Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Κι εγώ μία από το ΠάσχαΑ!!! Θυμάμαι αυτόν τον Αγιο-Βασίλη!!! Toν θαμπώσατε με την ομορφιά σας!!!
Κοι οι δικές μου...
Προβολή συνημμένου 130602
Καλησπέρα και χαίρομαι που σας βρήκα, αλλά κυρίως χαίρομαι που βρήκα αυτή τη φωτογραφία του Μινιόν, με ημερομηνία κιόλας!Το Μινιόν στις 25 Μαρτίου 1950...
Προβολή συνημμένου 226207
Και το κατάστημα των Λαμπρόπουλων, στολισμένο για την γιορτή των 150 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Μάρτιος 1971.
Προβολή συνημμένου 226208
lol, είστε γουρλήδες, με το που έγραψα βρήκα και μια βιβλιοθήκη ψηφιοποιημένων φωτό και διαφημίσεων, ανάμεσά τους και αυτή.
Βέβαια, η συγκεκριμένη καταχώριση είναι από το 1964, οπότε πάλι δεν απαντά το παραπάνω ερώτημά μου, αλλά είναι ένα θετικό σημάδι!
Α!!! Θυμάμαι αυτόν τον Αγιο-Βασίλη!!! Toν θαμπώσατε με την ομορφιά σας!!!
Κοι οι δικές μου...
Προβολή συνημμένου 130602
Το κατάστημα Adam's Αναγνωστόπουλος το θυμάμαι πολύ καλά (για λόγους που δεν έχει νόημα να εξηγήσω) καθώς επίσης θυμάμαι ότι τα πρώτα μου χρόνια στην Αθήνα το μπέρδευα με το Βάρδας -Αναγνωστόπουλος που επίσης είχε κατάστημα στη Σταδίου. Και τα δύο καταστήματα ήταν δίπλα δίπλα (Σταδίου 44-46) στο τετράγωνο που βρίσκεται η Στοά του Βιβλίου. Μάλιστα αυτοί οι δύο (Βάρδας και Αναγνωστόπουλος) ξεκίνησαν κοινή πορεία και για αρκετά χρόνια. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.Ρε παιδιά θυμάται κανένας το κατάστημα του Αναγνωστόπουλου στη Σταδίου. Νομίζω adadms anagnistopoulos το έλεγαν στα στερνά του πριν κλείσει