Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Pharcyde είπε:Δεν υπαρχει σημερινος 26αρης και βαλε που να μην εχει κανει μια βολτα απτο Μινιον.
Σιγουρα εχεις δικιο και ανασκευαζωClemence είπε:εεε είπαμε, ελλάδα δεν είναι μόνο η αθήναεμείς που είμασταν επαρχία δεν είχαμε όλοι την ευκαιρία να το επισκεφτούμε
![]()
κ εγώ το επιθυμώ αυτό,πολύ έντονα...abbey είπε:Εγώ που μεγάλωσα επαρχία έβλεπα τις διαφημίσεις τα Χριστούγεννα για το Μινιόν και ξεροστάλιαζα κυριολεκτικά!!! Το ονειρό μου ήταν να πάω Χριστούγεννα στο Μινιόν. Δυστυχώς δεν έγινε ποτέ. Το επισκέφθηκα φοιτήτρια το 96 αν θυμάμαι καλά αλλά ήταν στην παρακμή του
.Το ονειρό μου λοιπόν είναι να βρεθώ Χριστούγεννα στο Μινιόν όπου θα έχει πολλές bibi-bo και ντουλάπες bibi-bo
!!!!!!!!!
Με την παρακμή που πλήττει την Ελλάδα αυτές τις μέρες θα ήταν παραπάνω από ριψοκίνδυνο να ανοίξει σύντομα ένα τέτοιο πολυκατάστημα. Δυστυχώς δεν το βλέπω για 2012...fonis είπε:τελικα τι γινεται με το μινιον εχει κανεισ κανα νεο ????
μαμά: "-Το παιδί...που είναι το παιδι;.."Rinus Cesar είπε:Επίσης, θυμάμαι τη μεταγενέστερη [περί τα μέσα των 80ς] διαφήμιση των καταστημάτων ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ !!! Σε αυτήν παίζει ο Παπαναστασίου [ο γνωστός και αγαπημένος Λαλάκης ο Εισαγόμενος] και μάλιστα ... σε τριπλό ρόλο : υποδύεται και τον μπαμπά, και τη μαμά και το παιδί !!! Η ατάκα που μάς έμεινε : "το παιδί! που είν' το παιδί !!!" και αμέσως .... μπαμπάς και μαμά ψάχνουν το παιδί !!! Και στο τέλος εμφανίζεται ο Παπαναστασίου, ντυμένος με παιδικά ρούχα, και λέει [με τη χαρακτηριστική "παιχνιδιάρικη" φωνή του] : "στον Κλαουδάτο είναι το παιδί !!! Μπαμπά, μαμά, ελάτε .... " ....