Metalcandyman
Billy Mitchell εκ Σερρών
- Joined
- 23 Απρ 2011
- Μηνύματα
- 9.423
- Αντιδράσεις
- 6.308
Καλητερα να κοψω το χερι μου παρα να ακουσω πανταζη
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Παρακαλώ πολύ μην ξεχάσετε και τον μεγάλο Ζαφείρη Μελλά.Wally είπε:@Maddog Οταν ερθει η ωρα του Καρρα και λοιπων Βασιπαπ, Πανιβαρ ειδωλων θα ζητησω βοηθεια απο τους ειδικους (ετοιμαστε λιστες)
Ε καλά κι εσύ, γιατί νομίζεις οι άλλοι ακούνε; Έχουν πιει τις μπόμπες από πριν και είναι σε nirvana!metalcandyman είπε:Καλητερα να κοψω το χερι μου παρα να ακουσω πανταζη
Εγώ τα ακούω και χωρίς να έχω πιεί μπόμπες και διασκεδάζω μαζί τους. Αν με χαρακτηρίζεις παρακμιακό, it's not my problem. FYI.Shock είπε:Ε καλά κι εσύ, γιατί νομίζεις οι άλλοι ακούνε; Έχουν πιει τις μπόμπες από πριν και είναι σε nirvana!
Ποτέ δε κατάλαβα το λόγο ύπαρξης αυτού του είδους. Κάθε φορά που σκέφτομαι τα χάλια της σημερινής μουσικής παραγωγής αναρωτιέμαι αν όλα ξεκίνησαν από την παρακμή που δημιούργησαν τα σκυλάδικα των 80-90ς.
Shock είπε:Ε καλά κι εσύ, γιατί νομίζεις οι άλλοι ακούνε; Έχουν πιει τις μπόμπες από πριν και είναι σε nirvana!
Ποτέ δε κατάλαβα το λόγο ύπαρξης αυτού του είδους. Κάθε φορά που σκέφτομαι τα χάλια της σημερινής μουσικής παραγωγής αναρωτιέμαι αν όλα ξεκίνησαν από την παρακμή που δημιούργησαν τα σκυλάδικα των 80-90ς.