?v=tjznNDe0_ug

@Maddog Οταν ερθει η ωρα του Καρρα και λοιπων Βασιπαπ, Πανιβαρ ειδωλων θα ζητησω βοηθεια απο τους ειδικους (ετοιμαστε λιστες)

Μπορουμε να παμε και σε πιο σκληροπυρηνικα polls. Θεωρω οτι εσυ, ο Pooky και ο Exetlaios βγαζετε ανετα δεκαδα απο Καρουσακη, Ανθη, Μετζελοπουλο, Ταλιουρη, Καμπολη κλπ.

Επομενο βημα (απειλη)...ρετρο κλαρινα :)

Είχα μια 45αρα κασσέτα με Λεπα την οποία πολύ άκουγα όταν ήμουν έφηβος. Πρέπει να έχω μερικά του τραγούδια σε δίσκο ακόμα. Εγώ ψήφισα φυσικά τον παπαγάλο.

Wally είπε:
@Maddog Οταν ερθει η ωρα του Καρρα και λοιπων Βασιπαπ, Πανιβαρ ειδωλων θα ζητησω βοηθεια απο τους ειδικους (ετοιμαστε λιστες)
Παρακαλώ πολύ μην ξεχάσετε και τον μεγάλο Ζαφείρη Μελλά.

Και για να μην ξεφύγω από το θέμα ένα βιντεάκι από ένα live του ΛΕΠΑ στον χορό του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ''Τα παιδιά της Καλαμαριάς'' τον Νοέμβριο του 1991. Οι εκ βορείου ελλάδος ίσως θυμούνται το εν λόγω κανάλι, μάλλον μπουζουκανάλι θα έλεγα καλύτερα.

[video=youtube;02-4H8HvfQw]

Ταραχή και Σε νοσταλγώ εκτός poll ?

Ακυρώστε τη διαδικασία άμμεσα :D

Δρακε οπως λεω και στο πρωτο ποστ, εβαλα κυριως "ανεβαστικα". Να σας φτιαξω, να ανεβουν τα μωρα στη πιστα :)

Καλα ρε, το Αγαπιομαστε μονο εγω το ψηφισα? Ρυθμαρει σα ραπτομηχανη Singer με πυρηνικο μοτερι και οι στιχοι ταιριαζουν με ολα οπως η λουξ κολα ;)

ψηφιζω τον παπαγαλο γιατι το ειχα ακουσει τοσες φορες οταν βγηκε που το ειχα μαθει απεξω πραγματικα

Ψήφησα το λιγότερο χειρότερο που είναι ο Παπαγάλος.

Άλλο ένα πολύ καλό κομμάτι κατά τη γνώμη μου στα 5 καλύτερά του από τον δίσκο "Δυο λέξεις" (1982). Στίχοι: Κώστας Κοφινιώτης, μουσική: Χρήστος Εμμανουήλ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ύμνος.

Αν και γουσταρω το Εβδομος Ουρανος πρεπει να λεγεται, ειδικα μια εκδοχη στο youtube απο μια εκπομπη που κανουν παρτυ στον Alpha, της Σεμινας, οπου ολα τα μωρα χορευουν τσιφτετελι κι ο Πανταζης αφηνιαζει,

ψηφισα το Παρανομος Δεσμος, γιατι ειναι πολυ καψουροτραγουδο, χαχα!!

Εχει παντως πολλα καλα τωρα που ειδα το poll και πολλες απντησεις με αλλα που ουτα καν προταθηκαν..

Μωρε μπραβοοοο!!

ΠΑΝΤΑ (ΖΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣ)!!!! :P

Μετά από αυτό το video το χάος. Το παλικάρι με το αμάξι του βγήκε στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης μια νύχτα βροχερή. Και να παίζει στο ραδιόφωνο το "Σε νοσταλγώ". Συλλεκτικό.

metalcandyman είπε:
Καλητερα να κοψω το χερι μου παρα να ακουσω πανταζη
Ε καλά κι εσύ, γιατί νομίζεις οι άλλοι ακούνε; Έχουν πιει τις μπόμπες από πριν και είναι σε nirvana!

