Lord Vek Retro Member Joined 11 Φεβ 2008 Μηνύματα 626 Αντιδράσεις 763 Κυριακή στις 7:27 μμ #181 Loom. Δεν ξέρω αν είναι σε Amiga ή σε Pc.
Blue Max The King of Retro® Joined 13 Οκτ 2020 Μηνύματα 5.123 Αντιδράσεις 16.804 Κυριακή στις 9:51 μμ #182 Σωστά, είναι το Loom 1990 (36 years ago, Lucasfilm Games). Oι εικόνες είναι από Amiga version.
Rakeesh RetroDB Feeder Joined 10 Δεκ 2007 Μηνύματα 4.745 Αντιδράσεις 2.148 Χθες στις 3:26 μμ #183 Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω
Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω
Always Somewhere I Came from the Time Machine... Joined 9 Νοέ 2019 Μηνύματα 5.652 Αντιδράσεις 13.802 Χθες στις 3:38 μμ #184 Rakeesh είπε: Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεν είναι τραγικό..γιατί προφανώς κάποια απο αυτά δεν τα είχες παίξει εκείνη την εποχή στους ρετρό υπολογιστές. Οπότε δικαιολογημένα δεν τα ξέρεις αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πάλι τι να πω που τα είχα δει ή τα είχα παίξει στους ρετρό υπολογιστές και δεν θυμάμαι τους τίτλους... Αρχίζω και ξεχνάω, δυστυχώς..
Rakeesh είπε: Εντωμεταξυ ειναι τραγικο οτι δεν ξερω σχεδον κανενα απο αυτα, και αυτα που ξερω (προφανως τα πιο "ευκολα") δεν προλαβαινω να απαντησω Κάντε κλικ για μεγέθυνση ... Δεν είναι τραγικό..γιατί προφανώς κάποια απο αυτά δεν τα είχες παίξει εκείνη την εποχή στους ρετρό υπολογιστές. Οπότε δικαιολογημένα δεν τα ξέρεις αυτά τα παιχνίδια. Εγώ πάλι τι να πω που τα είχα δει ή τα είχα παίξει στους ρετρό υπολογιστές και δεν θυμάμαι τους τίτλους... Αρχίζω και ξεχνάω, δυστυχώς..
spyros_s Human RetroDatabase Joined 27 Ιαν 2008 Μηνύματα 3.313 Αντιδράσεις 1.284 Χθες στις 3:45 μμ #185 αυτο εχω παθει και εγω...πολλά παιχνίδια τα έχουμε συνδυάσει και με τις αναφορές σε αυτά στα πίξελ user
αυτο εχω παθει και εγω...πολλά παιχνίδια τα έχουμε συνδυάσει και με τις αναφορές σε αυτά στα πίξελ user