Λούνα Παρκ (1974 ΕΙΡΤ)

AEON είπε:
tsalk σε ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για τα πολύ συγκινητικά αποσπάσματα που έχεις κατά καιρούς ανεβάσει. Επειδή γεννήθηκα το '75 το Λούνα Πάρκ (και τον Μεθοριακό Σταθμό) κυριολεκτικά τα θυμάμαι να τα βλέπω στην τηλεόραση από τότε που θυμάμαι και τον εαυτό μου. Επειδή ήμουν πολύ μικρός θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι δεν είχα πολυκαταλάβει ποτέ τι ακριβώς έτρεχε... μια σκετς και θεατρικό κομμάτι, μια μουσικοχορευτικά και διαγωνισμοί, μια στο σπίτι του κυρ-Γιώργη με την Ουρανία. Ήταν λίγο ποτ-πουρί και η πρώτη φορά που ερχόμουν αντιμέτωπος με την έννοια της 'σπονδυλωτής' σειράς. Τότε η τηλέοραση διέπλαθε ήθη, δεν τα διέστρεφε, ούτε τα διαστρέβλωνε και πίσω από κάθε τι κρύβονταν κι από ένα δίδαγμα. Αυτό που ήταν σίγουρο ήταν ότι γούσταρα τρελά και δεν έχανα επεισόδιο με τον πολυαγαπημένο κυρ-Γιώργη, που τότε τον έβλεπα λίγο-πολύ σαν τον παππού μου. Όταν είπαν ότι θα προβαλλόταν το τελευταίο επεισόδιο, απλά δεν μπορούσα να το χωνέψω (περιέργως είχα μείνει με την ψευδαίσθηση ότι θα παιζόταν για πάντα)!
Φίλε AEON, με εκφράζεις απόλυτα με αυτά που γράφεις.

Το "Λούνα Παρκ" είναι και από τις δικές μου πρώτες (αμυδρές) τηλεοπτικές αναμνήσεις.

tsalk, σε ευχαριστούμε πολύ για όλα τα βίντεο του Λούνα Παρκ που έχεις ανεβάσει κατά καιρούς στο forum.

:thanx2: :thanx2:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Kαι πάλι σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια. Το Λούνα πάρκ όπως έχω ξαναπεί ήταν μια πολύ γλυκιά ανάμνηση για όλους μας (της γενιάς μας)

Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να ανεβάσω από βίντεο (ότι είχα το ανέβασα)
 
tsalk είπε:
Δυστυχώς δεν έχω κάτι άλλο να ανεβάσω από βίντεο (ότι είχα το ανέβασα)
Μην στενοχωριεσαι, ισως ερθει απο αλλου...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Σημερα η εκπομπη του Αρναουτογλου στο MEGA, εκανε ενα μικρο αφιερωμα στο Λουνα Παρκ με εικονες αποκλειστικες (χα, χα) απο το youtube και τα βιντεο που εχει ανεβασει ο φιλος tsalk. Φροντισαν να καλυψουν το σημα της ΕΡΤ πανω αριστερα, αλλα και το σημα του tsalk κατω αριστερα και ανενοχλητοι επαιξαν τις σκηνες.

Περα απο την πλακα, προσωπικα εχω γινει εξαλλος με αυτη την τακτικη των ιδιωτικων καναλιων, οταν μαλιστα οι "δημοσιογραφοι" που κανουν τα "αφιερωματα" διαφημιζουν το υλικο ως δικο τους. Πριν μια εβδομαδα το ιδιο εγινε απο αυτη την εκπομπη για την "Κραυγη των Λυκων".

Ηδη διεγραψα αρκετα απο τα βιντεακια που ειχα ανεβασει στο youtube και φυσικα δεν προτιθεμαι να ανεβασω αλλα, παρολο που ειχα εντοπισει καποια απο την ασπρομαυρη ΕΡΤ. (Δυστυχως καποια πλανα απο το Λουνα Παρκ που ειχα ανεβασει πριν ενα χρονο χωρις κανενα λογοτυπο, εχουν ηδη αντιγραφτει και τωρα φιγουραρουν στο youtube απο αλλο μελος ως δικα του. Ευτυχως δεν τα ειχα ανεβασει ολα...)
 
H γνωστή τακτική των καναλιών να βρίσκουν σπάνια βίντεο σειρών και εκπομπών και στην συνέχεια να τα παρουσιάζουν για δικά τους. Η εικόνα που παρουσιάστηκε σήμερα το πρωί με τα δικά μου βίντεο ήταν τεχνικά άθλια,αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να το δείξουν το βίντεο που ανέβασα από την σειρά.

Βέβαια εντύπωση προκαλέι το γεγονός ότι το mega έχει προβάλει σκηνές από το Λούνα Πάρκ που σίγουρα δεν έχει η ΕΡΤ (που τις βρήκαν δεν ξέρω) σπανιότατες,αλλά στην προκειμένη περίπτωση προτίμησαν την εύκολη λύση του youtube.

Βίντεο της ασπρόμαυρης tv υπάρχουν αρκετά, αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα δουν το φως της δημοσιότητας.
 
tsalk είπε:
...Βέβαια εντύπωση προκαλέι το γεγονός ότι το mega έχει προβάλει σκηνές από το Λούνα Πάρκ που σίγουρα δεν έχει η ΕΡΤ (που τις βρήκαν δεν ξέρω) σπανιότατες,...
Σοβαρά μιλάς? Πάρα πολύ ενδιαφέρον αυτό που αναφέρεις tsalk.