Ποτέ δε κατάλαβα το λόγο ύπαρξης αυτού του είδους. Κάθε φορά που σκέφτομαι τα χάλια της σημερινής μουσικής παραγωγής αναρωτιέμαι αν όλα ξεκίνησαν από την παρακμή που δημιούργησαν τα σκυλάδικα των 80-90ς.

Θεωρώ ότι τα 90s δεν ήταν παρακμή,ακόμα και ο Λεπά έβγαζε ωραία τραγούδια,και γενικά θεωρείται cult τραγουδιστής

Shock είπε:
Ε καλά κι εσύ, γιατί νομίζεις οι άλλοι ακούνε; Έχουν πιει τις μπόμπες από πριν και είναι σε nirvana!
Ποτέ δε κατάλαβα το λόγο ύπαρξης αυτού του είδους. Κάθε φορά που σκέφτομαι τα χάλια της σημερινής μουσικής παραγωγής αναρωτιέμαι αν όλα ξεκίνησαν από την παρακμή που δημιούργησαν τα σκυλάδικα των 80-90ς.
Εγώ τα ακούω και χωρίς να έχω πιεί μπόμπες και διασκεδάζω μαζί τους. Αν με χαρακτηρίζεις παρακμιακό, it's not my problem. FYI.

Ελα ρε Bill. Δηλαδή χωρίς να είσαι σε κάποιο περίεργο mode θα καθίσεις να ακούσεις μουσική και ανάμεσα στα χιλιάδες υπέροχα τραγούδια που έχουν δημιουργήσει ιερά τέρατα της μουσικής θα επιλέξεις να ακούσεις λεπα γιατί σε ξεκουράζει/ευχαριστεί/χαλαρώνει.

Θα προτιμήσεις τον λεπά από τα θησαυρό που έχουμε; Γιατί σαν χώρα στην οικονομία είμαστε ταπί αλλά στη μουσική έχουμε πλεόνασμα.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε γράψε λάθος μου :)

Ο "Βοσκοπουλος" των 80ς(/90ς) με οτι αυτο σημαινει /συνεπαγεται και κατ'αναλογια ( 60/70ς με 80/90s)

Και τους 2 ,οταν τους πετυχαινω στο ραδιο ,9/10 Τ.Βοσκοπουλο 39/40 Λ.Πανταζη ,αλλαζω σταθμο .

(και για να προλαβω μερικους , ο Βοσκοπουλος ειχε την τυχη να συνεργαστει με καλλιτεχνες και να απευθυνεται σε ενα κοινο

, οταν ο καλλιτεχνικος πηχυς ηταν αρκετα ψηλοτερα) .

Ξεκινωντας1)μια offtopic διαφωνεια 2)με εναν Admin -(απο οποια μερια κι αν το πιασεις ειμαι χαμενος εκ των προτερων) mode on

Shock είπε:

Διαφωνω καθετα . Σε αυτο συνετελεσαν ,οσοι επηρρεαζουν/καθοριζουν το lifestyle/πολιτιστικα πραγματα , οι μετριωτατες εως παρακμιακες στην πλειοψηψια τους αντιπροτασεις των αλλων μουσικων ρευματων σε σχεση με προηγουμενες δεκαετιες (με φωτεινες εξαιρεσεις οι οποιες ηταν λιγες ,σποραδικες,ή δεν τυγχανανε της απαραιτητης προωθησης στο ναδιρ τους) και το φυσικα το κοινο που αρκεστηκε/εθιστηκε/στο βαθμο που επελεξε .

Π.χ. Δεν φταιει το junk food (το ιδιο) επειδη το προτιμουν αλλα ολοι οι υπολοιποι παραγοντες ,καταναλωτισμος /marketing/ελλειψη διατροφικης παιδειας/μοδα/τροπος ζωης/τεμπελια καταναλωτη/ ..... e.t.c.

Ξεκινωντας1)μια offtopic διαφωνεια 2)με εναν Admin -(απο οποια μερια κι αν το πιασεις ειμαι χαμενος εκ των προτερων) mode off

Πίσω
Μπλουζα