Τι σκηνές έδειξαν? Με Παπαγιανόπουλο ή με άλλους ηθοποιούς? Με το "κλασικό" καστ των πρώτων ετών ή με το μετέπειτα καστ?

Επίσης, πόσο πρόσφατα ήταν που έδειξε αυτές τις σκηνές το MEGA και μέσα στα πλαίσια ποιου αφιερώματος/ποιας εκπομπής? Μήπως ήταν σκηνές που έδωσε στο MEGA κάποιος από τους καλεσμένους της εκπομπής στην οποία προβλήθηκαν τα αποσπάσματα και έτσι δεν τα έχει στην κατοχή του το MEGA?
 
Έδειξαν το 7 λεπτο βίντεο που είχα φτιάξει με τους τίτλους, τον Πάριο και διάφορες σκηνές που είχα κολήσει. Ήταν καλυμένο το σήμα της ΕΡΤ και το λογότυπό μου Τsalk κάτω αριστερά.
 
tsalk είπε:
Έδειξαν το 7 λεπτο βίντεο που είχα φτιάξει με τους τίτλους, τον Πάριο και διάφορες σκηνές που είχα κολήσει. Ήταν καλυμένο το σήμα της ΕΡΤ και το λογότυπό μου Τsalk κάτω αριστερά.
Μάλιστα - αυτά όσον αφορά την χτεσινή εκπομπή του MEGA.

Εγώ ρωτούσα για τις "σκηνές από το Λούνα Πάρκ που σίγουρα δεν έχει η ΕΡΤ (που τις βρήκαν δεν ξέρω) σπανιότατες" που ανέφερες στο προηγούμενο post σου. Ποιες σκηνές ήταν αυτές από το "Λούνα Παρκ", πότε προβλήθηκαν από το MEGA και από ποια εκπομπή? Αναρωτιέμαι αν είναι από τα πρώτα ή από τα τελευταία χρόνια της σειράς...
 
Λογικά είναι από τα τελευταία χρόνια (1981) και το mega τις βρήκε από ιδιώτες οι οποίοι τις δώσαν (δεν ξέρω αν υπήρχε αντάλαγμα). Οι σκηνές αυτές είναι άλλες από αυτές που έχω ανεβάσει εγώ τουλάχιστον, αλλά δεν θυμάμαι σε ποιά εκπομπή ήταν και πότε. Ίσως ο ChristosM γνωρίζει κάτι παραπάνω για το θέμα
 
Το MEGA στο BRAVO με την Κορομηλα και στο πρωινο "Σαν στο σπιτι σας", εχει δειξει αρκετες σκηνες απο τα τελευταια επεισοδια, απο εγγραφες σε VHS. Σιγουρα υπαρχουν σε καποια χερια...
 
Το θέμα είναι σε ποιά, και άντε να τους βρείς (βέβαια η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, οπότε δικαιούμαστε να ελπίζουμε)
 
Βρισκόμαστε στις αρχές του 1977 και συγκεκριμένα στις αρχές του Φλεβάρη.

Το αγαπημένο Λούνα πάρκ γιορτάζει τότε δύο ευτυχή γεγονότα. Το πρώτα είναι ότι συμπληρώνονται 130 επεισόδια (από τα συνολικά 333 που έκανε), και το δεύτερο και σπουδαιότερο είναι ότι τότε τελικά και μετά από μεγάλες δυσκολίες παντρεύονται τελικά ο Νίκος (Νίκος Δαδινόπουλος) με την Ρένα (Μαίρη Ευαγγέλου).

Καλεσμένοι στο Γάμο ήταν φυσικά όλοι οι πρωταγωνιστές του Λούνα Πάρκ με κουμπάρο ποιόν άλλο από τον Κυρ Γιώργη.

Μακάρι να υπήρχε κάπου το συγκεκριμένο επεισόδιο για να το ξαναθυμηθούμε (όλοι εμείς που λατρέψαμε αυτή την σειρά) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει.

Ευτυχώς που υπάρχει και η μεγάλη φωτογραφία των νεονύμφων (μαζί με όλους τους λοιπούς πρωταγωνιστές της σειράς).

fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πω πω τι ομορφη φωτογραφια, τι υπεροχες τηλεοπτικες στιγμες. Σε ευχαριστουμε πολυ tsalk.
 
Και κάτι ακόμα που βρήκα

fetch


fetch
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Καλα αυτο το εξωφυλλο ειναι αυτο που λεει η νεολαια σημερα..."ολα τα λεφτα"!!
 
Πραγματικά τέλειο. Οπότε η φωτό από το συγκεκριμένο τεύχος θα είναι. ΤΈΛΕΙΑ!!!
 
Τσαλκ, είναι καταπληκτικές όλες!!! :D

Μπράβο, για μιά ακόμη φορά!!! :bow:
 
mhmerotategiatipino είπε:
Πραγματικά τέλειο. Οπότε η φωτό από το συγκεκριμένο τεύχος θα είναι. ΤΈΛΕΙΑ!!!

Απ το ίδιο είναι όλες

Juanita είπε:
Τσαλκ, είναι καταπληκτικές όλες!!! :D
Μπράβο, για μιά ακόμη φορά!!! :bow:
Μερσί Χουάνα. Χαίρομαι που σας άρεραν
 
:thanx2: Χρήστο για το εξύφυλλο αυτό. Πλάκωσαν οι Γάμοι στο Λούνα Πάρκ.
 
Πίσω
Μπλουζα